Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 36 lat i posrodku pupy tylko 92 cm..czy jest jeszcze ktos tak chudy?

Polecane posty

Gość gość

Mam tyle lat juz a a nadal wymiary jak 15 lat temu Mam 170 cm wzrostu Posrodku pupy tylko 92 cm Talia 72 cm W biuscie 96 cm Marze by przytyc i jem sporo ale nic to nie daje..

Gość gość
Chudzina jesteś ale biust masz nawet spory jak na resztę wymiarow

Gość gość
Pff Ja mam w pupie 84 cm,w tali 65 i wzrost 170 cm Po co Ci przytyć :O

Gość gość
Biust sprawia wrażenie, że jesteś chuda. Bo jest ogromny. A tak to uważam, że jest spoko. Zamieniłabym się z Tobą. Mam w tyłku 100cm w biuście 84cm.

Gość gość
Ja mam 38lat i 84w biodrach w pasie 62....więc nie narzekaj

Gość gość
Dziewczyny ale wy źle mierzycie W biodrach pewnie tez mam malo ale mi chodzi o pomiar pupy a nie bioder Pupe mierzy sie po prostu pośrodku pupy

Gość gość
Biust mierzyłam na stojąco w miękkim staniku Wyszlo 96 cm Pod biustem mam 74 cm Wiec nie jest to jakis ogromny biust

Gość gość
Różnica 18cm to dużo tym bardziej przy Twojej budowie ale spoko... Skoro dla Ciebie taki biust to nic specjalnego to ja wg Ciebie jestem płaska xD nie narzekaj.

Gość gość
Jak się zgłosisz, to oddam ci trochę swoich bioder. Gratis. ;)

Gość gość
Mam 38 lat, ważę 50 kg i w pupie a nie w biodrach też mam 92 cm i wcale nie uważam, że to za mało. Mam 163 cm wzrostu.

Gość gość
Ale ty jesteś niska a ja wysoka Dla mnie to za malo

Gość gość
Ja mam 94 w pupie i tez chciałabym wiecej, Ale się nie da. Jak chciałam przytyc to tylam głównie w brzuchu, a nie w biodrach. Niestety u mnie kobiety w rodzinie tak tyja, Ze maja male dopy, a brzuchy duże. Biust masz ok ja bym tyle chciala, bo mam tylko 89cm. Jak chcesz bardzo przytyc w tyłku muisz ćwiczyć angażując tamte mięśnie. Codziennie godzinka przez 3 mce i powinien byc efekt. Ja sama tak próbował am, Ale za leniwa jestem.

Gość gość
Ja tez mam 170 cm i w tylku w najszerszym miejscu 90 cm. I wcale nie uwazam ze to malo. Wystarczajaco. W biuscie mam 96cm ale to dlatego ze karmie bo normalnie to mam okolo 88 - 90 cm. Tylko brzuch mnie martwi. Napiszcie prosze ile macie w najszerszym miejscu na brzuchu. Bo wg literatury to ja mam otylosc brzuszna! A szczupla jestem. I nie wiem czy ja zle mierze czy te dane są do bani.

Gość gość
W brzuchu na pepku mam 84 cm

Gość gość
Ja tez mam tyle w pupie i w talii, 168 wzrostu. Piersi mam mniejsze bo 88. I tez chcialabym przytyc właśnie w pupie. Wszystko zależy też od budowy. Mozna mieć szerokie biodra i płaska pupę albo węższe biodra,a przy tym widoczna pupę, wiec ten wymiar mało obrazuje.

Gość marawstala
Mam 90 cm (jestem niższa). Nie chciałabym być szersza w biodrach : )

Gość gość
Ja mam 176 wzrostu i 95 w pupie, wyraznie zaokraglone biodra i odstajacy tylek, dla mnie w sam raz.

Gość gość
Po prostu macie chłopiece sylwetki, tak uwielbiane prez projektantów gejów :) Długie nogi, wąskie biodra, zero tali i szerokie ramiona. Niektóre jakis biust,albo szeroka klatke piersiowa. Mam taka koleżanke i córke :piekne nogi,wysokie, smukłe ale niestety płaskie.. A ja klepsydra, talia osy , duza du.pa i biust.. Nic ze smukłosci..Do tego nogi tez nie za długie.. Kobieca sylwetka to róznica 30 cm pomiedzy talia a biodrami i biustem, czyli te słynne 90-60-90 Wenus z Milo ;)

Gość marawstala
No mam chlopieca sylwetkę, ale wzrostu matka natura to mi poskapila... : )

Gość gość
Przeciez sa rozne gusta. Roznym ludziom podobaja sie rozne kolory, sylwetki, kolor wlosow, kolor oczu... Jednemu podobja sie szczuple dziewczyny, innemu bardziej podobaja sie typ curvy-zaokraglone, a trzeciemu podobaja sie grube. Jednemu podoba sie kolor niebieski inny woli zielony itp itd!

Gość gość
Kobieca sylwetka to proporcja miedzy talia a biodrami okolo 0,7:1. Ja tak mam niezaleznie od wagi.

Gość gość
Ja mam dość duży biust C/D a niby tylko 83 cm w biuscie. Dziwne to. Czy to znaczy ze mam wąskie plecy?

Gość gość
C/d to nie jest duzy biust.ile masz pod? Ja mam 91cm w biuscie. Nosze rozmair 70D uwazam ze jest średni

Gość gość
A ile masz pod biustem? Mierzone ściśle i luźno. Bo sama miseczka nic nie mówi.

Gość gość
Pod biustem 68 cm. Kupuje staniki 75C i potem je zwężam.

Gość gość
75c u brafiterki to stanik z bardzo mala miseczka

Gość gość
Z ciekawości zmierzyłam i też mam 92 pośrodku tyłka, a jestem trochę wyższa i to jest kawał tyłka. Przydałoby się zgubić ze 2 cm do ideału. Wydaje Ci się może, bo talii nie masz, ja mam 10 cm mniej i to robi różnicę.

Gość gość
Pod biustem masz mniej niż w talii I się martwisz, że chuda jesteś lol Myślałam, że taka budowa niezbyt, ale skoro się tam rozszerzarz, to znaczy, że powinnaś popracować nad brzuchem

Gość Karmiaca
17.38 Pocieszylas mnie bo ja tez tyle mam na wysokosc***epka. Niby chyba wygladam ok ale wg wyznacznikow obwod w pasie powyzej 80 cm u kobiet to otylosc brzuszna. Rano na czczo mam 82 no ale wystarczy cos zjesc i brzuch rosnie.

Gość gość
Mam 40 lat, 163 cm i w pupie posrodku 96, a wolalabym 92. Wtedy czuje sie szczupla.