Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piszemy wiersze

Polecane posty

Gość gość
Wymyślęć rzecz prosta a seks hmm może najdzie ochota ,lecz za inną tęsknota:)

Gość gość
czwartek to maly piątek weekendu początek piszcie ludzie co robicie jak tam wam upływa zycie

Gość gość
napiszecie i lizaka dostaniecie.. bedzie git lub kit..

Gość gość
to ja dziewczyna lizakiem czestuje i czasem tez sie tu produkuje..

Gość gość
napiszcie jakiś wiersz bardzo prosze..

Gość gość
Napisałam pierwsza. Koniec wiersza.

Gość gość
niech ktos cos zapoda bo kiepska pogoda.. humor rownie kiepski moze jest ktos lebski

Gość gość
Zabrakło pudru używam cukru.

Gość gość
ość dziś Oddaliscie ten kraj w łapy ,,obcych" ,za obiecanki cacanki ,za pincet plus sprzedaliscie sie jak kupa łajna! Te 2 gnomy ,,popis" nigdy wladzy nie straca ,dopuki nie zgarna wszystkiego i dopuki was nie wypiernicza z pl .Obce dziady zawalili was podatkami,handkuja naszymi dziecmi,ktore sa sprzedawane na organy i do domow ,,uciechy" ,sprzedali cala gospodarke,zniszczyli przyszlosw waszych dzieci ,a wy na nich glosujecie od lat albo siedzicie i nie glosujecie na nikogo ,czyli dajecie biala karte obecnej wladzy ,nie blokujecie ich ..lenie...macie krew na rekach ,kazdy z was ktory siedzi i ,,zlewa" przyszlosc tego kraju i przyszle pokolenia .Nie jestescie rodzicami ani ludzmi wierzacymi,jestescie zasranymi egoistami,sprzedawczykami za psi ochlap ,Odrzucacie wielkie szanse jakimi sa obnizenie kwoty wolnej od podatku,wybory w stylu szwajcarskim,czyli jow ,odrzucacie wiarzace referenda w imie sraki ,sraki ktora sprzedala kraj w 90 procentach i robi to dalej ...Warczycie na siebie zamiast sie wspierac ,jestescie slepi,glusi i zgnusniali ,dla tych 2 gnomow ,,popis" rzadzacych w ukladzie na zmiany jestescie gotowi skakac sobie do oczu ...pustaki ....pustaki....pustaki ...bezmyslne pustaki

Gość gość
nie ten temat gosciu, a sie rzucasz..

Gość gość
piszcie radosc przyniescie wieszcze

Gość blednygosc
Tęsknię ... za jej szczerym spojrzeniem, za radością w oczach, skąpym odzieniem Tęsknię za głosem, tak ciepłym i jasnym ustach zajętych, pokojem ciasnym :) Tęsknię za mową gestów na ciele dreszczem, wibracją, duszy spojrzeniem Tęsknię za byciem w pobliżu jej bycia... Chcialbym... by chciała do końca życia ! mmmmmmm:) czuć się szczęśliwa, gdy szczęściem odziana trzyma swe cudne... na moich kolanach. Gdy jej podaję kanapki z rana, Gdy mi coś mruczy, Gdy jest zaspana. Bo ona kocha być we śnie za dnia Śnić coś na jawie, ...w miłość popadła Tęsknię za czasem spędzonym wspólnie Bym ją za rękę... chadzając dumnie... Światu pokazal, na przekór wszystkim Że ja i Ona Że sen się ziścił :) Tęsknię...

Gość gość
Brawo Bledny!

Gość gość
Ciekawe, gdzie nasz drugi wieszcz.. MVM zdaje sie, czy podobnie. Mam nadzieje, ze wieczorem sie temat rozkreci..

Słodko tu słowa o tęsknocie wybrzmiały, w nich czułość się chowa i urok niemały. Sen przywołuje intymne obrazy kobiety wielbionej, duszy bez skazy. Paleta emocji w miłosnych odcieniach potrafi wywołać nawet łzy wzruszenia. Najpiękniejsze zazwyczaj to co niespełnione.. (Czasy nim księżniczka przemieni się w.. żonę :D )

Gość gość
Pieknie wieszczu, to jest cos taki zdolny, fajny gość..

Gość gość
W żonę przemieniac księżniczki nie musisz. Chyba że wolisz aż cię stara przydusi. Każdy myśli o slubach a potem chcą sobie oczy wydlubac. Potem się kłócą o alimenty a ślub poszedł w zapomnienia odmety. Żegnam się z wami czule bo nie dla mnie są te małżeńskie bóle. Ferdek i Halina aż 10 rok pomyłki mija...

Gość gość
poniedzialek wierszy brak no jak??

Gość gość
Intuicja a planowanie Marszcz me oko, Tak słodko to boli, Twój zapach słonych ust Ociera łza o polik rozstaje się z Tobą, By znów już niebawem Otrzeć swe ciało mogło o Twoje Znów... ...Jesteśmy Oddech za oddechem Maraton słów, Kto wygra Tylko nie mów...

Gość gość
Dosyć często tu piszę lecz dziś swych myśli nie słyszę. Wolę więc poddać się milczeniu niż wymuszonemu ględzeniu. Nie przybieram barwy nieba gdyż do snu jej nie potrzeba.

Bo do snu potrzebne jest Pięknej dziołchy piękny gest Nic tak dobrze mi nie robi Jak we śnie splecione nogi:D

Gość gość
Kto tak wcześnie wstaje wiersze zapodaje Dobrze dzień zaczęty gdy wiersz jest skrobniety..

Jam Ci to rymuje Gdy się nocą snuję Gdy jest cisza dookoła Rym mi w głowie ciagle wola: Skrobnij mnie, bardzo proszę -nie chce mi sie - ...no nie znoszę:O Boje wówczas własnej myśli Więc niech wola mu się ziści Niech się widzi na papierze On jest zły, ...ja mu wierzę:D

Gość gość
Siała baba mak nie wiedziała jak a to było tak. Co się schylała to pierdziała na wznak więc baba nie mądra głowa poszła do pacanowa a to było tak

Gość gość
Szukam dziada który mi odpowiada w pacanowie już ją znali to ją pognali a to było tak.

Gość gość
co za g*******e wiersze - po co tworzyć takie bzdety, nie masz talentu NIESTETY :P