Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział że tylko sex

Polecane posty

Gość gość
Pewnie on zmierza tylko do seksu a ona dalej sobie wmawia ze jednak chce czegoś więcej :D

Gość gość
Nowości, no trochę tak, piszemy ze sobą, umówiliśmy się dzisiaj na spacer.

Gość gość
Fiu, fiu... będzie całowanie, będzie całowanie... hehehheh Powodzenia:)

Gość gość
Raczej nie tylko calowanie, pewnie będzie ja namawial żeby poszła z nim na chatę :D

Gość gość
Nie zaprosi mnie na chatę bo mieszka z rodzicami

Gość gość
To może gdzieś do hotelu Cie zaprosi albo liczy na to ze Ty go zaprosisz do siebie ;)

Gość gość
Byliśmy na spacerze, fajnie się rozmawialo, podoba mi się bardzo, pocalował mnie ja oddałam pocałunek.

Gość gość
Tak sobie pontym pocałunku pomyślałam, że on na pewno nie jest zwykłym *****czem bo jednak nie mieszka sam i co by powiedzieli jego rodzice jakby co chwilę sprowadzał sobie na noc nowe kobiety? Na hotele to nie stać bo aktualnie nie ma pracy. Tak więc myślę, że tym tekstem chciał mnie tylko obrazić albo sprowokować do czegoś, ale nie miał tego na myśli. Jestem tego pewna.

Gość gość
No i co z tego. Zgodzilas się to i masz. Mogłaś powiedzieć pierścionek , ślub itp.

Gość gość
Ja to na noc nie mogę zaprosić że względu na problemy o których wspomniałam.

Gość gość1123
z******ty kandydat na partnera 30 lat bez pracy mieszka z rodzicami gra na gitarze %) co te baby maja w glowie %) jeszcze rozumiem jakby jakiejs 16 latce to nie przeszkadzalo, ale dorosla baba wdaje sie gierki jak w gimnazjum z nieudacznikiem to juz szczyt

Gość gość
Ale autorka mówiła że jest przystojny i mą bajere to starczy

Gość gość
To są podszywy z tymi rodzicami, Mieszka sam.

Gość gość
On ,,pracuje" nad tym żeby Cie urobic, żebyś w końcu rozłożyła nogi, to kwestia czasu jak ulegniesz i on o tym doskonale wie. A Ty już sobie dorobilas ideologie i w dodatku jesteś pewna ze nie chodzi mu tylko o seks choć sam to powiedział :D hehe

Gość gość
Może i tak jest, może nie. Czas pokaże. Chce spróbować, zaryzykować.

Gość gość
Kiedy kolejna randka?

Gość gość
Myslaalm ze masz trochę oleju w głowie i trzeźwo myślisz, gdy go zablokowałas. Ale potem widać.odblokowalas, on zaczął Cie urabiac powoli i sukcesywnie, Ty zlamalas się i pewnie to kwestia paru dni jak wyladujesz z nim w łóżku. I dalej nic nie mowi o związku, prawda? Bo chce jednego! Jasno Ci to zakomunikował a Ty już sobie wyobrazasz ze jadnwk dla Ciebie zmieni zdanie, nie będzie bawidamkiem i będzie love. Taaa niejedną już tak noiwnie myslala. Faceci umieją długa zwodzic kobietę żeby ja zaliczyć i obiecywac gruszki na wierzbie byleby się dobrać do jej majtek. Będziesz tego żałować, potem powiesz ze się zakochalas a on jednak od poczatku chciał i nadal chce tylko seksu. Gratuluje naiwności!

Gość gość
Randka była dzisiaj, poszliśmy na kawę. Jak mnie odprowadzał to zapytał czy chce żebyśmy tworzyli parę, co o tym myślę. Odp że muszę to przemyśleć, ale to było bardziej takie przekomarzanie z mojej strony, bo ja chcę, on to na.pewno.czuje. Nie wiem czy jestem naiwna czy nie ale dobrze mi tak jak się teraz to toczy. Czuję się super w jego towarzystwie no i jest chemia, a to ważne, bo w ostatnim związku tego zabrakło.

Gość gość
No to gratulacje:)

Gość gość
A dziękuję.

Gość gość
Jakie plany na dziś? Kolacja ?

Gość gość
Tak byliśmy znowu na randce, poszliśmy do knajpki a potem do mnie na krótko. Całowalismy się i ja powiedziałam, że więcej dzisiaj nie chcę. On powiedział ok, jesli mi to wystarczy na dzisiaj to ok. Rozstalismy się zadowoleni. Wrócił do domu i od razu zaczął mi pisać, ze bylo fajnie i ze jestem bardzo bardzo spokojna, taks grzeczna. Pisalismy długo, wymieniliśmy się zdjęciami. Dzisiaj milczał caly dzien, odezwałam się ja, odpisywał chłodno. Pytał co będziemy robili następnym razem itp Ostatnie słowa jego były ze jestem taka grzeczna, zbyt grzeczna dla niego. Odpisałam tylko Ok i to był nasz ostatni kontakt. Czy on ze mną zerwał bo nie wiem.

Gość gość
No ciekawe

Gość gość
Urabia Cię, pewnie powie, no bo ty taka grzeczna a ja to wiesz tyle partnerek mialem itp

Gość gość
Poczekaj czy się odezwie pierwszy, sama nic nie pisz do niego

Gość gość
Hehe wiadomo, już mu się nie spodobało ze było tylko całowanie dlatego stał się chłodny, teraz bada grunt, pyta co będziecie robić (w domysle- czy w końcu dasz mu się wyroochac?). On chce JEDNEGO uswiadom to sobie. Jeszcze ze 2-3 ,,nieowocne" spotkania w których wymigasz się od seksu a on straci cierpliwość i Cie oleje. Zakład?

Gość gość
Czyli spotkam się z nim 2-3 razy i jak straci zainteresowanie to trudno szkoda.

Gość gość
No to gagatek

Gość gość
07.55 albo jeszcze bardziej się nakręci zeby w końcu Cie zaliczyć, żeby sam sobie (i kolegom udowodnić) ze nie jesteś taka zatwardziała, ze zmieklas, ze udało mu się z taka trudna zdobycza- ,,no bo jak to, każda mi uległa a ona nie?!". Tak myślą roochacze, pewni siebie przystojniacy. A Ty możesz się zakochać na zabój zanim on Cie zaliczy. Lecisz jak ćma do ognia i w końcu się sparzysz...

Gość gość
nie sluchaj zazdrosnych starych panien i prawikow, oni ci zazdroszcza hlopak cie kocha, wyrazem tego jest ze tak zabiega byl zajety i brzmial chlodno, milosc sie w was zapali po seksie bo tak dziala menski muzg, teraz idz na seks, i nie sluchaj tych bzdur tutaj