Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agnieszka Radwańska

Polecane posty

Gość gość
ze mną bo Agnieszka mnie woli i mnie Kocha a tego swoje Męża rzuci i weźmie z nim rozwód i będę z nią a ty nie masz u niej szans a twoja dziewczyna to zwykła puszczalska d*****,zwykły badyl i brzydal i żadna dziewczyna nie może się równać z Agnieszką a twoja jej do pięt nie dorasta i ona nieraz mnie dotykała po swoich meczach wygranych na kortach bo ona mnie zna a ja ją osobiście i sam jesteś noobem,idiotą,frajerem,Gandalfaem i ty wogóle nie masz a mojego boskiego codziennie Agnieszka na kortach obciąga

Gość gość
Radwańska jest chyba 89 rocznik, jaka stara? Hejt dla hejtu. Uroda to rzecz gustu. Dba o ciało, bo wyczynowo uprawia sport. Wypowiedzi gimbusów i po jednej i po drugiej stronie.

Gość gość
i wy macie małe pindoli i jesteście frajerami i hejterami pieprzonymi co wyglądają jak świnie z chlewu i umią tylko Agnieszkę obrażać i na was to ona wogóle nie spojrzy i nie da wam autografów a ja mam pełno rzeczy z jej autografami jej plakaty,piłeczki tenisowe jej zdjęcia a wy mi zazdrościcie frajerzy i hakerzy i sami jesteście brzydcy

Gość gość
Taa, ty jej nawet nie znasz debilu a mówisz o tym że rzuci dla ciebie męża :D Nigdy tego nie zrobi a ty będziesz fantazjować o niej waląc konika przed kompem ;) Nie masz dziewczyny, nie będziesz mieć, a żony tym bardziej. Agnieszka podpisuje autografy każdemu, i ma bardzo wielu fanów takich jak ty. Fanów. Nikim więcej nigdy nie będziesz ;)

Gość gość
znam ją osobiście ty jej nie znasz i będzie niedługo moją dziewczyną,żoną i ty nikim więcej nie będziesz noobie,frajrze tak jak wasze zj****e rodziny i wasze tłuste dziewczyny do tego puszczalskie d***** pod mostem

Gość gość
gość dziś i wy macie małe pindoli i jesteście frajerami i hejterami pieprzonymi co wyglądają jak świnie z chlewu i umią tylko Agnieszkę obrażać i na was to ona wogóle nie spojrzy i nie da wam autografów a ja mam pełno rzeczy z jej autografami jej plakaty,piłeczki tenisowe jej zdjęcia a wy mi zazdrościcie frajerzy i hakerzy i sami jesteście brzydcy X Jesteś chyba gimbusem, poziomy twoich wypowiedzi są żałośnie niskie. Powiem więcej, latały wcześniej czyjeś cyberki na forum o hektolitrach twojej spermy, i wypowiedzi podobne do twoich :) I to też były fantazje o Agnieszce. Zostałeś zdemaskowany, cieciu. Całe forum sie z ciebie śmiało :D Agnieszka super gra, i jest ładna, ale nigdy z nią nie będziesz chory porypańcu i zostaw ją i jej męża któremu jest oddana w świętym spokoju, bo jesteś niesmaczny idioto :o Szanuję Agnieszkę, ale ty to jesteś chory malutki zakompleksiony pindolku :D

Gość gość
to nie ja tylko inny o niej pisał te cyberki i będą z nią a ty jesteś chory i jesteś popaprańcem i z was całe forum się śmieje i sam jesteś niesmacznym idiotą i jesteś malutki i zakompleksiony i nie masz wogóle pindola

Gość gość
Oo, Agnieszka nawet nie jest twoją znajomą, a ty na rodziny wjeżdżasz gimbusie? Ona nigdy nie będzie twoja, nawet na ciebie nie spojrzy, a moja dziewczyna jest ze mną, i możesz ją wyzywać do woli, ona tego nie przeczyta i to nie zmieni naszej relacji. A ty możesz latać jak piesek za Agnieszką, da ci autograf, tobie pindolek stanie i wrócisz do domu do komputerka :D Zostawcie Agnieszkę, ty też chory pop*****leńcu.

