Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada nie isc czy to bedzie po chamsku

Polecane posty

Gość gość

Siostra meza z synkiem przyjechala do.nas, tzn na festiwal w sobe a ze jest i niedziela to postanowili isc na wesole miasteczko.upal straszny, asfaltowy plac i duzy tlum.ja ide do kosciola teraz a potem oczekuja ze tez dolacze a pot bede stac na tym upale.Czy wogole jestem im potrzebna, skoro nie ide na zadna karuzele tylko.bede stac****atrzec.Myslalam zeby sobie zrobic czas wolny i isc gdzie indziej, tzn rowerem nad jezioro, oni stamtad jada juz do domu prosto, czy to nie bedzie po chamsku?nie bedzie ze mnie zadnego pozytku a glowa mnie boli

Gość gość
idż na rower skarbie

Gość gość
Wypada! Nie psuj sobie niedzieli, zmuszając się do tego, czego nie chcesz robić. Powiedz, że masz inne plany i tam nie pójdziesz, życz im miłej zabawy i szczęśliwej drogi do domu. Naucz się żyć swoim życiem i odmawiać, bo inaczej będą to wykorzystywać.

Gość gość
Od razu mi lepiej po takiej serdecznej odpowiedzi, pozdrawiam!obiecalam ze postoje godzine i jade do domu a oni niech sie praza.naciskaja zebym poszla to odwale te godzinke

Gość gość
Tzn pozdrawiam was obydwoje powyzej, fajnie ze ludzie maja inne myslenie niz moja rodzina.teraz mysle co zrobic zeby szybko i sprawnie sie stamtad zmyc

Gość gość
Wiecie co, o ile siostra sie nie obrazila, moze troche, o tyle maz chyba mnie zostawi, bo jestem aspolecznym psycholem i wyraznie nie chce miec dzieci.tylko ze to ja mam przeelekla chorobe i to ja musze wracac autem bez klimy w 30 stopniach.a tam tylko stalam z torbami na goracu.macie racje, nie dac sie wykorzystywac, tego sie bede trzymac.niektore sprawy wychodza na.wierzch przy bzdetach

Gość shkembi
Jest znowu ta dziwna kobieta od tematów. Ostatnio pytała czy jechać na wesele a teraz czy iść do wesołego miasteczka.

Gość gość
Rób co chcesz, na co masz ochotę, tak jak ona zrobi to na co ona ma ochotę.

Gość gość
A może mąż miał w tym czasie inne plany, a Twój powrót mu je zwyczajnie popsuł ;-)

Gość gość
Nie, nie jestem nia.naprawde nie wiem co o sprawie sadzic, wyszlam na totalna swinie bo nie chcialam stac paru godzin bez wody i jedzenia na placu w 30 stopniach.a to ich wybor, mogli isc w inny dzien.pare osob tutaj jest tego samego zdania zr nie mam obowiazku sie katowac pod czyjes dyktando, ale chyba nie wszyscy.ja nie zmuszam meza np zeby poszedl ze mna kupowac ciuchy ani nie ciagnelam jak bylismy mlodsi do dyskoteki z koelzankami

Gość gość
Nie, oni sa tam wszyscy, ja wrocilam wlasnie do domu.tylko jaka gadke mi maz strzelil.on sam uwielbia dzieci, wesole miasteczka i wszystkie kupki, zupki i pieluchy, moglby siedziec caly dzien w piaskownicy, a mnie to zwyczajnie nie kreci

Gość gość
Nie martw się, przejdzie mu. Masz prawo do własnego zdania i nikt nie może Ci narzucać co masz robić jeśli nie masz ochoty, a tymbardziej jak źle się czujesz

Gość gość
Obawiam sie ze mnie zostawi.Niektore drobne sprawy nabieraja znaczenia lub cos ujawniaja.pokazalam ze nie nadaje sie na matke.moze ten temat wydaje sie byc smieszny, nadal uwazam ze mam prawo do wlasnego zdania w tym przypadku, ale nie sadzilam z rana ze tak sie potoczy

Gość gość
po co chodzisz do kościoła? słuchać jak pedofil mówi ci że jesteś złym człowiekiem? xD

Gość gość
No coz, maz uwielbia wesole miasteczka i pieluchy, a ty chodzisz do kosciola, poniewaz wierzysz, ze dziewica urodzila dziecko natchnieta duchem swietym. Wiec uwazaj, zeby ciebie nie natchnal, bo tez urodzisz nie lubiac dzieci.

Gość gość
Odczepcie sie od kosciola, nie o to pytalam, to bez znaczenia w tym temacie rownie dobrze moglam watek kosciola ominac

Gość gość
Nie pedofil i nie mowil ze jestwm zlym czlowiekiem, wrecz przeciwnie, ze dla Boga kazdy ma wartosc, a nie jak wy oceniacie po urodzie i kasie.te teksty na kafe obrzucajace blotem starsze lub nieladne kobiety i wysmiewajace tym ktorym w zyciu sie nie udalo to rzeczywiscie budujace.Bog kocha nas wszystkich, ocenia uczynki i wiare a nie wyglad czy stanowisko

Gość Lena 95
Autorka wspiera pedofilską mafię :D

Gość gość
Lena95 ale ty madra jestes, z resztą chyba za mloda jestes zeby cos o prawdziwym zyciu wiedziec. Autorko, jesli jest Ci tak nie po drodze to po prostu tego nie rób.ja juz przestalam robic rzeczy ktore "wypada" i moj partner to akceptuje a przede wszystkim ja dobrze sie czuje.

Gość gość
Kazdy inaczej to odbiera.nie wiem czy wracac dzisiaj do domu czy posiedziec pod gwiazdami

Gość gość
Czy ktos z was tez nie lubi jazdy na wysokich szybkich kolejkach?podobno niechec do tego to objaw jakiejs choroby neurologicznej, bo normalnwgo zdrowemu czlowiekowi sprawia to przyjemnosc

Gość gość
O godz.8:29 już wiedziałaś,że będzie upał 30°.?! Wróżką jesteś?Nie ma takiego miejsca dzisiaj w Polsce,gdzie temp.byłaby tak wysoka.Jesteś przewlekle chorą ...mitomanką.Dobrze,że nie mam siostry!!!

Gość gość
Nie wiesz ze jest cos takiego jak prognoza pogody?to bylo juz chyba w latach 70 w uzytku, a teraz jeszcze w necie dokladna

Gość gość
I skad wiesz ze mieszkam w Polsce?tu akurat nietrafione!nawet nie wiem jaka temp.w Pl teraz