Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice z tragedii w Darłówku donieśli do prokuratury na ratowników!

Polecane posty

Gość gość
Obejrzalam i wideo i zdjecia i nie wim ktoryz to rodzice, wy skad wiecie? Ktos w komentarzach pisal ze na fb widzial, ze oni sie swietnie bawili wczesniej, no to akurat bez sensu bo co to ma do rzeczy.

Gość gość
Ktorzy to sa ci rodzice na zdjeciach; A ze ludziom chcialo sie pojsc do fryzjera i kupowac kiecki na pogrzeb, paranoja

Gość gość
"Ojciec na, którego nie może liczyć " taaaaa, a na pogrzebie szli za rączkę jak gołąbeczki. Dopóki była na plaży to dzieci były zaopiekowane, a gdy ten frajer przejął opiekę to wszyscy wiemy jaki był finał. Nie miałby u mnie życia... no chyba, że go tam nie było

Gość gość
trzymali się a rączkę bo to było na pokaz,

Gość gość
Tez mnie to dziwi ze ida za raczke. Ja bym go z domu wyrzucila. Ile ten facet ma lat? Typowo zaniedbany, gruby , widac ze lubi popic; facet na taki wyglada musi zapracowac.

Gość gość
podłość

Gość gość
cenne oceniatorki ocenki scenki

Gość gość
jaka podlosc? Im wiecej czytam tym wieksza zlosc na tego ojca jest

Gość gość
wypadek ten ojciec i ta matka to tylko ludzie. Ludzie popełniają błędy, tylko niektóre błędy można popełnić tylko raz np. dać dziecku grzyba sromotnika i samemu go zjeść myśląc że to prawdziwek, zostawić dziecko przy otwartym oknie i potem płakać bo wypadło, zostawić dzieci na chwilę na plaży i potem się potopiły, puścić córkę na egzamin z imbecylem egzaminatorem itd. itp. Wypadki się zdarzają bo ludzie są omylni, popełniamy błędy wszyscy bez wyjątku.

Gość gość
Ojciec dwulatka, który wczoraj wypadł z okna, jest w psychiatryku...tak dla porównania. Może i powiecie, ze jestem świnia, ale jak spojrzałam na ich zdjęcia, to gdybym nie wiedziała, ze to pogrzeb, pomyślałabym, że oni idą na wesele.

Gość gość
Jak pompa na pogrzebie. Gdybym była na miejscu rodziny wkurfilabym się. Nie życzyłabym sobie jakiś mundurowek przy trumnach i dziennikarzy :O no chyba, że ojciec pracuje w służbach mundurowych.

Gość gość
Czy matka to ta wysoka szczupła brunetka z włosami w kucyk i czarną sukienką, a za nią idą chłopcy że zdjęciami dzieci?

Gość gość
A może mundurowi po to zostali poproszeni o obstawę pogrzebu, bo rodzice bali się jakichś nieproszonych "gości" którzy zrobiliby lincz i zadymę?

Gość gość
09:59 ona ma grnatową sukienkę, kucyka i okulary. On niebieski garnitur i krawat, trzymają się za ręce. Przed nimi idą chłopcy ze zdjęciami

Gość gość
10:01 nie fantazjuj

Gość gość
10.06. To zupełnie inną kobietę wzięłam za ich matkę. Dzięki.

Gość gość
Cholera, taka młoda kobieta a miała takie duże dzieci. Miała ze 20 lat jak je rodziła? Nie dość że cała młodość poświęcona na wychowanie dzieci, to jeszcze tak tragicznie się skończyło. Nawet nie wiem co powiedzieć:(

Gość gość
ja p*****le , juz sie najaralyscie zdjeciami z pogrzebu??

Gość gość
10.12. Jarasz to się ty i 90% wątku obrzucających babę błotem. Ja od początku pisałam że to był wypadek i że absolutnie kobiecie współczuję. To ty i tobie podobni lubujecie się w wypisywaniu, że winna, głupia, że będzie siedzieć itp.

Gość gość
Jakie jaracie? Skoro cos nas zainteresowalo, zbulwersowalo i nami wstrzasnelo to patrzymy rowwniez i na zdjecia z pogrzebu; po cos tez je ktos zamieszcza co? Byla mloda na pewno jak je rodzila. Nie wiem zreszta czy z tym gosciem te dzieci; On mi sie nie podobal a teraz jak go zoabczylam to jeszcze bardziej. Na taki wyglad wiadomo jak trzeba zapracowac; Nie ulozy im sie, Beda sie obwiniac nawzajem. Poza tym ta kobieta nie pracowala, cale zycie tym dzieciom poswiecila. W domu bedzie cicho, nie bedzie szkoly, przygotowan, wywiadowke, bedzie dla niej to straszne.Wspolczuje.

