Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto wiązać się z kobietą z 2 dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 23 lata jestem po bolesnym rozstaniu i postanowiłem poznać kogoś zacząłem spotykać się z rok starsza niz ja dziewczyna która jest po rozwodzie i ma 2 dzieci warto się wiązać z taką dziewczyna? Co wy na to

Gość gość
tacy też są potrzebni

Gość gość
Jesteś młody. Znajdź sobie kobietę bez zobowiązań. Po co sobie marnować młodość na wychowywanie cudzych dzieci? No chyba, że ją kochasz i nie wyobrażasz sobie życia bez niej. Miłość jest przecież ślepa. Wtedy to zrozumiem.

Gość gość
Jak chcesz niańczyć cudze dzieciary to wejdź w ten związek. Jesteś młody i na pewno spotkasz jeszcze niejedną dziewczynę więc czemu chcesz sobie zamykać drogę do normalnego życia?

Gość gość
Nie wyobrażam sobie tego abym w wieku 23 lat miał niańczyć cudze dzieci. W wieku 23 lat studiowałem i zbierałem doświadczenie w kontaktach z dziewczynami. Imprezy, przytulanki, obmacywanki czasami coś więcej. To jest to czym powinien zajmować się 23 letni chłopak. Bawienie dzieci kategorycznie odpada.Szkoda młodości.

Gość gość
Tylko teraz ciężko znaleźć normalna dziewczyne

Gość gość
Wiązać się trzeba z kobietą, którą się kocha, obudowa nie ma znaczenia. Pojedz na zachód i zobacz jak ludzie żyją.

Gość gość
Nie warto. Jesteś bardzo młody a dzieci to wielka odpowiedzialność. Moim zdaniem powinieneś rozejrzeć się za panną, z którą zbudujecie rodzinę od podstaw. Starsza rozwodka z dziećmi to kiepska partia. Nie chodzi o skreślenie dziewczyny, ale jednak to nie partia dla 23-letniego kawalera.

Gość gość
Nie warto.

Gość gość
jesteśmy z mężem ponad 30 lat po ślubie. ożenił się ze mną a miałam już dziecko dla którego jest dobrym tatą. "dorobiliśmy" się także kolejnego dziś są to dorośli ludzie, a my mamy już wnuki z których bardzo się cieszymy. gdy decydowaliśmy się na wspólne życie, ja miałam 25, mąż 24 lata. jak widzisz, dał radę

Gość gość
Ty chyba zartujesz, z dwojka dzieci. Chlopie czym predzej uciekaj!!!!