Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanie z 4 chłopakami

Polecane posty

Gość gość

Rozeszłam się z mężem bo nie chciał sexu częściej jak raz na miesiąc i to po misjonarsku po ciemku,nawet nie wiedziałam jakiego ma k****a.Z moją psiapsiułką poznałyśmy 4 ***aków .Oj jak to smakuje to żadna kobieta nie wie jak nie przeżyje.Umowa była taka,że czterech facetów rypało jedną a druga się masturbowała zakrzywionym dobrodziejem.Moje dziurki zrobiły się DZIURY a spuścizna z k***sów lała się wszędzie,moje gardło połyka wszystko co spuści facet,ciekawostką jest ,że każda sperma ma inny smak itak nas to podnieca,że orgazmy mamy dwa trzy razy.Umawiamy się u mnie w domu .Obie pracujemy i dobrze zarabiamy , lecz nie myślcie,że orgie uprawiamy w pracy,nasza szóstka ,4+2 nie mamy powiązań z pracą.Mówię Wam,że te orgietki to piękne przeżycie,zorganizujcie sobie podobne domówki.Całujemy Was w wyrżnięte p**deczki.

Gość gość
Ja mam chłopa i jesteśmy dwa lata razem jest moim pierwszym i ja jego pierwsza i nadarzyła się okazja seksu grupowego trójka chłopaków i mój takiego j****ia nigdy nie doświadczyłam czułam jak by mnie dopiero teraz zabrano cnotę i nawet krwawiłam.