Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczona nir pozwala mi wychodzić ze znajomymi

Polecane posty

Gość gość
Pamiętaj tylko że od zajmowania się dzieckiem też jest facet ojciec....Pole dla niej do popisu po urodzeniu

Gość gość
Do lekarza trzeba się dostać, poza tym nie interesowało go czy z jego dziekciem jest wszytko ok, film ważniejszy. Ty masz coś z głową czy jak?

Gość gość
09:21 Facet od zarabiania, kobieta od przewijania ;)

Gość gość
gość dziś Bol brzucha w ciąży to moze być poronienie. Trochę wyobraźni durniu.

Gość gość
gość dziś Do lekarza trzeba się dostać, poza tym nie interesowało go czy z jego dziekciem jest wszytko ok, film ważniejszy. Ty masz coś z głową czy jak? x Coś z głową to ma jego dziewczynka, która nie potrafi konkretnie powiedzieć - boli mnie brzuch, zawieź mnie do lekarza ;)

Gość gość
Ojej jak dziecko za kilka miesięcy brzuszek zaboli to tatusiowi też pokaże laska won do lekarza bo mam wolny wieczór.

Gość gość
Ale wy nie rozumiecie podstawowej rzeczy. To jest moja koleżanka i to ze mną chciała się spotkac a nie z moją panną na doczepkę. Nie no, dziecko raczej jest moje, spędzaliśmy razem niemal każdą noc i bardzo dużo czasu razem w tamtym okresie.

Gość gość
Bol brzucha w ciąży to moze być poronienie. Trochę wyobraźni durniu. z Autor pewnie boi się tak fantazjować, bo nie przeżyłby rozczarowania, jeśli jednak ciąża zostanie utrzymana. Tak się wpakować w bagno z taką beznadziejną babką, współczucia

Gość gość
To jak jest od zarabiania to niech idzie zarabiać A nie z koleżkami na piwko....A jak nie zarabia to ma być ojcem.....

Gość gość
gość dziś A jemu jezyka w gębie zabrakło żeby zapytać. Kurwa, przecież to jego dziecko, nie interesowało go co się z nim dzieje

Gość gość
A ty autorze zawsze tanczysz jak ci inni zagrają? Zawsze byłeś taka c**a czy taki się stales?

Gość gość
gość dziś Nie, zaden facet nie będzie ciągnął za język upośledzonej baby, która się wysłowić nie potrafi. Niedojrzała infantylna idiotka, pora dorosnąć

Gość gość
jak autor się nie postawi ma już przechlapane

Gość gość
09:28 Dokładnie! facet nie ma w obowiązku sie domyślać, jak coś się dzieje, to niech kretynka mówi jasno i wyraźnie, i od razu won do lekarza!

Gość gość
Infantulna to ty jesteś p**do bez wyobraźni. Ślepa czy tepa jestes że nie umiesz czytać ze chciała żeby został bo ja brzuch boli. To chyba k***a w ciąży oczywiste, że coś się dzieje i trzeba jechać. Jakim pedałem trzeba byc żeby olać to. Prawdziwy facet i ojciec to by bez gadania został i się interesował co z dzieckiem a nie prosić i kazać. Dzisiejsi faceci mają większe cipki niz ich żony.

Gość gość
gość dziś Przecież powiedziała, czytać umiesz?

Gość gość
Czytam i nie wierze, ciężarna prosi faceta żeby z ja został bo się źle czuje a on uważa że nic jej nie jest tu leci do kina. Oczom nie wierze.nie znam ani jednego mężczyznę który się tak zachowywałby wobec swojego dziecka

Gość gość
Ślepa czy tepa jestes że nie umiesz czytać ze chciała żeby został bo ja brzuch boli. To chyba k***a w ciąży oczywiste, że coś się dzieje i trzeba jechać. x Nie. Skoro wyraźnie nie powiedziała, że coś jest nie tak i wymaga lekarza, tylko jęczała, że facet musi ją za rączkę trzymać, bo ją boli, to wygląda raczej na kłamstwo i próbę zatrzymania go dla własnego widzi-mi-się. Kobiety w ciąży są toksyczne, nie warto zwracać uwagi na ich jęki, często nie mają nic wspólnego z realnymi dolegliwościami

Gość gość
Ja tam sobie myślę że tyle ile on godzin spędza w pracy to ona przy dziecku a resztę czasu po połowie z dzieckiem i jest git. On oddychanie ona również i będzie super.

Gość gość
Gość dziś Odpisuj sam sobie trolu

Gość gość
gość dziś Zgadzam się. Jakbym miał taką i przez jej niepoważne podejście coś by się stało mojemu dziecku jak nie potrafiła powiedzieć że potrzeba jechać do lekarza, bym jej jeszcze za to przywalił solidnie.

Gość gość
A gdzieasz dokładny dialog między nimi że wiesz co powiedziała? Bo ty już wiesz najlepiej co dokładnie powiedziala.

Gość gość
gość dziś Gość dziś Odpisuj sam sobie trolu x Pojawiły się fakty i niewygodna dla idiotek prawda, którą poparło więcej osób, więc pojawiły się od razu zarzuty o trolling, typowe ;)

Gość gość
9:35 weź już s********j, każdy widzi że prowokujesz i trolujesz dla fanu. Tylko ty taki głupi jesteś ze myślisz że nikt nie wie

Gość gość
gość dziś Zieeeeeew. Nuda. Wymysl coś lepszego

Gość gość
Trolling trollingiem ale jedno trza przyznać, idealnie ukazał w pełnej okazałości zje*anie egocentrycznych kobiet xD

Gość gość
Chyba pedalskosc obecnych facetów.

Gość gość
już lepiej być pedałem i się związać z rozsądnym gościem, niż mieć do czynienia z takim roszczeniowym szmaciskiem xD

Gość gość
Autor nadal nie odpowiedział, czy te umawiania że znajomymi są w weekend (jak długie są te wyjścia) i jak spędzali czas kiedy narzeczona nie była w ciąży.

Gość gość
Piwko z kumplami jest najwazniejsze. Tylko wtedy mozna poobrabiac d**e innym i uchlac pedalskiego ryja. :D