Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem dziwna czy was może też męczą wakacyjne wyjazdy?

Polecane posty

Gość gość
Fog, pudło. Ja akurat prowadzę aktywny tryb życia na co dzień. Codziennie spacer, często rower, pływanie etc. Tylko lubię spokój i ciszę, a śpię dobrze jedynie we własnym domu. Po co wyjeżdżam? Żeby coś innego zobaczyć, zwiedzić, choć jest to męczące. Rzeczywiście jak ktoś wyżej napisał, najlepsze są wyjazdy krótkie takie 3 dniowe.

Gość gość
Zreszta na wakacjach zawsze staram sie ladnie wygladac, prostowac wlosy itd., a bedac w domu juz tego nie musze, wiec ja najbardziej odpoczywam wlasnie siedzac w domu. Z drugiej strony oczywiscie nie chcialabym siedziec w domu cale lato bo by mnie to przygnebialo x x Jak siedzisz w domu całe lato to znaczy że jesteś bezrobotną kurą domową

Gość frog_in_the_fog
" gość dziś Fog, pudło. Ja akurat prowadzę aktywny tryb życia na co dzień. Codziennie spacer, często rower, pływanie etc." X buahahah. to faktycznie bardzo aktywnie żyjesz :D nie no, naprawdę warto wejść raz na jakiś czas na kafcię żeby się pośmiać. X Jak siedzisz w domu całe lato to znaczy że jesteś bezrobotną kurą domową " X ano, dla męża wystarczy dres i tłuste włosy, a tu na wakacjach trzeba się umyć i ubrać jak normalny człowiek pracujący żeby się ludziom pokazać i żeby focie na insta ładnie wyszły :P

Gość gość
Niektórym srajdom nigdy nic nie pasuje i wiecznie narzekają

Gość gość
"buahahah. to faktycznie bardzo aktywnie żyjesz smiech.gif nie no, naprawdę warto wejść raz na jakiś czas na kafcię żeby się pośmiać." x No dla niektórych aktywnych, jedyna aktywność to wyjazdy, knajpy, p********ie o d***e marynie w knajpie pełnej zgiełku, a jedyny sport to seks. I czepianie się do innych na kafe. Cóż tylko pogratulować.