Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokazcie mi dziewczyne w ktorej kazdy sie zakocha.

Polecane posty

Gość gość
18:32 to dlaczego tyle się tutaj pisze ze piękne kobiety mają bardzo łatwo znaleźć kogoś wartościowego i że jeśli jesteś sama to na pewno pasztet? Zawsze wiedziałam, że sytuacja pieknych pań wcale nie jest logiczna. Mam na myśli panie które nie zadowolą się pierwszym napalonym sebkiem.

Gość gość
Weźcie się na jakiś czat z waszym piertolamento , to jest temat o pięknych kobietach a nie waszych prywatnych dywagacjach które są nudne jak flaki z olejem

Gość gość
gość dziś No nie właśnie, bo ideałów między mężczyznami jest tak samo mało, jak wśród kobiet ;)

Gość gość
19:01 a ty skąd się z tą patelnią i tluczkiem urwalas :D

Gość gość
Ogólnie najpiękniejsze są slowianki bo mają najbardziej dziewczęce miękkie rysy twarzy , latynoski wloszki mają już dojrzałe twarze , mało delikatne

Gość gość
Polki niby są slowiankami ale ogólnie większość jest dość brzydka w porównaniu do Rosjanka które są bardzo ładne , nie wszystkie ale częściej znajdzie się taką delikatną słodką urodę w Rosji niż w Polsce

Gość gość
Dajcie zdjęcie jak już mówicie o pięknej kobiecie

Gość gość
Dla każdego kto inny! Jessica Alba tu padła wiele razy, ale dla mnie to jest "śliczna, urocza, miła", a nie piękna. Piękna mi się kojarzy z klasycznymi harmonijnymi rysami, i z pewną wyniosłoscią urody. Np. piękna była Cybil Shepherd. Albo Claudia Cardinale.

Gość gość
Chociaż ta Cardinale też trochę taki kociak. Ikonami piękna były top modelki lat 90. Christy Turlington, Claudia Shiffer.

Gość gość
Oraz Ava Gardner, MM, BB, Laetitia Casta, dla mnie też jest piękna aktorka francuska Marine Vacth.

Gość gość
Olivia Hussey