Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet który robi aluzje do seksu

Polecane posty

Gość gość

i gada tylko o seksie z nowopoznaną kobietą to komunikuje jej tym ze szuka właśnie kobiety do tego?

Gość gość
Nie. Komunikuje jej, że jest pociągająca i seksowna. W ustach facetów to komplement dla kobiety, bo oni relację opierają głównie na seksie.

Gość gość
Bzdura, jest zboczeńcem/ nie szanuje kobiety. Mezczyzna, któremu zależy na kobiecie szanuje ja i nie będzie gadał o seksie czy robił wycieczek w tym kierunku, chyba że szuka sekspartnerki.

Gość gość
gość dziś Widać nie znasz się na psychice męskiej, kłodo. Mniej kulturowej fantazji, więcej realiów i wiedzy życzę.

Gość gość
to zależy z czego je robi

Gość gość
a to kobiety nie kuszą mezczyzn do seksu jak w padnie takiej w oko

Gość gość
to zawsze pierwsi mezczyzni do tego dąża czy ktos wyjasni nie uwierze kobiety robicie z siebie swiete

Gość gość
jestem kłodą bo gdy np facet mi mówi ze "chciałby mieć mnie w łóżku albo mnie wylizać" to powinnam mu odpowiedzieć coś w stylu "oh cudownie, zrobiłabym ci loda"

Gość gość
normalnie horror na odpuscie

Gość gość
Autorce zwyczajnie brakuje ogłady i obycia, jako pociągająca uwodząca kobieta, i tyle.

Gość gość
Nikt mi nie wmówi ze facet który zamiast rozmawiać z kobietą o zainteresowaniach to gada o seksie ze chciałby czegoś więcej. Czy faceci to tacy erotomani gawędziarze czy takimi gadkami szukają chętnej na seks?

Gość gość
to co wy byście odpowiedziały gdyby facet powiedziałby wam że chciałby mieć was w łóżku i chciałby was wylizać? uznałybyście to za komplement?

Gość gość
to znaczy nie rozumie facet chce seksu tak

Gość gość
13:07 tak, komplement

Gość gość
możliwe również że nie chcą wiedzieć jakie masz zainteresowanie i zmieniają temat

Gość gość
chce seksu a Ty widocznie nie zainteresowana

Gość gość
W odpowiednich warunkach i z odpowiednim mężczyzna żadna kobieta nie będzie kłodą

Gość gość
gość dziś Zbyt optymistyczne twierdzenie. Ograniczenia i rozwalona psychika robią swoje.

Gość gość
Czyli taki facet mam rozumiem komunikuje ze chce seksu a nie związku? Dla mnie rozmowy o seksie z nopoznaną kobietą nie są normalne jeśli ktoś tak uważa to chyba sam jest zboczeńcem

Gość gość
13.13 nie sądzę, kochający i kochany mężczyzna cierpliwością i tkliwością "otworzy" każda kobietę, gdy będzie widziała jego starania nie będzie kłodą.

Gość gość
13:17 Będzie. Bajki idź pisać na portal fantastyczny. Żaden rozsądny facet nie będzie tracił czasu na wypraną i ułomną emocjonalnie kłodę. Chyba, że jakiś, który nie ma już innej opcji, więc będzie sie męczył, póki nie trafi mu się lepsza. Taki fakt.

Gość gość
gość dziś Seksuolodzy i psycholodzy pracują z takimi przez lata, a nie dają rady, a co dopiero zwykły facet. Ale spoko, możesz sobie marzyć do woli, tylko nie dawaj złudnych nadziei innym.

Gość gość
Na pewno facet zechce związku z kobietą która będzie pisać z nim o seksie raczej przeleci i zostawi. Facetowi jak zależy to nie będzie gadał o seksie żeby nie wyjść na świnie

Gość gość
Wyzwolone kobiety ubierające się i zachowujące jak dz*wki nie mają co liczyć na faceta który będzie zachowywał maniery zeszłej epoki. Zapracowałyście qrewny na to co macie, ale przynajmniej widzicie jacy faceci sa naprawdę i co od zawsze o was myśleli, szmaty

Gość gość
"Seksuolodzy i psycholodzy pracują z takimi przez lata, a nie dają rady," - szewc też bywa, że bez butów chodzi :P

Gość gość
co za chamy