Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bea89

Koleżanka z pracy mojego męża. Wyolbrzymiam?

Polecane posty

Gość gość
właśnie, nawet prawo posługuje się pojęciem usiłowania

Gość gość
gość dziś 9.20 Ciiiii, wytrzyj juz ta piane z ust usmiech.gif Naprawdę nikt nie wymaga, abyś przejmowała się cudzym życiem, przekupko. Tak sobie to tłumacz i wierz dalej, że jesteś księżniczką swojego księcia. Ciekawe, co zrobisz jak ci przyprawi rogi? Nie masz poczucia własnej wartości, więc go będziesz błagać na kolanach a kochankę obsmarujesz na FB i obwinisz o wszystkousmiech.gif X A gdzie Twoje poczucie własnej wartości skoro nie stać Cię na znalezienie wolnego faceta w swoim wieku tylko bierzesz się za Pana, który mógłby być Twoim ojcem? I to tylko dlatego, bo chcesz się poczuć lepsza od jego żony. Żałosne i prymitywne. U młodszych brania nie masz, bo pewnie nie grzeszysz uroda to i z dziada skorzystasz, któremu włączył się kryzys wieku średniego. Zonka się dowie, a mąż by jej nie stracić sam Ciebie w********i z roboty. Hehe jeśli mąż by mnie zdradził byłby rozwód i asta la vista niunia, nie jestem desperatka w przeciwieństwie do Ciebie by brać pędzla po innej. Tobie widać to nie przeszkadza i lubisz wymiany z żonami brudasie. Ja bym miala błagać na kolanach? Ty czytasz to co piszesz? Już się kupy nie trzyma ten Twój belkot o FB i innych :-D

Gość gość
a ta teoria, że kochanka "chce się poczuć lepsza od jego żony" to czym niby poparta, bo moim zdaniem raczej śmieszna niż prawdziwa

Gość gość
10:09 Skarbie, kręcisz się w kółko :) Przestań obarczać mnie ciągle winą, ja się za niego NIE ZABIERAM. To on lata za mną powtarzam. Zdałaś chociaż maturę z polskiego, tam jest cos takiego jak analiza czytania ze zrozumieniem :) Facet jest naprawdę atrakcyjny, a przy okazji głupi i niewierny, jestem tylko ciekawa jaki jest w łóżku,a potem narazie :)

Gość gość
i ciekawe gdzie twoje poczucie własnej wartości, skoro twierdzisz, że jest zależne od statusu partnera

Gość gość
Usprawiedliwiaj dalej swoje k******o, bo to że on jest k****arzem swoją drogą nie podlega żadnej dyskusji ;-) to wszystko widać na co stać Cię w życiu, więc w sumie korzystaj. Kiedyś będziesz po tej drugiej stronie. Nie pozdrawiam wyrachowana, glupiutka dupo

Gość gość
Dziewczyny idzcie kłocic sie gdzie indziej.

Gość gość
nikt nie czeka na twoje uwielbienie ani na błogosławieństwo, najlepiej nie wtykać nosa w cudze sprawy

Gość gość
gość wczoraj nikt nie czeka na twoje uwielbienie ani na błogosławieństwo, najlepiej nie wtykać nosa w cudze sprawy X Wystarczy o nich nie pisać publicznie na forum. Trochę logiki

Gość gość
Pewnie autorka już tu nie zagląda ale napisze. Nie przejmuj sie za bardzo komentarzami ludzi z kafe bo każdy będzie wytykał tobie i twojemu mężowi a sami i ich połówki nie są idealni. Wielu mężczyzn tak ma, ze lubi flirtować i żartować z koleżankami bo lechtane jest ich ego ale nie przeradza sie to dalej. Nie mówię, ze nie ma takiego zagrożenia ale czesc mężczyzn pozostaje tylko na poziomie żartów. Moj mezczyzna tez lubi pisać i nie widzi w tym nic złego bo nie posuwa sie dalej, choc dla mnie czasem jest to niekomfortowe i mozliwe, ze tez wyolbrzymiam. Nie chodzi o to, ze mu ufam bo gdybym ufała to nie przeszkadzałoby mi to ale znam go i wiem jaki jest a on nic nie jest w stanie ukryć przede mną. Jestes w ciąży a do tego zagrożonej wiec przestań myśleć za duzo, skup sie na was i na dziecku a będzie wszystko dobrze.

Gość gość
gość dziś A ogarniasz, że nie każdy kończy na zarcikach? Byś się jeszcze niunia nie przyjechała. A skoro nie ufasz to masz powody ;-)

Gość gość
Zgadzam.sie z 4:20. Nie przejmuj sie glowa do gory. Nie potrzebnie tu zagladalas one tylko zaognily problem.

Gość gość
A ja nie zgadzam się z 4:20 bo nie powinno robić się przykrości osobie, która się kocha. Po zatym żarty też mają swoją granicę, a w tym przypadku została jednak przekroczona.

Gość gość
09:19 Nie no powiedz, że byłabyś wyrozumiała i niewzruszona gdyby Twój mąż pisał do kolezanki, że ja zje. Już to widze

Gość gość
gość dziś Dlatego nie zagląda sie w cudzą korespondencje bo można sobie nie potrzebnie zrobić problemy.

Gość gość
"Dlatego nie zagląda sie w cudzą korespondencje bo można sobie nie potrzebnie zrobić problemy." X A moim zdaniem nie wypisuje się takich rzeczy do koleżanek. Czyli co: jak żona widzi i słyszy to rozmawia się i pisze inaczej z koleżanką, a jak nie widzi i nie słyszy to hulaj dusza....

Gość gość
Czyli całkiem jak na filmie " Dobrze się kłamie w dobrym towarzystwie " . Polecam obejrzeć.

Gość gość
gość dziś gość dziś Dlatego nie zagląda sie w cudzą korespondencje bo można sobie nie potrzebnie zrobić problemy. X Głupoty wypisujesz :-D Problemy to robi ten co wypisuje dwuznaczne teksty do d**eczek i sobie największy, bo mądrą kobieta od razu kopnie takiego w d**e

Gość gość
gość 2018.08.24 10:09 ...jestem tylko ciekawa jaki jest w łóżku,a potem narazie usmiech.gif X Ale dziwa

Gość gość
A ja tam czasami popatrzę w wypociny mojego męża ,tak z ciekawości co on wypisuje w smsach;)i póki co nic nie znalazłam a jak już to na plus dla niego ;)

Gość gość
Jeżeli facet ma najlepsza przyjaciółkę to znaczy, że dawno został wykastrowany. Postaraj się być miła i trzymać ja blisko. Jeżeli będzie niechętna to jej wyjdzie na złe. Skompromituje się w oczach twojego męża.