Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drugi raz na badoo to sie stało

Polecane posty

Gość gość

Pisze sobie z dziewczyna, poznajemy sie, gdy nagle usuwa ona konto...mam dość tego całego badoo. To już drugi raz , już miałem nadzieje..

Gość gość
za którymś razem ktoś się złowi

Gość gość
pewnie nie zrobiłeś wszystkiego co mogłeś i chciałeś z tym co od życia dostałeś

Gość gość
jestes za brzydki widac a badoo to miejsce gdzie kobiety maja chore oinie o sobie bo podrywa ja masa przytosjniakow chetnych na seks. To jest okropne miejsce na poznawanie dziewczyn jesli naprawde nie jestes przystojny lub nie masz jakiegos interesujacego wygladu.

Gość gość
Ja byłem tam kilka razy, za każdym razem usuwałem konto bo żadna nie zaglądała. Acha, i jeszcze niby miałbym płacić za odezwanie się, jednorazowo, pieprzę to. Nie dość że paniusie bawią się tam i tną w ciula to jeszcze nie wykazują zainteresowania. To już prędzej na fotce.pl można kogos poznać. Ewentualnie sympatii ale tam też, mało kobiet, bo by jescze musiały zapłacić te 5 zł na miesiąc. Nawet zdjęc nie zmieniają. Tak to jest najważniejsze, nie zmienię zdjęcia nikt nie zagląda, zmienię nagle parę tygodni odwiedzania i wiadomość też czasem. Badoo to jakieś wielkie g. Bez sensu, nuda nikt nie zagląda. Żeby nie było, jestem przystojny, wiem to od kobiet z realnego życia lub innych stron.

Gość gość
to nie wkręcaj się za wcześnie, zwłaszcza na etapie początkowego pisania

Frajerzy pewnie myślą ze to paniusie ale to tak naprawdę programy komputerowe:D.Wyjdźcie na ulicę to może kogoś poderwiecie:D.Ja wolę podrywać na ulicy:P.

Gość gość
czlowieku jak jestes przystojny to na licho ci badoo. Jakbys byl przystojny to by same dziewczyny sie za toba ogladaly. A opinie jakis panienek ktore ci kadza albo jakis ciotek smiechu warte Ogarnij sie chlopie :D Co najwyzej jestes przecietniakiem jakich pelno.

Gość gość
[23:31 Tak, masz rację, prędzej w realu się za mną obejrzą niż na portalu poznam. Namówiła mnie kiedyś koleżanka i tak się obijam po stronach. Ale cóż, kiedy wolne juz dawno były zajęte, to one sie nie obejrzą.

@ Czarny Księżyc wczoraj Jeszcze aż tak zaawansowenej AI, żeby przeszła test Turinga to nie ma. Laski po prostu piszą z kilkoma na raz i kiedy już wybiorą sobie jednego usuwają konto i resztę zlewają sikiem prostym.

Gość Post Post
on do ciebie pisał?

"Jeszcze aż tak zaawansowenej AI, żeby przeszła test Turinga to nie ma." Ale zaczepiać potrafią:P.A moich testów tym bardziej by nie przeszło:D.