Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy rudych

Czy rude dziewczyny są rude również pod pachami i "na dole"?

Polecane posty

Gość Ciekawy rudych

Jak to z tym jest? Ciekawi mnie to :)

Gość gość
Pod pachami nie wiem ale włosy łonowe maja rude tak samo jak rudzi mężczyźni

Gość Ciekawy rudych
A ktoś z was widział owłosienie łonowe u rudej dziewczyny?

Gość kasztanowa panna
Ja widzę rude włoski intymne. Jestem ich właścicielką :D

Gość kasztanowa panna
Gwoli ścisłości. Nie jestem zbytnio zadowolona ze swego ciała ani koloru włosów. Cerę mam bladą, wrażliwą na słońce, dużo piegów, biust mógłby być większy i jeszcze te rude łoniaki między udami :O

Gość gość
Zadna laska nie jest zadowolona ze swego ciala. Jakie masz wymiary?

Gość gość
kasztanowa panna A pod pachami jaki masz kolor włosów?

Gość kasztanowa panna
Tu nie chodzi tyle o wymiary, co raczej o proporcje. Mam nieduże piersi ale za to szpiczaste. Takie kozaczki, z okazałymi brodawkami. Nie wygląda to jakoś szczególnie estetycznie, gdy się stanie nago przed lustrem. Stopy też mam niemałe. To jakieś płetwy z czwartym palcem dłuższym niż być powinien.

Gość gość
kasztanowa najwazniejsze ze swojemu facetowi sie podobasz glowa do gory bez zalamki

Gość kasztanowa panna
Nie wiem czy się podobam swojemu facetowi bo nie mam faceta, a ten którego miałam poprzednio nie widział mnie nago. Wiem natomiast, że zawsze bardzo się wstydziłam na różnego rodzaju "rozbieranych imprezach" typu bilans nastolatka gdzie np. wchodzimy po trzy do gabinetu i słyszymy, że mamy się rozebrać do majtek. Tym sposobem dwie koleżanki, których guzik powinny obchodzić mojej cycki nagle widzą moje kozaczki w całej okazałości. Jeszcze gorzej gdy po kolei wchodzimy za coś co udawało parawan i mamy opuścić majtki. Taki parawan, że widziałam obydwie moje koleżanki i wiem, że i one widziały mnie też widziały.

Gość Ciekawy rudych
kasztanowa panna, rozumiem że strefy intymnej nie golisz? A taki kształt biustu jest ok.

Gość gość
Ale dalej nie wiem czy jakie masz włosy pod pachami?

Gość kasztanowa panna
To nie jest tak, że nie golę bo nie chcę golić. Jak ogolę to zaraz mam podrażnienia, zaczerwienienia i jakieś cholerne krostki wyskakują (fuj...). To już wolę ściąć zwykłą maszynką do włosów (takich na głowie). Tylko, że maszynką nigdy nie uda się ściąć do zera tak jak przy goleniu. Zostają takie rude punkciki układające się w trójkąt. No trudno, nic więcej nie poradzę.

Gość gość
Co do bilansu to co takiego mogły zobaczyć koleżanki przez parawan, czy masz włosy łonowe czy jesteś ogolona? To gorzej jest u chłopców bo tam jeden może mieć erekcje, inny nie i potem sa śmiechy że tobie stanął albo tobie nie stanął.

Gość gość
Jak chcesz na zero to idź do kosmetyczki

Gość kasztanowa panna
Słowo parawan jest tu nadużyciem. To był pionowy wąski kawałek białego czegoś ma metalowym stelażu. Problem w tym, że gabinet nie był zbyt przestronny i stałyśmy praktycznie obok siebie. Wejście za parawan może osłaniało mnie od strony drzwi ale na pewno nie od strony koleżanek stojących z boku. Myślisz, że potem w klasie nie było głupich docinków ze strony chłopaków, że na dole też jestem ruda? One wszystko wychlapały.

Gość gość
Oj tam oj tam, to chłopcy jeszcze niedojrzali byli. A jaki masz kolor brwi. Słyszałem kiedyś ze kolor brwi jest taki sam jak włosów łonowych

Gość gość
I jeszcze jedno, jesteś osobą szczupła czy puszystą?

Gość gość
W właśnie wyszło, że kasztanowa panna to kolejny udający babę pedzio fantasto onanisto:classic_cool:

Gość gość
@ kasztanowa panna dziś Słowo parawan jest tu nadużyciem. To był pionowy wąski kawałek białego czegoś ma metalowym stelażu. Problem w tym, że gabinet nie był zbyt przestronny i stałyśmy praktycznie obok siebie. Wejście za parawan może osłaniało mnie od strony drzwi ale na pewno nie od strony koleżanek stojących z boku. Myślisz, że potem w klasie nie było głupich docinków ze strony chłopaków, że na dole też jestem ruda? One wszystko wychlapały. x Czerwieniłaś się? :D Ile miałaś wtedy lat?

Gość kasztanowa panna
Na bilansie 16-latka ma się zwykle 16 lat. Żeby było śmieszniej na bilansie 14-latka nie było takich cyrków. Wtedy była lekarka która na ilustracji kazała nam wskazać stopień owłosienia. Nie było żadnego zaglądania do majtek.

Gość gość
A która z was miała najładniejszą pupę? Tamte dziewczyny były wydepilowane?

Gość gość
Mi na bilansie też zsunęła majtki i macała jadra a ja przez cały czas miałem taką erekcję ze jak dotknęła penisa to bałem się ze zaraz jej trysnę na szczęście widziała ze już pulsuje więc 1. szybko wzięła do buzi i dokończyła robotę 2. skończyła badanie i kazała się ubrać która odpowiedź prawdziwa?

Gość gość
A co robiła tobie jak zsunęła matki?

Gość kasztanowa panna
Mi najpierw rozchyliła wargi i patrzyła czy wszystko dobrze a potem zaczęła podrażniać palcem łechtaczkę i obserwowała czy jest reakcja. Było to dość krępujące zwłaszcza że słyszałam chichot koleżanek.

Wiadomo że disko polowy zespół zajął się tym tematem. Ja nie patrzę na fryzury, znaczy się zwróciłem uwagę, ale zupełnie o czym innym myślałem. Tak wyglądała jakby miała niebieskie włosy. ale to bynajmniej nie sprawiło że była i jest dla mnie piękną kobietą.

Gość gość
rude mają rude włosy wszędzie i wszędzie obrzydliwie rude śmierdzą strasznie

Gość gość
Michaił Pravda lubi bilansy 5-10 letnich dzieci, wtedy pobudza sie ręką :-(

Gość Ciekawy rudych
Takie przystrzyżone włoski muszą bardzo ładnie wyglądać. Głowa do góry dziewczyno!

Tam wiesz jak ci się spodoba Chwilę później się i pyta, czy mówię po polsku. Ale do tematu. To nie był niebieski, tylko burgund i cała historia jak się tego dowiedziałem.