Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię kochać.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Tak jak zazwyczaj potrafiłem sobie poradzić z problemami w życiu tak teraz potrzebuje porady. Mam 30 lat lecz całe życie jestem nie dowartościowany ( już taki chyba typ człowieka). Przez większość życia byłem singlem . Lecz teraz mam cudowną kobietę jesteśmy ze sobą 9 miesięcy . Na początku była pełna ekscytacja znajomością wielka miłość lecz pojawił się u mnie moment zawahania czy naprawdę ją kocham . Moja jest wybranka jest załamana. Jesteśmy na etapie kryzysu . Zależy mi na niej ,widzę ją przy swoim boku lecz czuje taką wewnętrzną pustkę że sam nie wiem jaką mam podjąć decyzję . Boje się że sytuacja powtórzy za jakiś czas . A ja nie chce jej krzywdzić . Już dawno zauważyłem w sobie brak otwarcia w miłości do drugiej osoby. Może ja zwyczajnie nie potrafię kochać. Innym przychodzi to tak łatwo a ja zawsze mam opory. Może psycholog by pomógł ? Boję się że nigdy się nie zakocham . A chciałbym stworzyć szczęśliwą rodzinę.

Gość gość
Z pustego to nawet Salomon nie naleje.... Nie masz pojęcia jak ranisz tą Kobiete, a zmieńmy role Chciałbyś być z kobietą wiedząc ze Ciebie nie kocha? A Ty ją całym sercem? Zadajesz Jej ból którego sam byś nie chciał napewno

Gość gość
Problem że mi na niej zależy ale nie jestem pewny swoich uczuć . W 100% zdaje sprawę że ją ranię. Ale ktoś zawsze cierpi przy takiej sytuacji.

Gość gość
Jestes malym p***bsnym gnojem i tyle ci powiemc

Gość gość
Niech zrobi ci loda to zobaczysz ze zaczniesz sie znow w niej zakochiwac

Gość gość
Może jesteś schizoidem

Gość gość
Rozumiem wasze rozgoryczenie . Też jestem na siebie zły. To jest walka rozumu z psychiką i sercem. Psycholog pomoże ?

Gość gość
W wieku 30 lat to normalne, że przez większość swego życia byłeś singlem, także daruj sobie uzależnienia się nad sobą.

Gość gość
20.45 * użalanie się nad sobą

Gość gość
Zobacz z inną. Ja jednej trudno stwierdzić gdzie problem pogrzebany.

Gość gość
Psycholog pomoże?

Gość gość
Nie pomoże. Nigdy nikomu żaden psycholog nie pomógł. Tylko w książce tak napisano. Fikcja. Sam sobie pomożesz jak zawsze.

Gość gość
Można prosić o usunięcie tematu ?