Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sa singielki kolo 30stki.

Polecane posty

Gość gość
Bo nie jestem uzalezniona od czyjegos widzimisie i patologii.

Gość gość
Sama się na siłę oszukujesz.

Gość gość
14:03 W poduszkę to płacze wiele żon przez swoich mężów. A ja sobie smacznie śpię, nie budzi mnie wiercacy się facet , nie mam w łóżku jego klakow, potu i innych śladów biologicznych :P

Gość gość
15:54 ciekawi mnie w sumie jak ty sie postrzegasz. naprawde wydaje ci sie, ze sie nie pocisz? na marginesie - olejek rozany to to tez nie jest:D nigdy nie wypadl ci zaden wlos? serio?:D tak bardzo sie brzydzisz fizycznosci innych... to zakrawa wrecz na jakas fobie. pewnie "seks" tylko z codziennie strerylizowanym dildosem, bo tak to fuj i bakterie:D i nie zapominaj, ile miliardow bakterii zyje przecietnie w ludzkim ciele... w twoim tez:D moze powinnas isc jednak do psychologa. zdrowego podejscia do czynnikow biologii nie masz.

Gość gość
Jakie są? STARE.

Gość gość
facet musi byc sterylny

Gość gość
Różne :) jedne to : a) fajne, atrakcyjne i z wyglądu i pod innym względami babki, które przeważnie właśnie rozstały się z chłopakiem/narzeczonym - ale jeszcze bez bagażu w postaciu rozwodu i dziaciaków, - takie są najbardziej wymagające więc nawet jak trafi się na taką małe szanse, że się akurat tobą zainteresuje drugie to b) atrakcyjne z odzysku, czyli po rozwodach z dziećmi - już mniej wymagające z uwagi na swój bagaż, trzecie c) karierowiczki - atrakcyjne ale nie zainteresowane relacjami damsko-męskim do co najmniej 36 roku życia. i czwarte : d) nieszczęśliwe stare panny - przeważnie nieatrakcyjne z wyglądu i charakteru jednoczesnie. W porównaniu do podpunktu c) chciały z kimś być ale nigdy im nie wychodziło.

Gość gość
dziś pozwól, że trochę zmienię podpunkt "d", jeśli chodzi o moją osobę: szczęśliwa stara panna - atrakcyjna czy może nie, są gusta i guściki, czasem usłyszę miły komplement na mój temat, ale w większości tu nie chodzi o sam wygląd, bo zauważ, że nawet największe pasztety mają facetów. Optymistka, uśmiechnięta na co dzień, pomocna, lubiąca pożartować. Cieszę się z każdego dnia, bo wiem, że dziś jestem a jutro może mnie nie być, cieszę się z tego co mam, kim jestem, lubię poznawać nowych ludzi, lubię o siebie dbać, stroić się, relaksować w domowym zaciszu. W poduszkę nie płaczę z powodu braku mężczyzny. Widocznie tak musiało być, nie każdy musi być w związku i nie każdy musi być rodzicem. Ważne, abyśmy pokochały siebie i żyły w zgodzie ze sobą a nie rozpaczały z powodu braku faceta, który dziś z tobą jest a na drugi dzień cię zdradzi bądź odejdzie, gdy będziesz w ciąży (a takich przypadków jest niestety masa). W porównaniu do podpunktu c) chciały z kimś być ale nigdy im nie wychodziło :D

Gość gość
Czy tu pisza same sfrustrowane idiotki co polecialy na badboya? Nic dziwnego, ze potem takie odpowiedzi w temacie. Jakbyscie zainteresowaly sie porzadnymi mezczyznami, ktorych pelno w Polsce to bylo by inaczej.

Gość gość
po co Ci taka 30 stka? jak jest ladna i samotna to na pewno jest baaaardzo przechodzona. - tzn ze mogla byc prostytutka? np?

Gość gość
Każdy ma prawo żyć jak chce. Ja nigdy nie marzyłam o tym żeby mieć faceta, dzieci etc. nawet jak byłam nastolatką. A im dłużej żyję, obserwuje facetów, w tym cudzych mężów, to tym bardziej się cieszę że jestem sama. Nie chciałabym być na miejscu tych żon...

Gość gość
gość dziś Bo wy kobiety lecicie na dupkow zamiast na porzadnych dobrych mezczyzn

Gość gość
Ta czy ten co napisal ze sie oszukuje :D chyba sie jakichs komedii romantycznych naogladal i nie zna zycia. Zwiazki i milosc to same problemy. Lepiej byc samemu a nie uzerac sie i ryzykowac przeogromne rozczarowanie ktore nastapi w 99%. :/

Gość gość
Jak obserwuję znajome 30-parolatki, wolne i mężatki to mam wrażenie, że te pierwsze są szczesliwsze.

