Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciążowy czy ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 3 dni po terminie miesiączki. Zrobiłam przed chwila test ciążowy i wyszły od razu dwie kreski ale kreska T mega mocna ciemna i gruba zdecydowanie mocniejsza niż C. Kuzynki i koleżanki miały raczej bledsze a niektóre to ledwo widoczne. Co uważacie. Pink test czułość 25

Gość gość
Pozytywny

Gość gość
Co kreska ci za ciemna i nie wiesz jak odczytać taki wynik?

Gość gość
No jesteś w ciąży gratulacje... albo nie jak chcesz.

Gość gość
A umylas kaske przed? Jak nie to temu ta kreska taka gruba. Jak oddajesz mocz do badania tez sie musisz umyc ..

Gość gość
Pytam bo nigdy nie spotkałam się żeby kreska T była ciemniejsza ani w realu ani na forum

Gość gość
Moze bliznięta i beta 2x mocniejsza

Gość gość
A ktory to twoj pozytywny test? 15-30? A moze tak macie ze szczacie na testy dla zabawy i masz mozliwosc poogladania innych testow?

Gość gość
Marze o takim tescie. Niestety moje zwykle wychodzą bledziochy i potem trace ciaze

Gość gość
20.51 a jeśli nawet to co? Jaki masz z tym problem? Przy ektopowej ciąży zrobiłam chyba z 12 testów. Żeby nie chodzić na betę co drugi dzień wolałam obserwowac czy bledną paski. W czym masz problem? Za twoje ich nie kupuje

Gość gość
20:53 jak bierzesz 500+ na bękarta to kupujesz za moje z podatków. Obyś traciła dalej ciąże!!

Gość gość
21.01 Nawet w Polsce nie mieszkam matkojebco hahaha na twoja emeryturę tez nie bede robic

Gość gość
Oby ci kolejny zarodek zgnił w Twojej zagrzybiałej peździe!! Zdychaj psie!!!

Gość gość
Masakra. Nie wierzę własnym oczom! Żeby tak kobieta-kobiecie ... szok.

Gość gość
Tu autorka to był pierwszy test po tym jak miesiączka mi się spóźniała. Gdyby nie weekend to pewnie bym zrobiła test w pierwszym dniu spóźnienia a nie trzecim. Dziękuje za rady i gratulacje do lekarza pójdę dopiero po skończonym 6 tyg żeby już faktycznie były rokowania a nie gdybanie. A co do wypowiedzi o kupowaniu testów jak ktoś chce to niech kupuje i 60 a tobie nic do tego. A 500+ dają dopiero jak dziecko się urodzi a nie na testy ciążowe. Każdy płaci podatki i z tego oprócz 500+ utrzymujesz również żulernie lewe renty lewe zwolnienia lekarskie oraz zwyrodnialcow z dożywociem

Gość gość
21:34 tobie sie żadnen nawet nie przyjmie za mocno tatuś roochał cie w doope frajerko

Gość gość
A po co robić testy albo chodzić na betę co drugi dzień? Nie lepiej poczekać aż już wynik będzie bardziej pewny, a potem potwierdzić u gina? Przecież jak się jest w ciąży to ona nagle nie zniknie dlatego, że się testu nie zrobiło. Poważnie pytam, bo nie wiem.

Gość gość
Masz foto testu?

Gość gość
22.37 Mialam ciąże ektopową ale nie było wiadome gdzie. Taki wyścig z czasem, jeśli się rozwija to żeby nie pękła. Jeśli rośnie beta to sie rozwija. Jeśli przyrasta mało nie widać obrazu ma usg, musi być powyżej 1000 żeby coś było widać. Po obumarciu/ usunięciu pozamacicznej ciąży trzeba badać betę czy spada, żeby wiadome było że ciąża przestała sie rozwijać. Testy mają różną czułość 5,10, 20, 25, 50.. zamiast chodzic sie kłóć powtarzałam testy az doszłam do 5

Gość gość
Ta pani z 21:34 to powinna do psychiatry pójść, bo ewidentnie ma problem z głową. Mi najpierw wyszło że jestem w ciąży a dopiero potem że test działa ;-) ale fakt faktem że po takim czasie kreska zwykle blada, ale jak jest kreska to jest i ciąża, kolor nie ma znaczenia ;-)