Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbsg

Dobry wieczór...:)

Polecane posty

Nie mówię o tobie, że manipulujesz czy łgasz. Tak mówimy - to takie powiedzenie jest, że wszystko można przechytrzyć. A życia, uczuć, tęsknot, pragnień nie da się. W moim przypadku nawet nie próbuję wmawiać sobie, że nic nie czuję. Kiedy czuję. A czuję wielobarwnie kiedy myślę o kimś na przykład. :) Znaleźć kogoś namacalnie, do domu?Żeby śniadania jeść razem i żeby śmieci wyrzucał? I seks i te de. Chcę! Powiedz mi jak. Mam iść w teren i lukować za? No właśnie za kim? Na raz? Czy na dwa? Nie szukam jbsg, bo tutaj to porażka jest. A może ja zdziczałam. Może tak. A poza tym nie powiem ci już nic o mnie. Za chwilę posłucham piosenki. :) jbsg korzystasz z kompa? Bo twoje linki długie som. ;] Nie kopiuj z paska tylko z dołu, pod oknem. Jest strzałka taka i naciskasz tam i jest kopiuj. Niedziela moja spełzła na niczym. Spałam. Leżałam. Gapiłam się w ścianę. Nie jedz śmieci bo umrzesz. :/

A ja nic nie jem jak jestem wściekła a raczej w byle stanie. A co robisz jeszcze jak wściekły jesteś? I dlaczego jesteś w takim stanowisku? Bo ja na przykład chodzę aż mnie nogi zabolą. Szybko chodzę. Jakby biegiem chodzę przed siebie. Szkoda, że nie mieszkasz w mojej okolicy, zawsze bym ci dała jeść. Bajor jest za/jeb/isty. Nic o mnie nie wiesz. Ja to wiem! Cichoo bądź!

Linki mi nie przeszkadzają, myślałam że masz problem i już. Jak nie masz to jest w porządku. Ważne, że to co zechciałeś przekazać otworzyło się. If you know what I mean. ;]

Korteza nie znałam. Gdzieś tutaj widziałam całkiem niedawno. Inny kawałek widziałam i spodobał mi się. No i i poszłam dalej za nim. I słuchałam Drzew i innych też. Masz ciarki jak go słuchasz? A jak masz to gdzie? Ja na rękasz.

Nie wiem co ci odpowiedzieć bo chciałabym na własnym przykładzie coś ode mnie. A, że to osobiste jest to wiesz, że to skomplikowane, tutaj uzewnętrzniać pewne partie z życiorysu. Wiem jedno, wszystko się załagodzi. Może nigdy nie minie ale będzie łagodniej. Skubasa też nie znam, przeczytam o nim i się dowiem. O, poszedłeś. Dobranoc.

Gość gość
Dzień dobry.

Gość boso w sukience
Też dzień dobry!

Gość gość
bó w chuja robi widmoka u mary mon:D:D:Dbeke kreci z frajera:D:D:D

Gość gość
gość wczoraj Dopuszczasz widmo taką myśl ? mary z wąsem i brodą i czym jeszcze ? gość wczoraj ty widmok zarywasz nocki i dnie nawet na wakacjach, to dopiero żałosne jest smiech.gif miałeś książki czytać, a nie przegrywać życie na forum smiech.gif ile jeszcze ? już jesteś w związku przez kabel, twój stan pogarsza się smiech.gif gość wczoraj dobrze, że wreszcie zrozumiałeś jak ułomne i bezskuteczne są twoje metody usmiech.gif piękny umysł znowu zawiódł smiech.gif

Gość gość
Jedyny temat już niestety też stał sie jak każdy :-( Kuszo, nie wiem czy Elizę, ale Marek i Wacek kowerowali sporo. Bsg dziecinną Zuzię przypomniał mi po latach czterdziestolatek, samotnik przemierzający na dakarce Azję :-D ale masz rację, coś że wspomnień się odezwało. Z innej beczki, podczytując, nie wiem gdzie szukać tej miłości na zawsze, ale bardzo Wam życzę, żebyście się nie zniechęcili nigdy.

