Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sa singielki kolo 30stki.

Polecane posty

Gość gość
Można puknac ale do związku się nie nadaje :D A ten co puka, to już się bardzo nadaje na męża :D Żenada. I to jest właśnie męskia hipokryzja. To jest to czego nienawidzę u facetów. I między innymi właśnie to też powoduje, że nie chcę faceta :) Co mi może zaoferować przeciętny facet? Kootasa wymoczonego w tych co się do związku nie nadawały i które posuwal w oderwaniu od uczuć. A fuj. Wymagają żeby kobieta się szanowała ale sami się nie szanują.

Gość gość
Bo to są ich podwójne standardy. Sam chce pukać co się rusza, ale jego oficjalna ma być damą.

Gość gość
Bo na nic więcej ich nie stać. Tylko na tyle, żeby się schlać z kumplami i poderwać jakieś wywłoki. Najwyżej na 1 noc.

Gość gość
Dlaczego tylko kobiet się czepiacie? Facet po trzydziestce może być singlem, a kobieta to źle? Komu to przeszkadza. Weźcie załatwcie żeby się pohajtali miedzy sobą jak kogoś boli, że do tej pory tego nie zrobili. Podejrzewam, że starsze osoby, w wieku naszych rodziców mają z tym problem, nie my. Mają problem z epidemią singli i z tym, że mało kto chce mieć dzieci.

Gość gość
Moje zamezne koleżanki też mają z tym problem, że jestem sama. Ogólnie według ludzi bycie samemu to jakiś ciężki problem, który trzeba rozwiązać. A ja od 20 roku życia nie patrzę na to w ten sposób. To nie jest problem. Świat jest piękny. Zakocham się w kimś, to fajnie. Ale nie zakocham się, to i tak mam miłość w życiu.

Gość gość
Niech każdy żyje tak jak chce. Tylko nie dorabiajmy ideologii, czyli: och, ach, jestem taką super singielką, sama sobie radzę ze wszystkim, a faceta i miłości nie potrzebuje, bo co mi się będzie plątał po mieszkaniu. A wiele singielek w głębi ducha marzy o wielkiej miłości, czyż nie?

Gość gość
Tak, wiele marzy. To jest takie Marzenie z młodości i trudno tak po prostu się od niego odciąć.

Gość gość
ja tez marze no ale rzeczywistosc jest inna, milosc mija i co wtedy, mi sie nie chce ganiac za nastepna miloscia i tak bez konca haha, ja za bardzo sie przywiazuje nie umiem tak jak to nalezy dzisiaj. Moja kolezanka miala z 10 zwiazkow, inna tez kolo tyle. Dla mnie chore.

Gość gość
Dla mnie też. To chyba kwestia wrażliwości. Byłam zakochana wiele razy ale zawsze bez skutku. po rozstaniu z ex przez rok wychodziłam ze smutku, a koleżankom te związki się zazębiały jeden na następny, aż w końcu powiedzmy za dziesiątego wychodziły za mąż. Dla mnie to taki chaos w uczuciach i życiu. Nie moje klimaty.

Gość gość
19:28 Ja nie marzę, jest mi dobrze tak jak jest. Im dłużej żyję, tym bardziej przekonuję się o słuszności mojego wyboru. Nie czuję się ani lepsza od tych w związku ani gorsza. Tylko wkurza mnie jak mi ktoś chce na siłę wmówić, że muszę być nieszczęśliwa skoro jestem sama. Nieszczęśliwa to byłabym z facetem.

Gość gość
21.45 typowy syndrom wyparcia.

Gość gość
A może po prostu jesteście nieładne

Gość gość
milosc to reakcja chemiczna w muzgu kobiety po seksie brak seksu =brak milosci jak chcesz sie zakochac jak czekasz z seksem do slubu? to niemozliwe i nienaukowe

Gość gość
Są nieszczęśliwe.

Gość gość
jak maja hobby, zajecia, prace to wcale nie sa.

