Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulisyseksu001

Bez znieczulenia i hipokryzji

Polecane posty

Gość Kulisyseksu001

Seks jest wszystkim. Bez miłości i uczuć. Sam seks.

Gość gość
Piękne porównanie jbsg. Jak to możliwe, że jesteś sam?

Inaczej to napiszę. Nigdy nie wyobrażałem sobie seksu bez miłości. Przyszedł taki moment, w którym musiałem zweryfikować swoje poglądy. Iść w nienawiść lub obojętność. Wybrałem obojętność. Jest mi z tym dobrze. Sól można zastąpić. Sól nie jest zdrowa.

Gość gość
Nawet zwierzęta mają uczucia.

Kocham się pieprzyć. miłość? Hmmmm :D w takim razie to nie jest czysty seks, to miłość do seksu :D

Gość gość
Co jeden to lepszy:-D Na jakie kobiety wy w życiu trafiliście?

Gość gość
Andrzej to Ty?:classic_cool:

Tak! Miłość do seksu to jest to! Wszystko inne to pieprzenie w bambuko. Zostałem powtornie wykorzystany. Czy teraz ja wykorzystuję? Nie, nie mam takiej natury. Szybki weekendowy seks bez zobowiązań. Budzimy się w niedzielny poranek, jeszcze jeden szybki numerek na do widzenia i już. Po temacie.

Gość gość
''Sól nie jest zdrowa.'' - w odpowiednich ilościach jest zdrowa, zawiera wartościowy jod, nie wspominając, że podkręca smak ;) x ''Czy teraz ja wykorzystuję? Nie'' - Tak. Zacząłeś traktować kobietę, jak jednorazową zabawkę, a to obiektywnie oceniając jest jak najbardziej wykorzystaniem :) Idź do psychologa, potrzebujesz.

To tylko porównania. Sól musi być, ale nie porownujmy ją do miłości. Kochałem. Piękne uczucie, chociaż pozbawiło mnie połowę człowieczeństwa. Nie bylem sobą. Nie potrafiłem na niczym skupić uwagi. Po przebudzeniu sprawdzałem pocztę. Co piętnaście minut sprawdzałem pocztę. Tak przez całą dobę. Ostatnia od niej wiadomość - jednak jestem wredną suką. Samoocena? Samokrytycyzm? Nie. To takie przesłanie. Idź swoją drogą. Idę. I Edit. Miłość połączona z uczuciami, to jak jedzenie domowe. Wspaniałe! Bardzo mało miałem takich okazji, by jeść w domu.

Uczucia przeszkadzają w seksie. Za uczuciami stoi szacunek. Lubię zeszmacać kobiety. Kiedy kocham, gubię się. Nie lubię być zagubiony. Lubię być sobą. Lubię otwartą księgę seksu.

Gość gość
Nowy nick, stara masturbacja pod własne posty.;)

Gość acordeon
Wystarczy porządanie.To ono gra pierwsze skrzypce.

Gość gość
Wrzesień sie zbliża i Andrzej już kombinuje jak zniknąć przed kompromitacją z danymi widmo;)

Gość gość
Mitoman. Wczesniej pisał,ze miał mnóstwo priwów i cyberków.

Gość gość
Aco, ile dni Ci zostało bys mógł poznać komety ciaaałoooo?!😭

Lubię zapach pomarańczy, ale najbardziej lubię zapach brzoskwini. Lubię, kiedy kobieta używa balsamu o tym zapachu. Lubię, kiedy wychodzi naga z lazienki. Życie jest piękne. Seks. Dragi. Rock.

Ten cudowny zapach i smak muszelki, jeszcze wilgotny po prysznicu, kiedy zatapiam jezyk w jej wnętrzu. Lubię jej oddech. Każda inaczej oddycha. Pewnie dlatego wolę wiele kobiet. Fetysz oddechu. Fetysz zniewolenia. Fetysz otwartych oczu.

Gość gość
Więc nie wiesz jak smakuje seks podkręcony uczuciem, nie wiesz jak wyjątkowa w seksie jest kobieta, która kocha. Czyli nic nie wiesz.

Wiem, bardzo dobrze wiem. Problem w tym, że już nie chcę wiedzieć. Trochę ro trudne w odbiorze, prawda? Nie wiem kim jesteś, ale broń się rękami i nogami przed wykorzystaniem. Kobiety potrafią pięknie mówić nic nie czując. Facet wtedy jest bezsilny.

Gość gość
Andrzej to hòj:(

Dziwne a zarazem fajne jest to uczucie, kiedy wiesz, że już nikt nigdy nie napisze. Po co żyć złudzeniami? Nie lepiej zlikwidować skrzynkę pocztową?