Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmalinka

Seks ze starszym o 20 lat

Polecane posty

Gość gośćmalinka

Witajcie, nie mam doświadczenia w tym temacie/ może doradzicie czy próbować? Otóż ja mam 31 lat on 51, mamy rodziny i byłyby to tylko spotkania np1 x miesiąc na seks. Romans bez uczuć, tylko dla zaspokojenia. Na razie doszło tylko raz do pocałunków i mega mnie to podnieciło. Ale od tego czasu minęło ok 3 miesięcy ( mieliśmy problemy on ze zdrowiem taty a ja w pracy) wiec ochłonęliśmy i teraz znowu na spokojnie wychodzi propozycja spotkania ale już wiemy oboje jakiego. Zgodnie zdecydowaliśmy już jakiś czas temu ze w razie czegoś koniec i tyle, nie angażujemy się w nic. Czy według Was taki seks może być dla mnie/ dla niego przyjemny ? Czy to ma sens? Dodam ze ani ja ani on nigdy skoku w bok wcześniej nie mieliśmy z nikim a pożądanie w dwie strony seksualne czujemy bardzo, nie wiem nawet skąd

Gość gość
Jeśli ci to nie przeszkadza kto i w jakim wieku ci wkłada to tylko świadczy o tobie.Facet jak facet,ty służysz jako zbiornik na spremę i nic poza tym.

Gość gość
Prostytutki nie dają się całować

Gość gośćmalinka
ale czemu prostytutka? mam jednego partnera od kilkunastu lat....a ta osobę znam już w sumie tez od kilku dobrych lat, po prostu czujemy do siebie pożądanie ale nic poza tym by nie było, ja kocham męża a on żonę, chodzi o sam seks, dla przyjemności tylko czy to naprawdę może dać przyjemność ? czy taka różnica nie będzie nam obojgu przeszkadzać ?

Gość gość
gośćmalinka dziś Nie kompromituj się,jak się kogoś kocha to się go nie zdradza a jak się zdradza to się jest QQwą. Tdy kto włoży da ci przyjemność taka twoja natura pieszczocho ha ha ha

Gość gośćmalinka
nie potrzebuje wyzwisk od prostytutek i k..., gdybym potrzebowała takich doznań to bym już dawno próbowała a wierzcie mi żonaci faceci są wyjątkowo chętni i to ci najbardziej z pozoru spokojni. Ale właśnie nie miałam takiej potrzeby,to tutaj poczułam pożądanie i sama mnie to zszokowało,

Gość gość
Nie potępiam ale brak cywilizacji wam obu. Ja miałam ochotę na dużo starszego i poprosiłam o zgodę chłopaka. Zgodził się wiadomo przy nim bo miał się podkręcić. Facet był starszy 30 lat zadbany i dobrze zbudowany jq z chłopakiem drobna. Dlatego gdy mnie nadział na pal myślałam że mnie rozerwie. Dość prędko szczytowałam. Cała w skowronkach po wspaniałym orgaźmie włożyłam do ust i smak nasienia był dużo lepszy niż mojego chłopaka. Facetowi dość szybko stanął i spytałam chłopaka czy moglibyśmy w obie dziurki. Zgodził się ale chłopak analnie zewzględu na mniejszego bo kochanek gdy wszedł analnie to by mnie chyba rozerwał. Czy gdy mój chłopak będzie starszy to będzie również miał takiego dużego jak kochanek? Doszłam do drugiego orgazmu podczas w dwie dziurki ale był jeszcze silniejszy niż poprzedni. Byłam obolała bo długo trwało nim mieli wtrysk ale było warto.

Gość gość
hm... fajnie miałaś :-)

Gość gość
Dużo starsi mają większe k***ski i doświadczenie dlatego z nimi seks jest lepszy. Młodzi szybko kończą i mało kiedy doprowadzą dziewczynę do orgazmu wiem z autopsji.

prostytucja to seks za pieniądze. Ja ma być dla przyjemności to są kochankami ... Ja z kochankami się całowałem zawsze a prostytutkami raczej nie ...

