Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 39 lat, wczoraj w drogerii podeszła do mnie pani i pyta w czym moge pomóc i

Polecane posty

Gość gość
Jesteś wulgarna i oblesna. Zdarza się że kobiety naprawdę wyglądaja bardzo staro mimo młodego wieku. Jak taka jesteś mądra to tekst o migdalach powiedz tej na kasie ale wątpię że stać cię na taką odwagę bo tylko na kafe rzucasz oskarżenia w stylu pucowanie berla a w realu prawdopodobnie spuszczasz łeb. I co masz do lasek na kasach zwłaszcza w młodym? A tak wysoko masz d**e że to hańba według ciebie? Od czegos trzeba zacząć w życiu. A ty co robisz, gdzie pracujesz? Czy tylko kasę ciagniesz od starych?

Gość gość
Nie wiem, co wy widzicie w tych 20-tkach? Przecież one wyglądają jeszcze jak dzieci. Dopiero kobieta pod 30-kę zaczyna wyglądać pięknie, bo rysy twarzy się wyostrzają. A paniusia z drogerii jeśli młoda to po prostu nie potrafi prawidłowo ocenić wieku, i tyle. Nie ma się czym przejmować. Zresztą powinna się była najpierw spytać, czego szukasz.

Gość gość
Tylko, dla że większości pustaków pracujących na kasie to nie jest pierwsza praca :D:D Obraziły się kafeteryjne ameby

Gość gość
15:37 Ostre rysy twarzy nie są za ładne

Gość gość
Ktos mowil ze szczupla zadbana wyglada mlodziej.ja jestem wrecz chuda, mam 37 lat i niewatpliwie tez bym taki tekst otrzymala od sprzedawcy.mam tysiace zmarchow, indycza szyje a opalenizna mnie lapie nawet w cieniu i nawet w domu, jestem juz jak mulatka a to postarza.czyli pozazdroscic, szczupla i opalona Jedna znajoma pod 50 wyglada mlodziej ode mnie, chociaz 100 kg na pewno przekroczyla.tluszczyk rozprasowuje zmarchy

Kobieta nie może być za chuda bo ani nie jest to dobre dla jej organizmu ani z wiekiem chudość nie wygląda za dobrze. Młodzi ludzie owszem szczupłość (nie bycie chudym) wskazana i atrakcyjna. Z wiekiem kiedy młodzieńczy tłuszczyk ''uchodzi'' z buźki to lipa i jak dodamy do tego odchudzanie to będzie żle. Ogólnie cera tłusta ma najlepiej bo najwolniej się starzeje. Do 37 - latki to że tak wygladasz to myślę, że głównie przez brak wiedzy w młodszym wieku (w sensie diety, tego jak się starzejemy i innych czynników). Niscy z reguły młodziej wyglądają :)

Gość gość
niskie baby szybciej tyją

Gość gość
,,mam tu idealne dla pani kremy 50+ dla kobiet w okresie menopauzy,,. - To ja żem jej na to powiedziała: "To właśnie po waszych idealnych kremach wyglądam na 50 a mam 35 lat" :( A pani jeszcze nie na emeryturze? :P

Gość gość
Jak można tak obrzydliwie ublizac drugiemu człowiekowi bo się pomylił ? Powiedziała że staro wyglądasz bo tak właśnie staro wyglądasz , na kafeterii każda sobie slodzi " wyglądam młodziej niż mam w dowodzie , jestem atrakcyjniejsza niż mlode " a goffno prawda , większość kobiet wygląda na starsze niż jest i basta , nie masz wogole godności autorko tak samo jak ta baba wysmiewajaca kasjerke , rozumiem że gdyby cię jakoś wysmiala ale ona tylko się pomyliła na litość boską

Gość gość
ja godność mam, na kasie nie siedzę jak jakiś tepak po zawodówce :classic_cool:

Gość gość
Ale piszesz komentarze jak ameba, na kasach często siedzą studentki a nie jedną osobą po zawodowce ma więcej kultury i rozumu od ciebie

Gość zuel
po pierwsze: ekspedientka chciała sprzedać krem, bo ma wskazania od szefostwa, żeby bajać klientki, że od kremu znikną zmarszczki itp. itd... polecając ci ten krem nie miała na myśli, że ty masz ponad 50 lat, bo chyba nikt by się tak w ocenie wieku nie pomylił, tylko chodziło jej o to, żeby zapobiegawczo stosować przeciwzmarszkowe kremu już wcześniej 😴 a że krem dobiera się do rodzaju cery, a nie do wieku, to już inna bajka. pierwszą i najważniejszą rzeczą w pielęgnacji cery jest złuszczanie, delikatne, domowe, kwasowe, AHA przy cerze suchej, BHA przy cerze tłustej. potem można odżywiać i nawilżać, gdy cera jest świeża, pozbawiona złogów obumarłych komórek.

