Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka słów do kciukiem

Polecane posty

Gość gość

Kciukiem powiedz jakie leki bierzesz że masz tak zaburzony obraz rzeczywistosci? W czym czujesz sie lepsza od Anki żeby jej ublizac. Zaznaczam ze noxelia to dla mnie patuska i kompletne dno więc jej nie bronie. Ale siedze na tym forum juz dlugo i nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek czepiala sie twojej watpliwej aparycji. Dopiepszasz sie ze anka jest brudaska ze sie u ciebie nie myla. Sory ale to ty na kazdym zdjęciu wygladasz jak niedomyty kopciuch. Wlosy posklejane jakby miesiac grzebienia nie widzialy, ogolnie wygladasz niechlujnie i odnosi sie wrazenie ze smierdzisz. Dopierdzielasz sie do jej wagi, ok anka jest mega gruba ale spójrz na siebie. Jak sobie przypomne twoje zdjecie w sukience ines czy legginsach i bluzie z czachą to ogarnia mnie smiech tak ktos taki moze krytykowac czyjas figure. Serio zabawne jest kiedy ktos o twojej aparycji śmie wytykać innym wady. Jak mowilam od lat siedze na tym forum i nie przypominam sobie drugiej tak szpetnej mordy jak twoja. Masz wyraz twarzy gremlina a ogolny wyglad taki ze trudno sie domyslec czys jest chlop czy baba.

Gość gość
bo ma w życiu nie za ciekawie i odreagowuje na forum, już było to wałkowane, im bardziej Kciuk pisze że ma cudne życie tym ma gorzej, to ta sam zasada co u Noxy

Gość gość
W punkt.

Gość gość
to się tyczy wszystkich siedzących tu i piszących jak to wspaniale im się żyje

Gość gość
bo jak ktoś żyje normalnie, i dobrze to nie ma powodu by wchodzić na forum i się tym chwalić, chyba że jest pustakiem, albo osobą chorą psychicznie jak Noxa Kciuk czy Bazienka

Gość gość
up

Gość gość
jestem na grzybach

Gość gość
Ja bym osobiscie te szmaty ma stosie spalił to brzydactwo kciukiem bazienke ins****wo rozplodowe him, bul by spokój na kafe. Ania to xalkiem fajna dziewczyna, a właśnie one to są ludzkie goofna!

Gość gość
ocho noxa wróciła od rodziców

Gość gość
w gury jedzie jutro

Gość gość
A ja się dziwię, że Maria pisze tu takie rzeczy, że komukolwiek ubliża bez powodu bo w realu to naprawdę miła dziewczyna tylko trochę bajkopisarka

Gość gość
bo w realu to naprawdę miła dziewczyna x x a znasz ją z reala?

Gość gość
jak to jest że jak noxy nie ma to nawet naczel odpuszcza, a pojawia się prawie równie z nią :)

Gość gość
dobre pytanie, bo wygląda to trochę tak jakby się umawiali: "ty mnie hejtujesz a ja zaraz wchodzę pisać"

Gość gość
Znam to za dużo powiedziane ale pracowalysmy razem kilka dobrych lat temu :)

Gość gość
tak tak, napisz jeszcze że jako modki na kafe :P

Gość gość
A to była modem na kafe? ;) Nie, w "normalnej" pracy. I odebralam Marie jako spoko osobę generalnie chociaż ekscentryczna, bardzo infantylna ale życzliwą. Potem przypadkiem odkryłam jej drugie życie na kafe i się szczerze zdziwiłam tym co tutaj wypisuje

Gość gość
jaki ten świat mały :P

Gość gość
a wiesz jak ma jej ojciec na imię?

Gość gość
Nie mam zielonego pojęcia :D nigdy o tym nie rozmawiałyśmy. W ogóle sobie nie przypominam żeby mówiła o ojcu? A nawet jeśli to nic istotnego, za to często o mamie i siostrze bliźniaczce

Gość gość
O tak, świat jest mały. Gdyby nie to że miała w stopce swoje zdjęcie to pewnie nigdy bym się nie zorientowała kim jest :)

Gość gość
a opowiadała ci jak robiła lody obcym facetom na imprezach? albo sprzedawała dragi dzieciom? albo biła swoją matkę? bo wiesz, tu opowiadała, i nawet się tym chełpiła.

Gość gość
fb-Bazi Baź Bazienka-wydarzenia-Zaburzenia psychiczne spowodowane środkami psychoaktywnymi. x x jak to wiele potrafi wyjaśnić :)

Gość gość
Nie :) nie byłyśmy żadnymi bliskimi koleżankami. Nie zwierzała mi się. Rozmawiałyśmy tylko tyle co w większej grupie ludzi. Nie wiem, która Maria jest prawdziwa. Ta tutaj jest zupełnie inna niż ta, która znają jej mniej bliscy znajomi. Ale myślę, że ewidentnie ma bardzo niskie poczucie własnej wartości i nieustannie szuka poklasku i atencji. Szkoda tylko, że tutaj w tak głupi sposób i daje się tak gnoić bo moim zdaniem nikt na to nie zasługuje

Gość gość
gość dziś Mamo kciukiem, zaloguj się. Ok?

Gość gość
biedna Kciukiem, biedna Noxa, biedna Bazienka, no i biedna Finka która też normalna nie jest, do tego ich mentor Naczel który urabia je jak chce i tak wygląda od paru lat cały ten serial :D

Gość gość
Hehe wiedziałam, że nikt mi nie uwierzy ale trudno, jakoś to przeżyje :)

Gość gość
kciukas imprezuje x x widać że nie znasz swojej koleżanki od hejtu, ona nie imprezuje bo ma fobie społeczną o czym milion razy pisała, no chyba że imprezowaniem nazywasz chlanie cytrynówki przed laptopem to ok, bo o takim "imprezowaniu" Kciuk też milion razy pisała ;)

Gość gość
a Kciuk pisała że ma z tym problem, potem pisała że nie ma, potem zmieniła zdanie, i tak w koło wojtek. Ja rozumiem Bazia że jej "bronisz" ale to jest tak na siłę że aż razi i Ci nie pasuje, może pora zdać sobie sprawę, że Kciuk wiele się od Noxy nie różni, nawet te same leki biorą ;) różnica polega na tym że Kciuk dobrze udaje, a Noxa jest na to zbyt tępa.

Gość gość
bazienka dziś noxa sama na siebie sciaga hejt, nie oszukujmy sie x Czym na siebie ściąga hejt? Cierpi na brak uwagi, to jest jeden wielki problem i materiał dla psychiatrów, jak jednak nazwać was? Tych którzy od lat jej słabość i ułomność wykorzystują, by dostarczyć sobie rozrywki? Kim wy, k****, jesteście? Aż tak podły żywot prowadzisz jedna z drugą? W niczym innym niż hejtowaniu ułoma już szczęścia znaleźć nie potraficie?