Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto się wiązać z facetem który ma dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy w sobie zakochani, ale ja mam watpliwosci. Ma trójkę dzieci z czego to najmłodsze ma 2latka. Ja jestem mloda. Chcę pozyc. Upiera się na opiekę naprzemienną czy coś takiego. Ja wolę żeby rzadziej je zabieral. Nie chcę robić za nianke.

Gość gość
to znajdz bez dzieci

Gość gość
albo zyj sama teraz wiekszosc ma ja tam nie widze nic w tym fajnego tylko wydatki

Gość gość
Czarno to widzę. W dodatku jedno ledwo z pieluch wyszło. Kobiety są beznadziejne w takich sytuacjach bo zawsze próbują izolować faceta od dzieci.

Gość gość
utrzymanie dziecka kosztuje to nie zabawka

Gość gość
musisz siedziec w domu i sie nimi zajmowac zero wychodzenia

Gość gość
Miłość się skończy jak zaczną się problemy z kasą i dziećmi.

Gość gość
No bez przesady. Nie jestem z nim dla pieniedzy. Chodzę do pracy i sama się utrzymuje

Gość gość
Będziesz uważana już nazawasze ogonami bo to małe dzieci a nie dorosłe.

Gość gość
To Twoja Decyzja

Gość gość
- Rób co chcesz Mnie to iebie

Gość gość
Nie chodzi o to że lecisz na kasę. Kiedyś będziesz chciała mieć z nim dziecko. On ma 3. One rosną będą potrzebować korepetycji dobrej szkoły wakacji ferii itd. Aty będziesz się wkurzac że coś "odbiera" twojemu dziecku. Znamtakie przypadki. Dzieci mogą c i ę nie zaakceptować. Była może być nawiedzona i robić problemy, nastawiac dzieci przeciwko tobie. Przekonasz się jak zamieszkać ie razem i będziecie wychowywać dzieci. Nic nie będziesz mogła im powiedzieć. Jak będzie konflikt to i tak facet wybierze dzieci. Zależy mi na nich inaczej nie chciałby opieki naprzemiennie.

Gość gość
Weź sobie daj z nim spokój.Non stop będziesz nianczyc jego dzieciaki.I napewno dadzą Ci w kość bo dla nich będziesz ta najgorsza która zabrała mamie tatusia :) a on zawsze stanie po stronie dzieci i będzie wam organizował czas pod dzieci właśnie,twoje zdanie się nie będzie liczyć.Będziesz albo sama siedzieć w domu albo nianczyc.Wszystkie moje znajome które związały się z dzieciatymi miały to samo piekło a nie życie.Wszystkie uciekły po jakimś czasie albo facet je rzucił bo nie godzily się na to ze w każdy weekend on jedzie gdzieś z dziećmi a ona nie.

Gość gość
To może być fajny związek. Ustał zasady i będzie Ok. Dzieci są niczemu nie winne i mogą ciebie zaakceptować. Najważniejsze jest jak czujesz się z facetem.

Gość gość
I najwazniejsza kwestia - będziesz kiedyś chciała mieć swoje dziecko a on powie,ze nie bo ma juz 3.To wiąże się dla niego z dużymi wydatkami i nie sadze aby chciał mieć kolejne.

Gość gość
W ogóle to poroniony pomysł dla młodej bezdzietnej kobiety. Bo o ile ma swoje to inaczej wygląda a tak to na co ci ktoś taki?

Gość gość
Fajny zwiazek :-( A czy on ma rozwód?

Gość gość
Prowo

Gość gość0877A
zawsze bedzie temat ex zona , ex dzieci, ex pies,alimenty, wydatki, te dzieci na twojej glowie, teraz bedac zakochana nie widzisz jakie to ,, usranie,, bo kolokwialnie to w ten sposob nazwe, mam 40 lat i kilkoro dzieci ( doroslych po czesci) i wiem czym jest opieka nad dziecmi , moj facet ma dzieci w kraju dlatego mi to nie przeszkadza , choc przy planowaniu wspolnego zycia facet uwalony alimentami to tez zadna partia, moj ciagle jest bez pieniedzy, ex zarzadala wysokich alimentow, Polski sad ma w doopie ze kokosow nie zarabia i tez ma prawo zyc, ma zap...dalac na alimenty a ja musze za wszystko placic sama plus za niego. tak to kochana wyglada, daj sobie spokoj

Gość gość
Dziewczyno!czy ty myślisz! To jest trójka dzieci. Najmłodsze ma 2 latka, to policz że w najlepszym wypadku przez 16 lat będziesz na drugim miejscu a właściwie na trzecim. Opieka naprzemienna, czyli tydzień u niego tydzień u matki dzieci. To jest prowo albo ty jesteś umysłową prostaczką.

Gość gość
Moja znajoma związała się ze starszym znacznie facetem chorym na SM posiadającym 4 dzieci. Do tego mają jedno wspólne. Nie wiem czy ich nie przysposobila. Wcześniej była tzw. latawica. Miłość chyba naprawdę zaślepia na maksa. Jeśli on zamknie oczy albo siadzie na wózek to ma przesrane. Choroba zresztą może przejść na dzieci. Dlaczego kobiety sobie to robią?

Gość gość
Ja bym się nie zwiazala z facetem który ma jedno dziecko,a co dopiero 3 :D przesrane życie,koleś uwiazany alimentami i to zapewne duzymi skoro aż troje...będzie miał w d***e twoje potrzeby i to ze kiedyś będziesz chciała mieć swoje dziecko.Będziesz opiekunka dla trójki obcych dzieciaków i będziesz niedługo zakładać nowe wątki ze masz juz dość tej sytuacji :)

Gość gość
Wcale to nie musi być prowo.. sama osobiście znam przypadek, gdzie 22 letnia dziewczyna związała się z 16 lat starszym facetem z 3 dzieci i zrobiła sobie z nim dziecko