Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piszemy wiersze

Polecane posty

Wlazł strażak na beczkę Przemowie troszeczkę Moja mowa będzie taka Kafe stoi :O nic nie baka trzeba zebrać się w druzyne Pchać i ciągnąć w kafee imię

Gość gośćwracaj
K NAJPIĘKNIEJSZA Kocham Cię bardzo szczęście ty moje Moje serduszko jest tylko twoje. Powiem Ci jeszcze koteczku skrycie. Że jesteś mą miłością na całe życie K! ZOSTAW GO

Gość gośćwracaj
Ona go zostawi , bledny

Gość gość
ale wczoraj fajnie bylo duzo wieszczy tu przybylo popisali, pocieszyli fajne sprawy po ciezkiej chwili dzien byl trudny az wierszami trudy dnia sa wspomnieniami

Gość gość
Dla mężczyzny tak władać słowem lekko i przyjemnie to musi być miłość niespełniona zapewne.

Gość gość
Perlowa Krolowo jakiez to prawdziwe Jakie piekne, wynisle choc i nieszczesliwe.. Niestety historia to jest mojego zycia Tyle jeszcze drog i piesni do odkrycia.. Lecz jego jedynego tak oto kocham Wyzywam, olewam i krzycze A po nocach szlocham..

Gość gość
Haha piękne :)

Gość gość
Czy naprawdę jedynym tematem wszystkiego zawsze musi być jakaś miłość? Monotematyczne to.

Wybacz jeśli słowa o żalu wspominają zapewne prawdę wielu relacji skrywają. Może jednak z czasem ustąpi cierpienie, refleksja otuli, spłynie ukojenie.. Tego życzę.

Gość gość
Krolowo nie szkodzi Sprawa jest zawila bo milosc moja u mnie sie zjawila lecz jako mezczyzna przecie wszyscy wiecie przysiegal wiernosc innej kobiecie ale i tak z tego wszystkiego wyjdzie kiedys cos calkiem dobrego

Gość gość
o czym wiec gosciu chcialbys wierszyki, skoro milosci robisz uniki? otym i owym czy o czyms innym pisz wasc nie czuj sie winnym ze grzecznie prosisz o inne wiersze zapomnij o czym byly te pierwsze

Gość gość
no i znowu cisza.. cos tu nie psuje wszyscy spia, czy moze jesien dokazuje..

Chowam się jeszcze za kubkiem z kawa sennie żegnając nocne przygody Siedzę i modlę wspierając nawą patrząc na taflę brązowej wody Niczym w kościele z ciszą rozmawiam Licząc na skrawek dialogu myśli Budzę swój umysł i go namawiam Niech mi pomoże i plan się ziści Bezpieczne miejsce sennej modlitwy Słońce przegania dość bezlitośnie Wola do boju, dziennej gonitwy! Sen już wygląda cosik żałośnie Jestem gotowy by dzień zawstydzić By mu pokazać, że przecież właśnie Nie będzie nocka już ze mnie szydzić I wstaje teraz gdy światło zgaśnie! Pstryk ;)

Gość gość
Amnezji dostałam i o poprzednich zapomniałam. Interesuja mnie rzeczy przyziemne i w efektach wymierne. Brednie o miłości zostawiam dla reszty gosci.

He heeeeeee :D Kiedyś na murze napis widziałem Dosyć niechlujnie był napisany Gdy go czytałem mocno się śmiałem Teraz skopiuje go wam kochani :D Kocham to nie słowo lecz zdanie Bo ko odchodzi i cham zostaje :P

Gość gość
W tych słowach jest ukryte znaczenie. KoCHAM i zakoCHUJE. Trzeba umieć czytać między wierszami :D

Gość gość
Jak żem ku(r)wa ku(r)we ku(r)wił,ku(r)wa ku(r)wie było źle, teraz ku(r)wy już nie ku(r)wie, ku(r)wie dobrze a mnie nie.

Gość gość
Do sklepu na dole przywieźli jabole, Nie wyjde, nie wyjdę aż się napi(er)dole

Gość gość
milosc nie p*****la jestes jeszcze mlody nie wiesz jeszcze ile narobic moze szkody to i ludzie nieszczesliwi pisza o niej wiersze i chca pisac wiecej jeszcze

Gość gość
piszcie wierszyki bo mam ped dziki poczytac sobie co ktos naskrobie zeby nie bylo niech bedzie milo zeby sie wszystkim nam weselilo

Gość gość
Chce jeść. Cześć.

Gość gość
goscie napiszcie co dzis robiliscie skrobnijcie troche bo spac nie moge

Gość blednygosc
Dzisiaj mnie czeka ciężka przeprawa Najpierw mnie fryzjer na bustwo zetnie Później to będzie niezła zabawa Kiedy już nocą ;) ... zaczawszy we dnie :D Ale by wszystko dobrze się stało Ksiagowa muszę zahaczyc jeszcze Bo ZUS pomacha mi srodze palą będę miał nerwy i jakieś dreszcze:O Jakże mnie w*****a to państwo w państwie Gdy ktoś na siłę wyciska soki Z takich jak ja, wmawiając w draństwie Troskę o innych szarpiąc me boki Nie będę martwił sie jakimiś pierdy Bo dzień zbyt piękny jest i pogodny Pójdę po rybkę dzisiaj do biedry I zrobię obiad bo jestem glodny Później wyjadę w dość długą trasę Bo mnie terminy gonią straszebnie Po czym skok zrobię na dużą kasę Będę wydawał ja też haniebnie :classic_cool: Oleeee :D

Gość gość
Bledny poeto smacznego dania nie mysl o zusie co nas poskramia zjedz sobie rybke zasmakuj mieska przekaska bedzie iscie anielska

Gość gość
gdzie jestescie moi mili czyscie wszyscy sie upili nudy znowu nie ma komu tu popisac