Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena3

Hotel Biały Dom Czerwionka Leszczyny

Polecane posty

Gość Milena3

Cześć wszystkim! Chciałabym Was zapytać o Restaurację/Hotel Biały Dom w Czerwionce-Leszczynach, mam zamiar urządzić tam wesele i zwracam się pytaniem, czy ktoś m jakieś doświadczenie z tym miejscem, może mi doradzić coś, bądź odradzić, jaka jest akustyka sal, jak z jedzeniem? Zależy mi na rzetelnej opinii tego miejsca, bo już prawie się skłoniłam na rezerwację. Pozdrawiam

Gość Olka136
Ja robiłam tam swoje wesele i jestem zadowolona z tej sali. Mieliśmy jedną z tańszych opcji ale było i tak na bogato :) jedzenie pyszne i wręcz pod dostatkiem. Sam menadżer tego miejsca to miły człowiek, można dogadać się z nim w wielu istotnych kwestiach. Ja na Twoim miejscu rezerwowałabym termin :)

Gość Pawlica1
Sala jest spoko, byłam tam a maju na komunii chrześniaka i fajne. Obsługa bardzo przyjazna a jedzonko smaczne ;)

Gość gość
My mieliśmy ją na oku ale zdecydowaliśmy się jednak na Zajazd Kwadrat w Dąbrowie - http://www.kwadratdg.eu/ Piękna sala, polecam bo też super kontakt z obsługą i przepyszne jedzenie

Gość Weronique

Znam to miejsce i uważam, że jest godne zaufania. Ładne, można spokojnie skorzystać z ich miejscowej kuchni, bo jest naprawdę fenomenalna. A do tego organizacyjnie stoją naprawdę na poziomie.

Gość Marila

Polecam bardzo taki hotelik który mieści się na Śląsku - nazywa się Biały Dom w Czerwionce-Leszczynach. Piękne, urodziwe miejsce, wspaniała natura naokoło, a przede wszystkim w sercu Śląska. Ja bardzo była zadowolona ze swojego wesela tam 😉

Gość Jagoda

Ja ze swojej strony również mogę polecić Biały Dom w Czerwionce -Leszczynach, bo sama tam brałam ślub, bo jestem ze Śląska. Bardzo pieknie tam było i niezwykle dobrze zorganizowane, warto przemyśleć tą lokalizację.

Gość Milena

Jestem mega zadowolona z Restauracji Hotel Biały Dom w Czerwionce. To była najlepsza decyzja, jaką mogłam podjąć. Super się bawiliśmy, dobra akustyka, a przede wszystkim było pięknie.