Gość gość
Ja miałam faceta starszego o 21 lat, jak zaczeliśmy być razem to miałam 30 a on właśnie 51. Seks jak seks, bez rewelacji prawdę mówiac. Szybko się męczył, zero gry wstępnej bo mu się nie chciało, najchętniej od tyłu albo na jeźdźca bo tak było mu najwygidniej, zero eksperymentów. Ogólnie to chciał być obsługiwany przeze mnie za każdym razem. Ciało w nie najlepszej kondycji plus widoczny upływ czasu. To chyna tule, jak masz jakieś inne pytania to chętnie odpowiem. To nie był mój kochanek ale stały partner więc może mam inne doświadczenia. Jak z nim zerwałam to poznałam faceta który był 12 lat ode mnie młodszy (znajomość czysto seksulana), seks był nieziemski, jurny, sprawny, aktywny. Zupełne przeciwieństwo "starszego pana". Teraz spotykam się z facetem 11 lat młodszym i pod względem seksu jest różnie, ogólnie często mu nie staje i też jest leniwy. Chyba co facet to inna historia.

Gość gośćmalinka
Dzięki za wypowiedz powyżej, ja bym chciała tylko dla przyjemności nie wiąże z tym przyszłych planów, tylko no właśnie żeby mu się chciało postarać jednego już któremu się nie chce starać mam w domu...mam nadzieje jakoś za niego ze bedxue dobrze mam wrażenie ze on się mnie boi tzn kolejnego spotkania bo nie wie czy mi podoła

Gość gość
Moją dziewczynę zaczęło nosić i zapragneła seksu ze starszym. Więc było prosto dwóch na prawdę dużo starszych 32 i 34 lata. Oboje zerżnęli dupę mojej dziewczynie że podczas seksu krzyczała. Gdy skończyli to się do nich przytuliła i zrozumiałam że tego jej było potrzeba silnego orgazmu.

Gość gość
Fakt ze co facet to inna historia i nie koniecznie zależy to od wieku tylko od dbania o siebie i ogólnej kondycji

Gość gość
Moj maz zaraz po slubie wrocil do pracy do Norwegi bo i przed slubem tam pracowal.Ja dalej pracowalam i dni lecialy ale jakosc mi czegosc prakowalo,pomimo ze mialam rozne zabawki podobne do penisa.Pewnego dnia wyszlam z pracy a deszcz lal bardzo mocno ale pomimo tego udalam sie w kierunkuna przestanek tranwajowy.W pewnym momenie zatrzymal sie samochod i uslyszalam zaproszenie do srodka zebym nie mokla z propozycja podwiezienia mnie gdzie bede chciala.Spojrzalam na faceta ujrzalam bardzo przystojnego w moim typie. Szybko znalezlismy wspolny temat, dowiedzialam sie ze mieszka sam bo jest po rozwodzie, uslyszalam zaproszenie na kawe gdzie chce czy do niego czy doresteuracji.Wybralam jego mieszkanie,tak mnie jego poniecajacy glos podkrecil ze az mi sie goraco zrobilo.Gdy weszlam do mieszkania to niewiedzialam jak stanac bo takie sliczne, Kawe wspolnie zrobilismy do tej kawy doszly dwie lampki wina.Atmoswera zrobila sie romantyczna,ja chumorek otrzymalam tak ze tylko w samej bieliznie siedzialam obok niego, szybciej jak myslalam zostalam bez biustonosza.Po chwili na moja prosbe on tez zostal w samych slipkach wtenczas zobaczylam jak mocno odstaja.Delikatnie ale stanowczo wyciaglam z pod tych slipek to co chcialam i zaniemuwilam bo takiego duzego penisa jeszcze nie widzialam,Zlapalam go w obydwie rece to mi jeszcze glowka wystawala.Powiedzialam ze chetnie w calosci sie mu oddam i moze mnie przerznac jak tylko chce.Poszlam troche sie odswierzyc on tez to zrobil,Na srodku pokoju ukleklam sobie przed nim i ta jego meskosc do buzi sobie wlozylam chwile mocno possalam.Myslalam ze mi cciipcie rozwali ale nic takiego sie nie stalo,Tak wspaniale zaczal mnie posuwac ze bardzo szybko pierwszy orgazm dostalam i tak sie przy tym zwijalam i jeczalam ze az sama nie moglam uwierzyc ze tyle kobiecosci we mnie jest. Prawie przez cala noc mnie urzywal ze az mi cipulka zczerwieniala.Tak bylam nim zachwycona ze nawet sie nie zapytalam ile ma lat dopiero pod koniec tego spotkania dowiedzialam sie ze smialo mogl by byc moim ojcem.Ale to mi nie przeszkadzalo tylko dopoki maz nie wrocil to tylko z nim sie bzykalam jak tylko chcial bo innej duupy nie mial