Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co będzie jak zniknie 500 plus

Polecane posty

Gość gość

"Powinny mieć. Tyle, że nie będą miały jeśli da się ich patologicznym rodzicom te pieniądze do ręki. Dlatego ten program w tej postaci to "zło"."

No i tak jest . Jesli rodzina nie wykorzystuje kasy na dzieci to 500 + jest wyłącznie  w postaci bonów do sklepu  . Nie ma możliwości zeby  kupić za te bony papierosy i alkohol . Obecnie ok 3000 rodzin korzysta z takiej formy 500 + .

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

"Powinny mieć. Tyle, że nie będą miały jeśli da się ich patologicznym rodzicom te pieniądze do ręki. Dlatego ten program w tej postaci to "zło"."

No i tak jest . Jesli rodzina nie wykorzystuje kasy na dzieci to 500 + jest wyłącznie  w postaci bonów do sklepu  . Nie ma możliwości zeby  kupić za te bony papierosy i alkohol . Obecnie ok 3000 rodzin korzysta z takiej formy 500 + .

3 tys to kropla w morzu.... O naiwności.

Gość gość

"3 tys to kropla w morzu.... O naiwności."

To ze ty pochodzisz z patologicznej rodziny nie znaczy , ze każdy sie w takiej wychowuje . Ja mam 37 lat , pracuje w dużej firmie , mam rodzinie i żadnej  patologicznej rodziny  nie znam . 

Zmień środowisko  , prace to nie  będziesz  widziała wszędzie patologi i 3.6 mln dzieci które  okradają cie z twoich pieniędzy . 

Gość Mery
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ty uważasz tak, ktoś inny uważa inaczej. Ciebie nie obchodzi to co ktoś inny myśli, nikogo też nie obchodzi twoja opinia. 

Na zachodzie nie dają do łapy nikomu połowy pensji minimalne na 1 dziecko. Poza tym do zachodniego dobrobytu nam wiele brakuje, żebyśmy tak sobie mogli na prawo i lewo państwową kasę rozdawać i hodować patologię.

Oj dziecko... Mieszkalam wiele lat w belgii i uwierz mi ze daja tyle ze ci sie w glowie nie miesci. Ciesze sie ze Polska zblizyla sie choc troche do zachodniej cywilizacji. W koncu podreczniki darmowe,500+ itp. Ja w Belgii mimo ze pracowalam mialam 900euro na 3 dzieci samego rodzinnego,bez pytania ile zarabiamy z mężem,w szkole posilek byl darmowy,podreczniki,wszystko! Dopłacają matkom za to ze chcą pracowac i wychowywac dzieci,rozumiesz? A jak nie pracuja to dostaja jeszcze wiecej.

Widze ze wam cywilizacja przeszkadza to moze wyjedzcie do Afryki? Tam wasze miejsce

Kiedys na tym forum płakałyscie ze w Polsce bieda,ze daleko nam do zachodu. A teraz co? Za dobrze i to wam zle. Zalosne jestescie

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

"3 tys to kropla w morzu.... O naiwności."

To ze ty pochodzisz z patologicznej rodziny nie znaczy , ze każdy sie w takiej wychowuje . Ja mam 37 lat , pracuje w dużej firmie , mam rodzinie i żadnej  patologicznej rodziny  nie znam . 

Zmień środowisko  , prace to nie  będziesz  widziała wszędzie patologi i 3.6 mln dzieci które  okradają cie z twoich pieniędzy . 

Jesli wyciągasz wnioski o jakiś zjawiskach społecznych na bazując jedynie na swoim najblizszym otoczeniu i rodzinie to współczuję intelektu.

I dalej widzę, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, pisząc jak nakręcona, że niby ja uważam, że okrada mnie 3.6 mln dzieci. Puknij się w głowę, może coś do ciebie w końcu dotrze.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Mery napisał:

Oj dziecko... Mieszkalam wiele lat w belgii i uwierz mi ze daja tyle ze ci sie w glowie nie miesci. Ciesze sie ze Polska zblizyla sie choc troche do zachodniej cywilizacji. W koncu podreczniki darmowe,500+ itp. Ja w Belgii mimo ze pracowalam mialam 900euro na 3 dzieci samego rodzinnego,bez pytania ile zarabiamy z mężem,w szkole posilek byl darmowy,podreczniki,wszystko! Dopłacają matkom za to ze chcą pracowac i wychowywac dzieci,rozumiesz? A jak nie pracuja to dostaja jeszcze wiecej.

Widze ze wam cywilizacja przeszkadza to moze wyjedzcie do Afryki? Tam wasze miejsce

Kiedys na tym forum płakałyscie ze w Polsce bieda,ze daleko nam do zachodu. A teraz co? Za dobrze i to wam zle. Zalosne jestescie

Oj dziecinko droga, weź spójrz trochę bardziej krytycznie na śwat. Ja wiem, że osoby z roszczeniową postawą, którą prezentujesz uważają, że im się wszystko należy a pieniążki roną na drzewach. Tylko wiesz jaka jest różnica między nami a Belgią???? Różnica jest taka, że nasz rząd wydaje pieniądze, których nie ma.

Gość Kate
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Oj dziecinko droga, weź spójrz trochę bardziej krytycznie na śwat. Ja wiem, że osoby z roszczeniową postawą, którą prezentujesz uważają, że im się wszystko należy a pieniążki roną na drzewach. Tylko wiesz jaka jest różnica między nami a Belgią???? Różnica jest taka, że nasz rząd wydaje pieniądze, których nie ma.

dziecino wylacz te trudne sprawy,dlaczego ja i zacznij oglądać coś bardziej inteligentniejszego. Belgia niedlugo bedzie drugą Grecją! Są na 12 miejscu w kolejce do bankructwa. A gdzie jest Polska? Daleko daleko za nimi..

A skoro tak ci przeszkadza ze Polska nie ma kasy na rozdawanie a Belgia ma to moze niech Polska podwyzszy podatki tak jak zrobila to Belgia,bo tam sa najwyzsze w Europie

Gość gość

Jak tam ukradłaś dzisiaj  jakiemuś dziecku buciki hehe  czy poszłaś na całość i czapeczkę tez zabrałaś? 

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Jak tam ukradłaś dzisiaj  jakiemuś dziecku buciki hehe  czy poszłaś na całość i czapeczkę tez zabrałaś? 

A czy ty juz zapisalas sie na kurs czytania ze zrozumieniem? Moze jakies LO zaoczne dla doroslych?