Gość gość
Nie to ty pisałeś. Potrafię poznać styl pisania. Hektolitry spermy z twojego małego pindolka zalały całe forum :D :D :D Ale prawda jest taka, że Agnieszka nawet nie widzi w tobie faceta ;)

Gość gość
Twoje cyberki wyleciały na to forum z jakiejś gry, chyba ze 116 świata :D Pisałeś z każdym o Agnieszce idioto i pytałeś czy ktoś zna sie na fotografii. Jesteś stif. Załóż sobie tu konto i dyskutuj z flagowca frajerze :D

Gość gość
To popularne forum, i twoje cyberki faktycznie latały po tym forum o hektolitrach twojej życiodajnej spermy :D i o Agnieszce pisałeś pojepie. Natomiast samą panią sportowiec zostawcie w spokoju, nie wyzywajcie jej. Ona jest spoko. Wyzywajcie tego debila, co wierzy że ona będzie jego żoną :D :D :D

Gość gość
Agnieszka super babka, ale żadne z was chorych pojepów nawet jej nie tknie :D

Gość marawstala
Na kowbojkach tez mieliśmy fana Radwańskiej, osobiście nie interesuje sie tenisem : )

Gość gość
Ona jest tylko moja. Fantazjuję o tym jak mój drągal jest głęboko w niej :D

śliczna, utalentowana, mądra i miła ... jest :-). Faktycznie pomarzyć ...

Gość gość
Jakiś głupi pindolek sie za nią ugania, ten stif czy jak mu tam... :D

Gość asiutka   1999
Nie byłam i nie jestem fanką Radwańskiej. Fakt miała sukcesy i jak na polskie warunki to co grała to było coś wielkiego. Ale już w towarzystwie międzynarodowym nie. Pamiętam też jak na olimpiadzie zakleiła orła.

Gość gość
Agnieszka Radwańska w skórzanej sukience oraz czarnych klasycznych szpilkach mmmmm

Gość gość
No, ta akcja z zaklejeniem orła to hańba :o

Gość asiutka   1999
gość dziś No ale tak może się ubrać większość kobiet czy dziewczyn. A poziom sportowy, czy rzeczy wokół tenisa to już co innego. Nie kwestionuję, że jest najlepszą polską tenisistą, ale może Iga Świątek ją przebije.

Gość gość
Nic o tym nie wiem, gdzie zakleiła orła, na koszulce?!

Gość gość
Chodziło mi o kontrast pomiędzy jej sportowym życiem a ubiorem wampa to podniecajace

Gość asiutka   1999
Na olimpiadzie w Londynie zakleiła. Przegrała wtedy ten mecz

Gość gość
Dno.

Gość gość
Agnieszka Radwańska nigdy nie będzie twoją żoną noobie nędzny, ona by nawet na ciebie nie spojrzała bo jesteś brzydki i obleśny, a ja jestem jej największym, jej jedynym najprawdziwszym fanem, i ona o tym wie, i na jednym z spotkań powiedziała nawet że mnie bardzo lubi, mam pełno rzeczy z jej podpisem, i znam wiele historii z jej życia, i ona nigdy nie będzie z tobą, ani z twoją zjebaną rodziną lamusie. Nie znasz sie na tenisie wcale, ja kocham panią Agnieszkę za to jak gra, i jak wygląda i ja znam sie na tej grze a ty frajerze nic nie wiesz, ona nigdy nie będzie twoja i nawet nie uważa cię ona za swojego największego fana bo ja nim jestem debilu porypany całe forum się z ciebie śmieje, robisz z siebie pośmiewisko wszędzie gdzie się pojawisz, ona nigdy nawet na ciebie nie spojrzy, a ja z nią nieraz długo gadałem dzieciaku debilny idioto sfrajerzały kurfo piertolona :classic_cool:. I wszyscy uwielbiają i szanują panią Agnieszkę, wszystkie wcześniejsze hejty pisali oszuści, kłamcy i hakerzy.

Dla Agnieszki to ja jestem największym fanem, wasze dziewczyny są tłuste i obleśne, a moja wspaniała Agnieszka najlepsza sportowczyni wie że jestem jej największym fanem, mam mnóstwo autografów od niej, z dedykacją osobistą różne książki mi podpisywała, i śpię nawet na poduszce z jej specjalnym autografem, i każdej nocy całuję tą poduszkę, i życzę wtedy Agnieszce aby wygrała wszystkie turnieje, i żeby jej się w życiu wszystko udawało, żeby była szczęśliwa. A ty frajerze jeden zostaw Agnieszke w spokoju i odczep się od niej zostaw ją w świętym spokoju, bo ona by nawet na ciebie nie spojrzała na takiego nieudacznika jak ty tłuściochu niemyty

I zostawcie Agnieszke wy hejterzy niemyci debile i głupcy ja pluję na was i na wasze tłuste dziewuchy. i nie macie pindola nawet a ja mam frajerzy co Agnieszki nie szanujecie

I wy wcale sie na tenisie nie znacie, i to że zakleiła orła to kłamstwa i manipulacje telewizji, ona by nigdy tego nie zrobiła, a nawet jeśli to jest to jej sprawa, zostawcie ją hejterzy głupi frajerzy nędzni obrzydliwi

I ten człowiek co pisał wcześniej o tym że Agnieszka zostanie jego żoną to jest świetny gość, a wy co go wyzywacie jesteście debilami, i zacofanymi małpiszonami :D

Gość gość
Stif, w jakim wariatkowie teraz jesteś? :D