Gość jbsg
Dobry wieczór:) Nie, nie będę cicho! Wiem i już!:D Skąd? Nasze życiorysy trochę się pokrywają... Niektóre rzeczy, osoby, wydarzenia blekną, tracą na wyrazistości i znaczeniu.., wprost przeciwnie niektóre osoby zyskują i odciskują się bolesnym piętnem na wspomnieniach... i nie, czas tego nie stępi i nie spowoduje, że będę myślał inaczej... x Nie zwracaj na to uwagi Miły Gościu:) Seks turystyka? Podoba misie...:), ale z czterdziestoletnim staruchem?!:D mógły mieć chociaż jakiegoś porządnego Beneteau, a nie jakąś dżonkę...:) może chociaż to był polak?:) Nikt nie wie gdzie szukać..., słyszałem, że miłość i sr***czka przychodzą znienacka..., może trzeba poczekać...:) Ujawnisz się?:) x Teraz to już troszkę zgłupiałem..., targety tergetami, a Ty mi tu wyjeżdżasz z takim repertuarem, który prawie we mnie trafia...:) czy to ma może coś wspólnego z owijaniem dookoła palca?;) https://www.youtube.com/watch?v=Xig6Xngzpgo

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość Laluz
Zasłuchałam się... :) Dziękuję za nutki Jbsg :)

Gość gość
Niby osoba dorosła, a pisze jak dziecko z podstawówki.

Gość Maryyyś
Ale, że już lulu? Jeszcze nieeee ;) Jakas imprezka u mnie na wsi. Przed chwila leciala Edyta Geperd "... Szukaj mnie... cierpliwie dzień po dniu..." Ladne to, ponadczasowe :)

Gość gość
Nie zwracaj na to uwagi Miły Gościuusmiech.gif Seks turystyka? Podoba misie...usmiech.gif , ale z czterdziestoletnim staruchem?!smiech.gif mógły mieć chociaż jakiegoś porządnego Beneteau, a nie jakąś dżonkę...usmiech.gif może chociaż to był polak?usmiech.gif Nikt nie wie gdzie szukać..., słyszałem, że miłość i sr***czka przychodzą znienacka..., może trzeba poczekać...usmiech.gif Ujawnisz się?usmiech.gif Cześć bsg. Odpisałam wtedy, potem temat zniknął, a teraz widzę że mojego posta ktoś usunął, bo to nie ma. Dziwnie się zrobiło na cafe, nie podoba mi się już tu, nic nie zostało z ciekawych rozmów. Szerokości 🖐️

Gość jbsg
Witaj :)😘 Dziwne to forum się zrobiło..., masz rację..., może ktoś chce pokazać, że nie liczy się przeszłość, że trzeba żyć bieżącą chwilą..., tylko, że jak patrzę na statystyki np. uczuciowe ponad 10000 tematów to "nasze" niecałe 5000 wygląda mizernie..., przypomina mi to podcinanie gałęzi na której się siedzi... Brakuje mi naszych rozmów... x Maryyyś wczoraj wczoraj pierwsze co zobaczyłem gdy otworzyłem jedno oko to na wyświetlaczu 4:36, dzisiaj 4:45..., wstaję z kurami to i spać chodzę z kurami..., cóż, omijają mnie wieczorne imprezy (pomijając to, że nie jestem zwierzęciem rozrywkowym:) ), ale za to poranek rekompensuje mi to pięknymi wschodami słońca:) Geppert ma piękne piosenki, idealnie dobrane do tonacji głosu i możliwości wokalnych tematycznych:)

Gość Maryyyś
Dobranoc :) Dziś rzeczywiście z kurkami :)

Gość jbsg
A pobudka chyba z duchami bo przecież wszystko co normalne jeszcze śpi:) Miłego dnia i tygodnia wszystkim:)

Gość Laluz
Tobie również. Spokojnego i udanego :)