Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurierzy współpracują z dilerami narkotyków a diler incognito

Polecane posty

Gość gość

Idą tam gdzie są uzależnieni i oferują narkotyki jako pośrednik a rozpoznawanie ich jest proste. Biała opaska u kobiety lub białe dodatki w pasy i szara lub czarna reszta odzieży oraz nuta barw dowolnych. Tym procederem zajmują się kobiety, którym zabrano dzieci a prowadzą tryb singielki. Korzystają z kradzionych rzeczy od tych, którzy kradną żeby mieć na narkotyki, dlatego trudno im coś zarzucić. Zmieniają często miejsca pobytu żeby nikt się nie zorientował gdzie mieszka oraz używając ksywy mogą się swobodnie poruszać

Gość gość
Mnóstwo tego śmiecia (%

Gość gość
Złapią dilera a interes ciągle się kręci. Wraca z pudła i ponownie działa mając kasę, dom na kogoś bo niby u kogoś mieszka itd auto też ma jakieś ale lepsze na kogoś itd. Rozumiem

Gość gość
Podróżują busem lub na telefon ktoś na DW bmw zabiera

Gość gość
Przy granicy nad kanałem przy niewielkim mostku spa auto przy drodze bez problemu handluje wiele lat a klienci zostawiają auto na górze żeby nie było można się zorientować gdzie idą wypatruje czy ktoś nie wiedział idąc do do apteki lub niby sklep potem do dilera tak do zmylenia obserwatora.

Gość gość
Ja ich gonie kijem

Gość gość
Perfidne świnie w to się bawią dla dla zysku niczym egoista i bandyta oraz złodziej w jednym

Gość gość
Mój sąsiad też ich goni to się przenieśli na stację paliw w miejscu gdzie kamery nie są. Szok