Gość gość
17:39 Dupkow jest po prostu znacznie więcej

Gość gość
17.47 To się nazywa syndrom wyparcia. A w głębi serce marzysz o wielkiej, wspaniałej miłości.

Gość gość
18:42 Bo ty lepiej wiesz o czym ona marzy :D To się nazywa sztywność i schematycznosc myślenia. Wg Ciebie każdy ma żyć wedle schematu, wyjść za mąż, urodzić dzieci i wybaczać zdrady :D

Gość gość
18.53 Ty to dopiero poleciałaś schematami lala.

Gość gość
u

Gość gość
Zauważyłem pewien schemat jak kobieta jest sama to inne i ona sama piszą że lepiej być samemu niż z "byle kim" bo ona taka wyjątkowa , wartościowa zasługuje na księcia, milionera przystojnego jak z żurnala. Ok niech wam będzie drogie panie. Brednie ale ok. Jak facet w tym samym wieku jest sam to kobiety piszą: brzydal, coś z nim nie halo, jak to nie chce żadnej, żadna mu nie pasuje jak on śmie przecież tyle pięknych i mniej pięknych samotnych kobiet się marnuje.Zupełnie nie ma wtedy argumentu że mężczyzna też ma prawo nie wiązać się z byle kim.Kobiecym byle kim. I tu tkwi sedno tym mianem można określić tylko męską część populacji bo kobiecej już nie.No bo każda kobieta nawet jak głupia jak łyżka do obuwia, nawet jak brzydka jak przypalony kalafior, nawet jak otyła , zaniedbana, nawet jak puszczalska, nawet jak roszczeniowa zadufana księżniczka szukająca prędzej sponsora jak partnera do życia to to przecież sam cud, miód malina i każdy facet powinien jej słodzić, kadzić, wielbić i adorować.Nie drogie kobiety jesteście damskie "byle co", bez wielu zalet czy to charakteru czy wyglądu toście same.Wbijcie to sobie do ciasnych pustych łepetyn. Fajne, normalne, w miarę atrakcyjne kobiety nie są same.

Gość gość
Fajne, ładne i przede wszystkim zaradne często są same i splawiaja nachalnych adoratow :) natomiast, te brzydkie, grube i niezaradne zwykle sa w związkach. Wystarczy zajrzeć na porodowke, ile tam jest ładnych zgrabnych kobiet, na palcach policzyć :D a większość to mężatki :)

Gość gość
"Zupełnie nie ma wtedy argumentu że mężczyzna też ma prawo nie wiązać się z byle kim.Kobiecym byle kim." x ja akurat jestem zdania, że każdy powinien startować lub wiązać się z kimś ze swojej półki - tak jak robol przerzucający gruz na budowie z zakolami niech nie liczy na śliczną Panią doktor, tak samo kasjerka z biedronki z dupą jak trzy drzwiowa szafa niech nie liczy na np. przystojnego Pana notariusza lub chirurga. - piszę to jako kobieta. x "Fajne, normalne, w miarę atrakcyjne kobiety nie są same" - a jak taka akurat zakończy związek w wieku 29 lat ? To co ? Ma z dnia na dzień znaleźć sobie kogoś nowego na pstryknięcie palca ? Nie ma prawa ogarnąć myśli, nacieszyć się chwilę wolnością bo wg Ciebie będzie frajerką ?

Gość gość
akurat znam robola -hydraulika co ma zone lekarke i zarabia lepiej od niej, a ty kim jestes ze tak sie rzucasz pani singielko, raczej stara panno

Gość gość
hydraulika co ma zone lekarke i zarabia lepiej od niej x hydraulik to akurat dobry zawód i jest zapotrzebowanie na nich, a być może facet jest jeszcze przystojny więc tutaj akurat kopara mi nie opada wcale. 24 lata i stara panna ? :) Teraz to chyba trzeba ślub w gimnazjum brać by nią nie być :P

Gość gość
sa okropne

Gość gość
jak to singielki i mezatki daja doopy wszedzie i kazdemy

Gość gość
wczoraj i piate - singielki z wyboru, ktore gardza beznadziejnymi facetami

Gość gość
Takie co gardzą to dopiero mają nasrane we łbach. Nic dziwnego, że są same i jeszcze próbują to w pocieszny sposób tłumaczyć.

Gość gość
Slabe

Gość gość
A co jest złego w byciu samej? Co? Nie ma to jak być z byle kim z desperacji, to jest dopiero szczęście i osiągnięcie życiowe :D