Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piszemy wiersze

Polecane posty

Chciałbym wspomniec, gdyż nie uszło uwadze mojej Że rym Twój jest piekny i czysty w postaci swojej Doskonale się czyta i pławi w tym rytmie By tak się wyrażać...no iście wybitnie Chylę więc czoła dla kunsztu twojego I cieszę się że tutaj piszesz kolego :)

Zdradź proszę gościu przemiły Z niebieskiej jakiej idą te rymy :)? Nie chowaj się za gościem co z pomarańczy rymami zagluje i treścią tak tańczy

Gość gość www
Ja też mam podziw dla talentu twego i bardzo pragnę być twoim kolegą :classic_cool:

Gość gość www
no właśnie gościu co piszesz z niebieskiego ujawnij nam się i też zotsań naszym kolegą :classic_cool:

Gość gość www
To cho pojeździm na rowerze bo w domu mnie cholera bierze :classic_cool: [chwila oczekiwania na wiwaty i może będzie bis]

Gość gość www
Ja za bardzo nie kojarzę ale dzisiaj słabo jarzę :classic_cool:

🌼 brawo, barawo, bisssss!!!!! Nie kończy tak szybko.prosze cię Plisssss :) Będąc tu z Tobą to wielka sprawa Świetny humor,uśmiech i ekstra zabawa Pisz do mnie jeszcze i nie przestawaj Jak wyciągnę rower ... znaczy to już, wiec wstawaj !!!

Gość gość
Dzisiaj plodni są poeci każdy pisze tak jak leci.

Witam cię młoda z 93 przy boku Ja mam 77 jeśli mowa o roku ;) Cieszę się bardzo żes się odziała Chociaż nagością mnie trochę brałaś :P Teraz się cieszę ...mmmmmm bo przecież właśnie Będę rozbieral cię, gdy światło zgaśnie :classic_cool:

Gość gość
Młoda to ona była kiedyś :D o ile to rocznik.

Gość gość
Haha jak to łatwo dziś powiedzieć i nazwać hejtem zwykła uwagę która każdy bierze za zniewage. Mózgi wyprane na smyczach ciagniete nie widzą że wplatane są w wieczna udreke...

Nie łam się nimi, bo oni są i oni byli... Zazdrością swoją kafe :O...no zasmiecili Teraz nie mogąc nic stworzyć swojego... Więc się czepiają wpisu Twojego Nie patrz się na nich z poczuciem winy Niech im z niemocy porzędną miny :P

Gość gość
toscie temat rozkrecili moi mili strofy cudne sercolubne

Gość gość
wieczor juz nastal piszcie kochani bo nie jest wesolo ani ani

Gość gość
Rofer Mondra Zecz Tancowaly dwa Michaly,a nie byly to pedaly. Jeden troche byl ospaly drugi rudy,wrecz wspanialy. Ale inne dwa pedaly do roweru sie zarwaly. Jak zachcialy tak tez mialy, na swa meke i udreke odrzucily nawet reke. Kierownica przytulila,cale zycie sie cieszyla. Powiozl rower wiec gadulca,a tu pedal bez hamulca. Swiatla stopu tez nie bylo,tak wiec zle sie to skonczylo. Rower grecki bez siodelka,ciaza byla wiec niewielka. Zaplodnienia tez nie bylo,choc pedalow ponosilo. Tak ponioslo ze wynioslo,dzis wazniejsi sa niz krzeslo. Kurcze kaczka,a Michaly to chcieli czy chcialy?! Bo mi rymy zaniemialy... Milego dnia zycze ja. PS. Rower damka to wygieta ramka. Sle tez pozdrowienia Hulajnoga Gienia Dyktowaly to Michaly,ale czytac juz nie chcialy. Ide na rower

Gość gość
Coś tak czuję, że tutaj Autor nam swoje smutki opisuje? Powiedz natychmiast autorze, dlaczego w niedzielny wieczór jest Ci gorzej? Czyżby to jutrzejszej pracy perspektywa drażniąca, od pozytywnych aspektów życia skutecznie odtrąca? Czekam, choć na chwilę się oddalam, wysnuć serdeczne rymy innym tu pozwalam :)

Gość gość
Fakt,humorek nie dpopisuje co skosztuje to wypluje. Nie sa to tez pamietniki,raczej mysli przerywniki. Praca w sumie mnie nie meczy tylko czlek za czlekiem ciagle jeczy. Jeczy sapie i po tylku wciaz sie drapie, licza ciagle na drapane,nie zrobione a zabrane. Ale mam pytanie na sniadanie… Zjesc malze czy miec perlel sznur a co za tym idzie oszolomow pelny wor...

Gość gość
Piekne te wiersze wyscie za zdolni. Krolowo za zle traktowanie milemu pier...olni :)

Gość gość
A królowo, to do mnie było, czy mi się jedynie śniło? :) wszak to ja do Ciebie napisałam, czyż na taki szacunek od zawsze zasługiwałam? Przyznasz autorze miły, że to Twoje wpisy były? Zaglądać tu będziesz, to wiem, temat ten założyłeś bez ściem :)

Jakże dramatyczne są słowa Twoje :O Aż gęsiej dostałem, gdy widząc cierpienie pozwoliłem sobie... co czują oboje poczuć ten smutek, królowej istnienie :(

Gość gość
piekne wierszydla to fakt nie pisane byle jak..

Gość gośćC
O, jak miło:) fajny temat można pisać tu poemat. Choć na chwilkę się oderwać i realu tempo przerwać. A że wieczór księżycowy może przyjdzie coś do głowy?:)

Gość gość
Oby wiecej takich wieszczy bo choc klimat jest zlowieszczy to trza dzialac z wierszykami by sie humor nam poprawil..

Gość gość
zapomnieli goscie o temacie.. racji nie macie..

Gość gość
piszcie co robicie czy już wszyscy spicie

Gość gość
Nie ta godzina do spania ,może seks ,może coś innego trzeba wymywleć kolego.