Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomózcie mi co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam wielki problem gdyż mam w domu tyrana. A jest nim moja babka... Moze wydaac sie to smiesznie ale problem jest w tym ze mieszkam z rodzicami i siastra i mieszka z nami jeszcze babka. Z roku na rok staje sie gorsza np przez to ze ktoś nie zamkną dzwi potrafi zrobić kłutnie gdzie wszyscy na okolice słysza. Znęca sie nad nasz radzina psychicznie tata jej nic nie powie bo to jej syn ale mama juz wytrzyac nie moze. Codzienne nas tylko wyklina od nierobów i wyzywa od najgorszych. Jest poprostu psychiczna jej nawet nie odpowiada ze jemy najlepiej zdechnać z głodu a ona niech sama ssie nażre. Każddy z rodziny ma jej juz dość nikt nie chce przez nia do nas przyjzeżdzac a gdy wspominamy o tym zeby ja oddac do domu starców to sie złozczą. A ani godziny z nia wytrzymac nie mogą błagam pomocy co mamy robić ???

Gość gość
Oddac do domu starcow albo ciotkom ktore sie zloszcza.

Gość gość
Ale oni same jej nie chca tylko nas tak zostawiaja na pastwe losu bo same dobrze wiedza jak ona jest

Gość gośćwe
Oddac do domu starcow albo zamknac do szafy na 3 zdrowaski jak ferdek mowil

Gość dgsvb
Tak najlepiej do domu starcow i bedzie spokoj

Gość gość
Albo jak nie tam to gdzies indziej

Gość gość
Chyba macie racje oddam ja do domu starcow w brew jej woli albo sie zabije bo nie wytrzymam albo sie przeprowadze do mojego chlopaka

Gość gość
Środki nasenne do żarcia dosypać i spokój, po czasie babka będzie miała zespół odstawienniczy to do szpitala ją zgarną, a tam jak zacznie mieć jazdy, psychiatrzy zadziałają odpowiednio. Ale sobie komplikujecie życie, a tak prosto można sprawę załatwić.