Gość gość
Mam cale stado znajomych singielek i singli po trzydziestce, nikt już nie szuka na siłę. Koleżanki są same, bo żaden związek nie zakończył się ślubem, tylko rozstaniem. Kolega w pracy truje, że chciałby mieć rodzinę, ale nie ma z kim jej założyć, inni to nie wiem dlaczego pozostają singlami, takie błędne koło. Do osób prymitywnych i takich, które złapały chłopa na ciąże nic nie dociera, nawet wdowie, rozwiedzionej albo pannie z dzieckiem zaraz by kogoś wciskały

Gość gość
Różnią się bardzo i nie da się udzielić sensownej odpowiedzi. Nie można wszystkich oceniać w ten sam sposób, każdy człowiek jest inny

Gość gość
Gdybym była brzydka, to bym przynajmniej rozumiała :D

Gość gość
gość wczoraj To jest hipokryzja hipokryzji... Przeciętnych Mężczyzn jest więcej bo około 60% to przeciętniaki, 20% poniżej przecietnej a kolejne 20% to top. Z Kobietami jest mniej więcej podobnie. Tyle że przeciętne Kobiety w dzisiejszych czasach mają się za super laski :P Ja jestem zwykłym przeciętnym Mężczyzną pod każdym możliwym względem. Zarobki większe niż średnia. Wygląd przeciętny, 182 cm, nie gruby, nie umięśniony, zdrowy, zrównoważony charakter, zaradny Ogólnie łapie się ledwo w przeciętne wymagania Kobiet. Długo szukałem swojej wybranki która też jest przeciętna jak i ja :D Czym charakteryzują się przeciętni Mężczyźni? Przede wszystkim nie mają tak jak napiłaś doświadczeń z wieloma Kobietami bo są PRZECIĘTNI. Ja dla przykładu byłem tylko z dwoma Kobietami a mam prawie 30 lat. Moi znajomi mają bardzo podobnie oprócz jednego kolegi który wygląda jak model i faktycznie wyobracał spokojnie ponad 100 Kobiet za to reszta ma doświadczenia od 0-3 max. Za to przeciętna Kobieta potrafi mieć więcej seksu niż mężczyźni z top 20% . Nie zrozum mnie źle. Mi jest dobrze być przeciętniakiem i cieszę się ze udało mi ie znaleźć przeciętną Kobietę bez bagażu ale rozczaruje Cie zapewne ze w moim przedziale wiekowym takich nie udało mi się trafić wiec mam 6 lat młodszą partnerkę.

Gość gość
"Ja jestem zwykłym przeciętnym Mężczyzną pod każdym możliwym względem. Zarobki większe niż średnia. Wygląd przeciętny, 182 cm, nie gruby, nie umięśniony, zdrowy, zrównoważony charakter, zaradny Ogólnie łapie się ledwo w przeciętne wymagania Kobiet" To jest hipokryzja. Piszesz jestem przeciętnym mężczyzną, ale wzrost mam powyżej przeciętnej i zarobki powyżej przeciętnej, to na czym ta twoja przeciętność polega tak właściwie? Bo choć sama mam wzrost powyżej przeciętnej u kobiet, to przeważnie startowali do mnie mężczyźni nizsi ode mnie, a mój jedyny ex miał 1,77 i uważałam go za w sam raz wysokiego. Widze że dalej piszesz o podbojach seksualnych jako zasługch. Akurat tak się zdarza, że największy karakan może mieć w łóżku milion kobiet, bo to, paradoksalnie, tylko w niewielkim stopniu sprawa wyglądu. Najiwkesi podrywacze to mężczyźni mocno przeciętnni z wyglądu.

Gość gość
Co więcej. Piszesz zdrowy, zrównoważony. To jest przeciętność? Ja spotykam tylko niezrownowazonych, uzależnionych, koleżanki podobnie mówią o fochach swoich partnerów którzy są jak księżniczki. Bycie zdrowym i zrównoważonym to już jest ponadprzeciętność.

Gość gość
Przeważnie nudne :-)

Gość gość
Tak zostałem zaklasyfikowany przez większość Kobiet z portali randkowych ;) Pisały że nie interesują je przeciętni Mężczyźni.

Gość gość
Aha. Portale randkowe.

Gość gość
gość dziś Aha. Portale randkowe. x Aktualną poznałem poza portalem za sprawą koleżanki z pracy. Gdzie miałem szukać po clubach w wieku 29 lat? gość dziś 177 to nie jest najgorzej jak jest przystojny. Czy Tom Cruise jest Twoim zdaniem karaczanem?

Gość gość
Przepraszam ale Tom Cruise ma bardzo atrakcyjną twarz. A i tak nie chciałabym faceta niższego ode mnie. Nie, nic nie mówię odnośnie portali. Ja tylko nie potrafilabym się tak wystawiać jak towar na półkę w sklepie. To odziera początki relacji z tego co najbardziej magiczne. Wiele moich koleżanek jest tego samego zdania. Nas się na portalu nie spotka. Wolimy już być singielkami.