Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 39 lat, wczoraj w drogerii podeszła do mnie pani i pyta w czym moge pomóc i

Polecane posty

Gość gość

i zaczęła mi proponować cytuję ,,mam tu idealne dla pani kremy 50+ dla kobiet w okresie menopauzy,,. Jestem załamana, uświadomiłam sobie jak staro wyglądam i mam odpowiedź dlaczego żaden facet się mną nie interesuje.

Gość gość
To masz problem.

Gość gość
Naprawde tak powiedziala ? Szok po prostu

Gość gość
Ekspedientki to prymitywy

Gość gość
39 lat to jesteś idealna dla mnie ! mam 38 i lubię starsze .

Gość gość
Może nie jest z Tobą tak źle, a ekspedientka była po prostu złośliwa(?)

Gość gość
myślałaś, że wyglądasz 10 lat młodziej ? buhahaha jak tu każda kafek****a pisze , ze wyglada młodziej, aż ją ktoś sprowadzi na ziemię

Gość gość
A ja mam 40, a wyglądam na mniej.

Gość gość
40-ki są niweyżyte :-P

Gość gość
Dlatego dziwi mnie trend do zatrudniania tych młodziutkich idiotek. Stoi takie coś np w aptece, i nie ma pojęcia o lekach, w drogerii, i nie ma pojęcia nawet o wieku innego człowieka... Nie przejmuj się. Trafiłaś na taką idiotkę. A idiota to dobry pracownik, na wszystko się zgodzi, każde polecenie wykona, chętnie da się poszczuć na klienta czy współpracownika...

Gość gość
Ma 38 i lubi STARSZE... o rok :-D

Niektórzy nie potrafią oszacować wieku drugiego człowieka, niezależnie od wyglądu. Ekspedientka źle zaczęła, bez informacji, ale one przeważnie są zdesperowane, by sprzedać towar... nie przejmowałabym się aż tak sytuacją, Autorko. Zresztą, w każdym wieku można być po prostu zadbanym na tyle, na ile można :)

Gość gość
Tu też jest przykład takiej odmóżdżonej jednostki - od jednego z dwóch wpisów z 9:53 - policzyć do dziesięciu toto nie umie, śmieje się z czegokolwiek jak szympans, obnażając swoje braki w rozumowaniu... Tępe to, i już lepiej z tym nie będzie, czy teraz, czy za dziesięć lat, czy kiedykolwiek. Choć... długo pewnie nie pożyje, bo w świecie poza komputerem trzeba uważać na różne zagrożenia a jednostka ma wyraźnie ograniczoną percepcję.

Gość gość
nie przejmuj sie - te ekspedientki z bozej łaski nie umieja nawet liczyc bez kasy fiskalnej... jak sie zepsula kilka razy i musialy reszte wydac to byl wielki problem i poprawialy 3 razy.

Gość gość
A ja z tej drugiej strony. Pracuje w obsludze klienta i mysle ze moze dziewczyna nie potrafi oszacowac z wygladu ile kto ma lat a chciala zaprezntowac towar byc moze na ten miala nakaz itp. A wy juz ja wyzywacie od debilek. Byc moze poprostu zle sie wyrazila bo zalezalo jej na sprzedazy akurat tego kremu lub autorka zle wyglada jak na swoj wiek no wiecznie sie mlodym nie bedzie a 35 latach zacxyna sie czlowiek sypac. Sama mam 36 i widze ze to juz nie to co 1 czy 2 lata temu.

Gość gość
No i mialam lolezanle ktora w wieku 34 lat uzywala kremow 50+bo tylko takie jej coś dawaly.

Gość gość
*koleżankę

Gość gość
10.00 jprd ty to dopiero jestes ograniczona. Zabolalo ze walnela ci krem dla osob po 50 tce to juz trzeba ja zwyzywac. Jakim trzeba byc tepym i ograniczonym zeby nieznajac czlowieka tak na niego bluzgac. Ludzie nie mają wypisanego na czole ile maja lat, maja prawo die mylic. Ekspedientki obowiazkiem nie jest oszacowanie wieku tylko dobor losmetyku do potrzeb. Byc moze stara autorko mialas duze wymagania to ci walnela krem z takimi.

Gość gość
chciałabym mieć takie problemy chciała sprzedać krem i tyle :D

Gość gość
10:00 ty lepiej stara k****o zamknij pomarszczony pysk i nos w sos wymądrzać to się możesz swojej matce jak jeszcze żyje buahahaha (wątpię)

Gość gość
Nie za późno na szukanie faceta? 39 to pipka jeszcze ma ochotę?

Gość gość
Każdy czasem powie jakąś głupotę, więc nie ma co się przejmować, chociaż z tą menopauzą to tak rzeczywiście nieelegancko jej wyszło.

Gość gość
Oo Brołken jaka ty bezczelna. Lodzik, blacharka nono. Widzę progres. Może autorka rzeczywiście wygląda staro? Co miała jej zaproponować? Dla 20 kremy?

o, no właśnie co powiecie jeśli wieczorna pracuje w takiej drogerii. cały czas myślenie o sponsorze przy pucowaniu szaf, tipsy brzękają, tapeta się złuszcza od lamp.

Gość gość
Tygrysku czemu nie chcesz ze mną leżeć mruk :(

Gość gość
Sugerujesz Brołken że wyglądam jak typowa blachara z tipsami, sponsorem i kilogramem tapety na ryju? To byś się zdziwiła haha. Pucowanie berla? Cóż to za zwroty? I niby taka aseksualna a pewnie obciaga i pucuje aż miło :D Jeśli razi cię zachowanie ekspedientek które są chamski to zawsze możesz mordę otworzyć i wyrazić swoje niezadowolenie. Odwagi brak by jej to powiedzieć co tu napisałaś?

Na bank to prowo :) mające na celu udowodnić, że choćby baby się ''zesrały'' to znacznie młodziej niz maja w metrykach nie będa wyglądały :D

Gość gość
jak się pomaluję to wyglądam 4 lata młodziej :D ale tez wysypiam się, nie brakuje mi witamin jak niektórym zmęczonym życiem Grażynom

Gość gość
Powiem wam tak. Nie ludzcie się że po 30 wyglądacie na mniej. Taka jest natura i koniec kropka. Zdarzają się kobiety z dziecięcym wyglądem ale to jest rzadkość tak naprawdę. Nawet jeśli sobie na twarzy narobicie x, zabiegów to i tak widać wasz wiek. Zresztą wówczas tym bardziej bo logiczne że 20 nie robią bo nie muszą takich rzeczy. Zamiast się obrażać zróbcie coś żeby wyglądać na swój wiek a nie na 15 lat starzej.

tak, 39 latka na 60latkę, byle tylko obronić honor jakiejś siuśmajtki bezczelnej z drogerii:D ma sobie 39 latka robić lifting, żeby migdałki wieczornej nie straciły zatrudnienia:D