Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co faceci na Sympatii zaczepiają a jak się odpowie

Polecane posty

Gość gość

To dalej cisza? :o

Gość gość
Bo to przgrywy zalujace kasy na konto pozwalajace wyslac wiecej niz jedna wiadomosc dziennie. Maja nadzieje ze ty wykupilas konto superwip zeby oni mogli pisac za free. Albo ze im w 1 wiadomosci wyslesz maila, numer biustu i zdjecie gaci

Gość gość
To nawet nie chodzi o wiadomość o np. o tzw. Oczka.

Gość gość
No przeciez napisalam chyba wyraznie. Nie maja kasy, bo nie wykupili konta. Moga wyslac tylko jedna wiadomosc dziennie. Wiec wysylaja ale juz nie odpowiedza, a pozostalym moga tylko oczka wyslac.

Gość gość
Ta płacić za portal randkowy buhehe

Gość gość
Ok. Ok. Nie krzycz. Myślałam że piszesz o wiadomościach tylko.

Gość gość
Hahahaha któraś płaci za portal randkowy? No chyba cię desperatko p****ało, jak chce to typiara poczeka na odpowiedz haha

Gość gość
Dlatego korzystam z e darling. Gdzie nie ma buraków biedaków bo portal 100% płatny :)

Gość gość
Kobieta mam ćwierć miliona złotych oszczędności i nie będę płacił za portal internetowy xD nabijaj im kabze, gdyby dziewczyna była zainteresowana to by podała maila. Trochę trzeba głową ruszyć...

Gość gość
dziś Hahahaha któraś płaci za portal randkowy? No chyba cię desperatko p****ało, jak chce to typiara poczeka na odpowiedz haha X Dokładnie... niektóre tam siedzą kilka lat wiem bo od wielu lat sobie co jakiś czas robię konto i obczajam. Co jej zmieni dzień czy nawet dwa tygodnie.

Gość gość
Dziewczyne to trzeba zainteresowac zeby odpisala, jak jeden z drugim golod***ec na znaleziene milosci zaluje 10zl miesiecznie, trzeba wiac :) Ja tam bylam 3 mce, zaplacilam, ale po 3 tygodniach sie zwinelam, tam same debile i dna siedza. Z jednym gosciem sie spotkalam, mial 39 lat, wygladal na 32 na zdjeciu, a w realu na 60 i byl chamem :) a reszta same oczka i td

Gość gość
12:57 Same zjeby tam siedzą, ja tam wchodzę tylko sobie podbudować ego :D Ostatnio napisał do mnie obleśny, grubiutki dziad po 50stce, w profilu miał wpisane 30 lat buhahaha jestem przed 30stka to wiem jak faceci w moim wieku wyglądają. Wiem, ze tu kilku wieśniaków z mentalnością przedpotopową zaraz się będzie burzyć, że jak ja mogę, już stara jestem itp. :D ale jednak po coś zaznaczyłam, żeby tylko mi pokazywało panów do lat 40, żeby różnica wieku nie była jakaś wielka i żeby mi się w miarę podobali. Czego on oczekuje? Miał wpisane w profilu kierownik sklepu hahaha jakby to miało mnie przekonać :O żal

Gość gość
Tu nie tylko o kasę chodzi, bo na portalach calkowicie bezpłatnych dla wszystkich, faceci zachowują się tak samo. Potrafią tylko wysilić się na wysłanie jakiegoś gotowca, czyli "uśmiech", "buziak" itp i to by było na tyle z ich strony. I czekają książęta, że to kobieta po takim czymś zacznie ich zabawiać. Miernoty paskudne, a już najgorsi są ci starsi od 40+. Fuuj!

Gość gość
Nie oceniaj wszystkich facetów, ze mną mozna porozmawiać. Nie żałowałem na konto 5 zł miesięcznie. Tylko ciekawych skromnych podkreślam i zwyczajnych oraz szczupłych kobiet coś mało. Tak, że chyba sie usunę jak mi się skończy abonament. Albo nadal będę z 1 wiadomością dziennie.

Gość gość
17:10 mam 41 i jakie fuj? Lepiej byś zajrzała do mnie na profil a nie pieprzysz od rzeczy.

Gość gość
Miałam kilka lat temu konto na sympatii. Bardzo szybko poznałam dwóch interesujących facetów. Nie zdarzało się, żeby ktoś rozgarnięty, czyli posiadający ciekawy profil i potrafiący pisać zabawne i inteligentne wiadomości nie odpisywał. Od osób, które nie potrafią napisać profilu i wiadomości wykraczającej poza "cześć" raczej nie możesz czegokolwiek oczekiwać.