Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak inaczej mnie traktuje?

Polecane posty

Gość gość

znam chlopaka z ktorym sie powiedzmy przyjaznie... duzo czasu spedzamy razem. Innych traktuje normalnie a mnie jakos tak dziwnie. Kopiuje mnie pod kazdym wzgledem ,traktuje mnie tak jak ja jego, odwzajemnia wszystko i dobre i złe,czasami wyglada jakby mnie parodiowal :o. Jest tez strasznie zaborczy wobec mnie... wszystko przezywa bardziej niz swinstwa innych... jego byla go zdradzala, on ja kochal wiec byl zly za to, ale pomimo rozstania nie szalal az tak... druga mu tez cos zrobila a on tylko jej napisal jedna wiadomosc i dal sobie spokoj.. a ja sie go pozbyc nie moge. Jak powiedzialam ze czas skonczyc to, to wpadl w jakas rozpacz, pisal z innych numerow po mnie i moich znajomych, jak sie poklocilismy bylo to samo. w koncu powiedzialam KONIEC, a on sie powiesil znaczy znalezli go ale chodzi o sam fakt ze nigdy mu tak nie odwalalo... za drugim razem jak dowiedzial sie ze wyjezdzam to szybko skrocil urlop zeby wrocic do firmy i przeniesc sie tam gdzie ja bo mial jeszcze zaleglosci do nadrobienia.Oczywiscie nie zapraszalam go ani nie namawialam, sam sie wprasza....jak myslicie dlaczego on sie tak zachowuje?

Gość gość
up