Gość gość
Mnie faceci chwalą, że wyglądam młodziej , a baby, że starzej :D Czuja zagrożenie hehe

Gość gość
19:42 kobiety oceniają cię dobrze a faceci chcą zamoczyc, ja mam 24 lata a mi faceci mówią że wyglądam na 16 ale w takie brednie nie wierzę bo nie jestem idiotka , ty też pewnie jesteś brzydka i wygladasz na swój wiek ale musisz sobie coś przez kompleksy udowadniać

Gość gość
Mojemu koledze kobita na kasie w rossmanie zaproponowała szampon do włosów. Szkoda, że on jest ĺysy jak kolano:D one wszystko z automatu robią, czasem bezmyślnie.

Gość gość
No właśnie one mają wydzielone ile mają do sprzedania tego czy tego

Gość gość
ciało to tylko skafander na duszę. idzie przebudzenie/wzniesienie/ujawnienie żyjemy w ciekawych czasach, dzieją się naprawdę cudownie odjazdowe rzeczy.

Gość gość
19:45 hehehe wyglądam na 3-4 lata młodziej jak się pomaluję zauważyłam jak bardziej ograniczone i zazdrosne się patrzą na mnie spode łba i są niemile nie wiem z jakimi facetami się zadajesz, ale nie z tymi co ja :D

Gość gość
21:05 co ? Właśnie jak dziewczyna jest piękna to inne nawet boją się na nią patrzeć albo patrzą się i podziwiaja , na ciebie się patrzą spode łba bo jesteś pewnie mocno średnia a się " wozisz " jak bogini , wiesz skąd wiem ? Bo jak ja widzę przepiękna dziewczynę nie mal że o urodzie lalki to nie mogę oderwać wzroku , za to jak widzę brzydka dziewczynę ale taka która pozuje na piękna bo nakladla szpachle to patrzę z zazenowaniem

Gość gośćparassolka
a ja mam 39 i wszyscy myślą że mam 10 mniej ,ostatnio facet myślał ze przyjmie mnie do pracy ze statusem studentki czyli 26 lat,z kolei maszyna w fitness clubie mój wiek biologiczny wyliczyła na 23 lata

Gość gość
dziś Tak trzymaj i.. nie kupuj TEGO KREMU w TEJ drogerii jak najdłużej ;)

Gość gośćparassolka
Nie kupuję kremu ,dostałam krem w prezencie od organizatorów biegu kobiet w Gliwicach,w którym przebiegłam 5 km w ramach ..Profilaktyki piersi''wszystkie dostałyśmy. ;-)Córka otrzymała ogromna paczkę od firmy Eveline i tam tez są kremy ;-)

Gość gośćparassolka
fajnie no nie?

Gość gość
Ja bym na miejscu autorki odwrócił się bez słowa i wyszedł. Ci co bronicie głupiej ekspedientki, ciekawe jak wy byście się czuli/czuły na miejscu autorki. Ekspedientka nie musi oszacować ile klientka ma lat ale skoro nie ma takiej wiedzy to powinna zachować ostrożność i nie wyjeżdżać z takimi tekstami.

Gość gośćparassolka
wszystko zależy od genów mnie w tym roku o dowód osobisty pytała ekspedientka jak wino na urodziny kupowałam ,bo mi w maju tez 39 stuknęło ;-)

Gość gość
21:09 Komentarze o tym czy jestem mocno średnia to zachowaj dla siebie niekulturalna szmato :D ty jesteś brzydka jak noc, jak się z tym czujesz? :D To do mnie nie wyjeżdżaj z takimi tekstami. Niekorzy (faceci i kobiety) tez nie mogą oderwać wzroku, aż niektórym muszę zwracać uwagę.

Gość gość
Noc jest piękna jak ja :) A żeby na urodzie nie stracić zmykam prosto w ramiona Morfeusza..... 😴

Gość gość
Tak tak. 40 lat na karku ale parasolka wygląda na mniej niż 18 (zez zbieżny...)

Gość gośćparassolka
Racja ,pora się wyspać padnięta jestem po tym Szczyrki ;-)

Gość gość
22:16 ta pewnie wymiotuja na twój widok krzywizno z konskim ryjem, właśnie takie co się uważają za ładne są szpetne jak noc, gdybyś byla ładna to byś się nie chwalila bo by robili to inni , ale liz swój własny tyłek i rób komplementy samą sobie pasztecie