Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piszemy wiersze

Polecane posty

Gość gość
Ta jedyna zapomniała, chyba gdzieś wyjechała .Czasem czyta ,medytuje co ten miły wypisuje:)

Gość gość
piszcie humor poprawcie poniedzialek nie jest wesolo

Gość gość
Twoja kolej moja miła abyś coś nabazgroiła.

Gość gość
robie to caly czas napisz prosze bo ciszy nie znosze a dzien nieciekawy nie pije juz kawy

Gość gość
Napijesz się kawy :) dobrze przypomniałaś.

Gość gość
Kiedy zobaczysz i usłyszysz będziesz chciała więcej. Jedno słowo i śpojżenie będzie jak w niebie.

Gość gość
Będziesz mnie jeść garściami jak ciasto że śliwkami.

Gość gość
11:44 Dobre to dobre :D lol

Gość gość
Gdy przyjdzie czas zrobisz mi knedle ze śliwkami z odrobiną uczucia i cynamonu :p

Gość gość
no i nikt nie pisze wszyscy w szkole ja pitole

Gość gość
wieszcz zajety wniebowziety szkoda tylko, ze go nie ma obowiazki to nie sciema..

Gość gość
tyz tez jest wieszczem bledny gosciu lecz byles tylko raz w tygodniu ja teraz nie wiem co jest grane ale ty piszesz rymy odjechane pisz zatem wiecej bo w ten dzien ponury rozgonisz deszcz i ciezkie chmury

Gdzie okiem sięgnąć dzisiaj zdołałem Nawet najmniejszej...nic nie widziałem Słońce smalilo mnie bezlitośnie Klimę na full...no było znośnie Jednak zapewniam cię moja miła Jedyna chmura ...hmmmm to ta z TIRa Kiedy się męczył na Sósemce Mijając braci w dość długim rzędzie Tak się ciągnąłem za nim wdychając Że już po wszystkim jeplem jak zająć Nabrałem pędu takiego wielce Że mi żółtodziób pierdyknal zdjęcie :O

Gość gość
dzieki gledny sie usmialam choc dzis ciezki dzionek mialam

Kiedy do śmiechu będzie mi pewnie Gdy mi listonosz mandatem jebnie A już o punktach wspomnieć nie zdołam Bo chyba czeka mnie autoszkola Nic to, bo płakać przecie nie bede Za jakąś... w niebieskim odziana mendę :P

Gość gość
gdy kierowca na drodze szalony dostaje mandat jest niezadowolony dzien ma zepsuty kasa ucieka macha rekoma niezle sie wscieka punkty punktami mandat mandatem ale co teraz z tym malym fiatem? wstyd byl na drodze bo jak pomysle pewnie uplyni troche wody w wisle zanim wsiadziesz do auta ponownie zona zwyzywa kolacji nie da oj bieda bedzie bieda..

Przyznaję szczerze /z ociupinką winy/, że nie zawsze miewam ochotę na rymy.. Bardzo zatem cieszy nowe towarzystwo, które otworzyło nam tu słowne Bistro. Smaczków nowych wiele, można popróbować ja zaś zmiatam pod kołdrę przed nocą się schować. Pozdrówki.

Gość gość
Boże o 9 ludzie spać chodzą.

Gość gość
pewnie niektórzy chodzą co w tym dziwnego zresztą pójście do łóżka nie musi od razu oznaczać spania

Gość gość
Mnie to dziwi.

No i szanuje panów w niebieskim Niebieski kolor jest bardzo męskim Pałka do tego mocy dodaje Chociaż by pewnie wolała z jajem Za to za paskiem wisi statecznie W drżenie wprawiając całkiem skutecznie Tych co w tandemie z jajami noszą A mimo to ... się nie obnoszą Za to na bakier z prawem się mają Bo oprócz pałki chronią i jako ;)

Gość gość
idziesz sie kapac wiec i ja tak zrobie mytego ciala pozazdroszcze tobie bedzie sie dzialo u mnie pod prysznicem wymyje wlosy wyszoruje zeby :D

Gość gość
Siedze nocą na ławce latarnią świeci obok piwo leci bawią się doskonale wszystkie ławki pozajmowane.

Gość gość
Wy już śpicie w łóżku w oglądacie co tam na skrobę poczytacie :)

Czym się różni kąpanie od kompania języka polskiego będzie kampania :classic_cool: Kąpiel jest wody struga na ciele Zwykle się bierze gdy brudu jest wiele :D Kompiel to w sieci jest zanurzenie Poprzez komputer, myszkę i tchnienie Tchnac więc należy i zakląć w bezruchu Swe własne myśli w formie wydruku Zwykle to myśli jest obraz własny Lecz też czasami formy i baśni Kompiel to zlepek dwóch słów po prostu Kąpiel i komp - rodzaj pomostu

Gość gość
Wacek przytrzaśnięty drzwiami prysznic za mały.