Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 39 lat, wczoraj w drogerii podeszła do mnie pani i pyta w czym moge pomóc i

Polecane posty

Gość gośćparassolka
22.42 podobno wyglądam na 10 mniej i to nie moje zdanie,koledzy na roku 20+ nie wierzą ze tyle mam ,maszyna na fitnessie wyliczyła mi 23 l wiek biologiczny a trener który mnie na fitness przyjmował myślał że mam status studenta ,oczywiście mam ale nie wiek do 26 lat jak powiedziałam ze mnie ten status nie obejmuje to spytał,,to ile ty masz lat''?chodziło o pracę.

Gość gość
A faceci nie mogą oderwać wzroku od takiego szpetnego zarozumialego dziwadla, mój ulubiony tekst z kafeterii " jak dziewczyna jest piękna to się boję patrzeć , patrzę się tylko na takie dziwologi "

Gość gość
Żałosna debilka mająca się za piękność. Co ty k***a masz z tym końskim ryjem? Chyba cie jakiś kopnął kopytem w pusty łeb i dlatego zachowujesz się jak Amy schumer...

Gość gość
22:49 Ta jasne. Mnie też w takim miejscu wzięli za upośledzona 16 ale byłam znacznie młodsza od ciebie a ty masz 40 więc nie jest możliwa aż taka pomyłka. Pokaz mi swoje zdjęcie a powiem ci ile masz lat z dokładnością do miesiąca.

Gość gość
Najbardziej uwielbiam teksty " faceci nie mogą oderwać ode mnie wzroku " a skąd wiesz że ktoś się ma ciebie gapi ? Bo sama się lampisz na każdego jak napalony ogier i szukasz wyglodnialym wzrokiem czy ktoś nie rzucił ma ciebie okiem a później drzesz się jakie to masz powodzenie , nawet kolega mi kiedyś powiedział " teraz to na żadną kretynke się nie można popatrzeć bo już myślą że facet chce bóg wie co , nawet jak jest brzydka "

Gość gośćparassolka
24 maja stuknęło mi 39 ;-)nie uważam się za piękność i parskam ze śmiechu kiedy odejmują mi lat,jak rodziłam córkę 14 lat temu to jedna babcia w szpitalu na schodach mówi do drugiej babci widząc mnie,,Boże to już dzieci rodzą dzieci'' co poradzić takie geny ;-)forma tez mi dopisuje ,dziś zrobiłam biegiem 7 km w pełnym słońcu dla chorych dzieci ;-)Dobrej nocy wszystkim

Gość gość
gość wczoraj Kafeterianki nie są kulturalne a jak ktoś mówi pozytywnie o swoim wyglądzie to chcą te osobę zagryźć. Kompleksy. Teksty o czyimś wyglądzie są chamowate i prymitywne. Aż tak bardzo zazdrościcie, ze ktoś lubi swój wygląd? buahahaha a wy tu musicie pisać , ze wyglądacie 20 lat młodziej, żeby się dowartościować stare pomarszczone pudła.

Gość gość
A ja nie pojmuje sensu używania kremów przeciwzmarszczkowych. Przecież to bujda. Czy ktoś jeszcze w to wierzy w tych czasach? Gdyby te kremy były skuteczne to bogate panie nie musialyby robić żadnych liftingow a tylko kremów by używały. A jakoś wszystkie i tak idą pod nóż albo botoksy wstrzykują.

Gość gość
gość dziś W większości to nie kafeterianki, tylko sfrustrowane prawiki ;)

Gość gość
Ja tam używam kremów zarówno dla 20stek jak i dla 60tek, na skład patrzę. To jest tylko marketing i nie wiem o co się obrażać. Ostatnio kupiłam krem do zwiotczalej skóry - super krótki skład i głównie olejki i masła. Nadaje się prawie dla każdego i w każdym wieku.

Gość zielona kawa 40
Ekspedientka delikatnie poszła po bandzie i wyraźnie poniosła ją wyobraźnia :)

Gość gość
10.55 Serio nie pojmujesz? Nie lubisz uczucia świeżo nawilżonej skóry po kremie. Nawilżona skóra wygląda lepiej i możemy jej w tym skutecznie pomóc pielęgnacją. I nikt nie wierzy, że kremy zatrzymują starzenie, nie wiem czym się ekscytujesz.

Gość gość
11:34 nie, nie lubię uczucia tlusej mazi na twarzy od której twarz się swieci. Nie stosuje kremów. Możesz nie wierzyć ale odkąd przestalam używać kremów mam tak ładna cerę jak nigdy w życiu,zero przebarwien, zero pryszczy, mniej zaskornikow, a zawsze miałam problemy z cera. A skora jest pięknie napięta i nawilzona po zwykłym masażu kostkami lodu. Poza tym myje twarz w zimnej wodzie dzięki czemu skora się nie wysusza. Od cieplej wody to zaraz miałam luszczyce na twarzy.

Gość gość
To co napisałaś świadczy o tym, że nie potrafisz dobrać kremu, nigdy nie miałaś czegoś co Ci nie szkodzi, nie mówiąc o pomaganiu, więc nie masz o sprawie pojęcia.

Gość gość
A ja się brzydzę maziać kremami i innymi chemicznymi wynalazkami. Tylko natura, oleje.

Gość gość
To racja, ze ekspedientka byla durna i niewykwalifikowana. Oszacowac wiek to jedna sprawa, nie zawsze sie uda. Ale pytanie : co pani TERAZ uzywa, czego pani oczekuje po nowym kosmetyku, moge Pani pomoc w wyborzte - to jest wykwalifikowana rozmowa z klientem - trudno oczekiwac tego jednak wsrod idiotek z Rossmana.

Gość gość
Spokojnie wyglądam kilka lat młodziej, ale kilka kobiet chciało , żebym miała kompleksy. No co, słaba psychika i marne wnętrze to musza się jakoś dowartościować :D

Gość gość
Kobiety i olani frajerzy zapatrzeni w plastik lubią mówić innym, ze starzej wyglądają, żeby się dowartościować haha Mi jedna koleżanka wmawiała, że wyglądam na 30 lat jak miałam 22 a kilka neutralnych osób stwierdziło, że wyglądam bardzo młodo czyli na swój wiek. Wyszło, że koleżanka miała ochotę na mojego faceta :(

Gość gość Aneta 40
A ja mam 40 i w końcu pozbyłam się nadwagi. Pomogło zastosowanie Slimunox.

Gość gość
nie przejmuj sie kobiety tak po zlosci gadaja mi np kazdy facet mowi ze wygladam na mniej niz mam a kobiety zawsze mnie postarzaja zazdrosc

Gość gość
ja mam 38 lat a daja mi gora 28lat ostatnio kasjerka chcial dowod jak kupowalam piwo haha a moj maz ma 25 lat a wyglada na 40 lat haha jest lysy i ma brzuszek i zarost i to go bardzo postarza ja przy nim wygladam jak nastolatka -nikt nam nie wierzy ze jest miedzy nami 13 lat roznicy

Gość gość
w bajki dorosli ludzie generalnie nie wierza. zdarzaja sie wyjatki, ale sa to osobniki albo chore, albo zaburzone.