Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokazcie mi dziewczyne w ktorej kazdy sie zakocha.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ujęcia z góry zazwyczaj nie są korzystne, fakt

Gość gość
gość dziś gość dziś ujęcia z góry zazwyczaj nie są korzystne, fakt X Właśnie odwrotnie.. na ista strzelają se selfi z góry.. X Pimenova nosi makijaż od kiedy miala 2 albo 3 lata.. ale buźkę ma fajną.

Gość gość
Czar limy pryska gdy się uśmiechnie.

Gość gość
gość dziś Nie chce jej obrażać bo jest urodziwa, ale bez makijażu wygląda jak maryna gotuj pierogi :D brakuje wideł i stosu siana tylko. Może źle mi sie kojarzy, a w rzeczywistości prezentuję się świetnie, nie wiem..

Gość gość
gość dziś Bez przesady :D lepsza Lima z tym uśmiechem niż ta cała reszta z uśmiechem doskonałym ;) ale to tylko mje zdanie.

Gość gość
Lima wygląda jak zawodnik mma po sterydach, skóra zjarana jak rumunka, no czysta delikatność i kobiecość

Gość gość
Ale po co w ogole wy się klocicie? To chyba dobrze ze każdemu podoba się co innego. Gdyby każdy gustowal tylko w limach itp. to większość nie miałaby szans na faceta :D

Gość gość
Ale przecież ta lima to ogrzyca w wielkimi kwadratowymi ustami jak facet : /

Gość gość
No bo lepsze cienkie usta :D ehhh co za denna dyskusja bez kitu.

Gość gość
Nie cienkie , wielkie kwadratowe wary jak transwestyta są OBRZYDLIWE , kobieta powinna mieć serduszkowate usta średniej wielkości a nie spuchniete męskie pontony bez kształtu

Gość gość
Ty masz obsesję na punkcie serduszkowatych ust. I co to znaczy powinna? Mnie się takie nie podobaja.

Gość gość
Z dzieci to żadna Pimenowa (dosyć zwykła, nie wiem co takiego nadprzeciętnego w niej widzą..), a Lanaya Grace (tutaj tak): https://naforum.zapodaj.net/a1b930471e78.png.html gość dziś Tym bardziej że na Limę szanse miałby tylko jeden, Góra dwa, jak do tej pory..;) 16:30 Pięknie opalona, zapominasz że to brazylijka ;) 16:34 Jak wszystkie dziewczyny z insta całego świata :D, tyle że Lima jest naturalna ;)

Gość gość
Bo serduszkowate usta są kobiece a wielkie spuchniete wary są jak u murzyna z Kongo , wielkie usta nie znaczą " ładne " liczy się kobiecy kształt

Gość gość
To ty się jarasz Przybylska? Bo ona akurat miała brzydkie jak pontony bezksztaltne. Jak karp. Najpiękniejsze usta na świecie ma Rihanna.

Gość gość
No zwykła jak 8 jest ta Pimenova.. tylko ma twarz pokolorowaną i to daje jej uroku.. róż na policzkach, różowa szminka, niebieskie szkła.. Do tego jej blond włoski i dziecinne rysy buźki, to wszystko. Wyrośnie i nie będzie już miała buzi dziecka, a wg mnie bedzie zwykłą, ładną kobietą ..

Gość gość
Przybylska miała ładne małe usta , Rihanna ma typowo wielkie murzynskie wary na pół twarzy

Gość gość
Wg mnie najpiękniejsze usta posiada Taylor Swift.

Gość gość
No właśnie Taylor ma usta idealne , nie wielkie jak ponton ale za to pełne a nie kwadratowe

Gość gość
Widać że jesteś nieobiektywny i w dodatku rasista. Swift też przeciętna na maksa a próbują ludziom wmówić że piękna.

Gość gość
16:52 Swift nie jest przeciętna, ma wyjątkową urodę, w dodatku jest naturalna.

Gość gość
Też uważam ze Taylor jest bardzo piękna , ma ładne rysy twarzy , ani nie pyzata ani nie konska, taka idealna

Gość gość
Nie ma w niej nic wyjątkowego. Małe lisie oczka. Na ulicy pewnie nikt by się specjalnie nie obejrzał ale że to jakaś piosenkarka równie średnia ale znana to każdy uwierzył w jej wielka urodę.

Gość gość
Odezwała się wielka krytyczka urodowa, pewnie tak mówisz bo sama jesteś typową polka z 2 metrowa twarzą i plytkimi oczami wywalonymi na wierz , ona ma takie oczy bo są głęboko osadzone jak u azjatek

Gość gość
Ale nie jest Azjatka ja p*****le co za debilki. Moja uroda nie ma znaczenia żadnego bo nie jestem celebrytka ani gwiazda i nie zarabiam wizerunkiem ale zapewniam cię że dwumetrowej mordy nie mam. Po prostu nie daje sobie wmowic że jakaś znana laska jest chodzącym pięknem gdy ewidentnie należy do przecietnych. Co oczywiście nie zmienia faktu że komuś może się bardzo podobać ale to nie zmienia faktu że obiektywnie rzecz biorąc d**y nie urywa. I nie, nie mam się za piękna ani nawet ładna.

Gość gość
Ty też jesteś debilka bo wyzywasz innych bez powodu co świadczy o twojej niskiej inteligencji emocjonalnej

Gość gość
Zhanna friske z Rosji jest śliczna

Gość gość
Anna sedokova z Ukrainy jest cudna :****

Gość gość
Jakiś powód jest widocznie. Widzę że zwrot inteligencja emocjonalna ostatnio bardzo modny się stał.

Gość gość
Anna semenovich z Rosji , ładna twarz pełne kształty