Gość gość
Powiem wam szczerze, że każdy chyba przechodzi żałobę inaczej. Moim znajomym utopil się synek, 9 lat. Gdybyście widzieli rodziców na pogrzebie...dwie kupki nieszczęścia. Ona w takiej rozpaczy, że ledwo szła, szara na twarzy, jakieś czarne łachy, łzy, rozpacz... A ta matka dość wystylizowana, spokojna. No, ale każdy przeżywa inaczej.

Gość gość
Mają jeszcze najmłodsze dziecko do wychowania, wiec zapewne jakoś się będą porozumiewać. Niemniej już współczuję dziecku tego, w jakiej atmosferze będzie żyć i dorastać. Miałam chłopaka z takiej rodziny,gdzie starszy braciszek zginął pod kołami ciągnika i matka tego chłopaka była całe życie w żałobie, poza tym naprawdę znerwicowana, co odbiło się na charakterze i usposobieniu mojego ex.

Gość gość
Jaka tam matka spokojna....patrz jak ma usta ściągnięte w podkówkę. Widać jak ją to boli.

Gość gość
Też myślałam że zobaczę panią po 40, a tu młoda dziewczyna!! 32-33 lata max. Taki szmat życia jeszcze przed nią i w takim bólu. Współczuję.

Gość gość
Na pewno jest na lekach. Ja po smierci mamy tez bylam. To wszystko wraca po pogrzebie ze zdwojona sila; U mnie minelo kilka lat a ciagle mysle,ze mozna bylo zapobiec , bo to byl wypadek. A tutaj trojak dzieci, to musi byc koszmar. Szkoda tylko ze ratownikow kto obwinil, skoro dzieci byly same w wodzie, a plaza nie byla strzezona.

Gość gość
gość dziś pudlo lalka , to moj pierwszy wpis , czytalam , czytalam i jestem przerazona co wy tutaj wypisujecie a juz pastwienie sie nad grobem , rozkminianie jak kto byl ubrany, jaka mial mine , w obliczu takiej tragedii jest niesmaczne

Gość gość
gość dziś Wypadek z jej winy. Tak powinnaś napisać. Wszyscy jej tu współczuli dopóki c***aństwo nie wyskoczyli z oskarżeniem ratownika za pośrednictwem adwokata, a potem to żałosne oświadczenie w które ty ślepo wierzysz. x gość dziś Pierwsze urodzone jeszcze na studiach. Studia inżynierskie, czyli jakieś 22 lata. Czyli ona ma teraz jakieś 36-37 lat. Co? Zdziwiona, że jednak w wieku 36 można wyglądać na 30? x gość dziś To nie jest obstawa kretynko! Mundurowi niosą trumnę. Gdyby tam nie było posterunku policji, a byłaby tylko straż pożarna np, to strażacy pewnie nieśliby te trumny. x gość dziś Zostawienie dziecka przy otwartym oknie np na 3 piętrze to dobre porównanie do zostawienia dzieci przy 1,5 m fali. ( w wodzie po kolana tą falę masz na wysokości 2 metrów) Tu debilizm i tu debilizm. Ale wypadku z egzaminatorem nie porównuj, bo laska sama wjechała na tory nie zatrzymując się i nie patrząc na boki. Nagranie z kamery egzaminacyjnej pewnie nam powie, czy egzaminator krzyczał, żeby uciekać, czy trzymał za ręce do ostatniej chwili, żeby nie wyskoczyła. x

Gość gość
tak ma się turlać po ziemi krzycząc dlaczego !! Idiotki już się zleciały :-o Co do mundurowych to taka obstawa pogrzebu jest kiedy umiera ktoś ważny a pogrzeb ma być elegancki u nas np. jest jeszcze orkiestra dęta. A ona normalna kobieta i on też zwyczajny facet którzy wiedzą że popełnili błąd i doprowadzili do wypadku w którym zginęły ich dzieci.

Gość gość
gość dziś Zostawienie dziecka przy otwartym oknie np na 3 piętrze to dobre porównanie do zostawienia dzieci przy 1,5 m fali. ( w wodzie po kolana tą falę masz na wysokości 2 metrów) 9999999 Ja tego nie napisałam do analizy po jednym zdaniu idiotko kopiuj-wklej Tylko jako jedną całość odnośnie do tego że WYPADKI się zdarzają Ja tam nic do niczego nie porównuję Ale widać imbecylu nie potrafisz czytać ze zrozumieniem Tylko kopiujesz i wklejasz jakiś ułamek żeby potem dopisać swoje g*******e trzy grosze Boże co za idiotka