Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mają dziecko ze spektrum,całkowicie odcięli kontakt ze wszystkimiz rodziny.Fair?

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie nie. Matka dziecka skonfliktowala się z babcią dziecka a nasza teściową i w efekcie zerwali kontakt z całą rodziną męża tej synowej. Ze swoją rodziną ona kontakt oczywiście ma.. nikt nigdy nie karcił ani nie żartował z jej syna. On za to nie znosi innych dzieci. Czy trzeba aż kontakt zrywać? Czy to jest fair?

Gość gość
Nie fair

Gość gość
A ty aż tak tęsknisz ? Czy węszysz sensacje ? Z takimi jak ty to lepiej kontaktów nie utrzymywać.

Gość gość
Ona ma obsesje i ciagle zakłada temay na ten temat, chora baba.

Gość gość
Autorko ile tych tematów założysz jeszcze?! z TOBĄ NIKT nie chce mieć kontaktu bo jesteś psychiczna.

Gość gość
Odezwały się mamusie przychlastów wielce dotknięte, autorko na tym forum nie szukaj normalnych ludzi do dyskusji, wierzę że możesz tęsknić za kontaktem, ale skoro rodzinka się okopala to widać wstydzą się swojego dziecka . Dzieci z zaburzeniami są często chamskie i nieprzyjemne,, tutaj siedzą same idiotki i dodam tylko tyle że to że ich dziecior staje na środku pokoju i recytuje rozkłady jazdy albo inne swirostwa a jednocześnie jest totalnym dnem w kontakcie z innymi sprawia że one są agresywne i wystarczy stwierdzenie faktu (nikt nie mówi o obrażaniu), żeby zaczęły ujadać i kąsac. A prawda jest taka że coś poszło nie tak i ich dziecko zawsze będzie aspołecznym dziwadlem

Gość gość
Do takich to nawet nie musisz mówić że on ma Autyzm, jakbyś powiedziała to normalnym tonem nawet i informacyjnie to i tak by się obrażali. Prawda ich boli. To chore, ale przemysl czy potrzebni ci są tacy ludzie.

Gość gość
10:26 uderz w stół a nożyce się odezwa. Matka autysty się odezwała. Jak zwykle wściekła soooka ujadajaca . Ty wez psychotropy bo nikt ci nic nie zrobił a ty się wyzywasz na autorce topiku.

Gość gość
Autorko te tematy codziennie po 50 razy zakładasz, czy ty masz obsesje?!

Gość gość
Autorka jest po prostu nienormalna i czerpie dziką satysfakcje zakładając te tematy :)

Gość gość
To znowu ta denna prowokacja -100/100 🖐️

Gość gość
Moje dzieci są zdrowe, ale to tragedia dla matki, więc uszanowałabym jej decyzję.

Gość gość
Tragedia dla.matki, z tego powodu trzeba zerwać wszystkie kontakty z rodzina? A co my złego robimy? Nikt nigdy nie obraził im syna ani nie okazywał złych uczuć, wręcz przeciwnie chcieliśmy być normalni jakby nigdy nic i byliśmy życzliwi dla chlopca.

Gość gość
Witaj trollu od Aspergera. Aż się ostatnio zastanawiałam co się z tobą działo. Dawno tematów nie zakładałaś.

Gość gość
Autorka zakłada te tematy w nadziei, że odezwą się dzieci takich matek. Schemat zawsze ten sam. Niby chodzi o troskę, a koniec końców chodzi o pyskówkę i "dowód" na to, że matki takich dzieci są agresywne, głupie, a ich dzieci to "przychlasty, dziwadła" i w ogóle nie wiadomo po co zużywają tlen przeznaczony dla normalsów. Autorko, serio znajdź sobie jakieś sensowne zajęcie i daj żyć innym.

Gość gość
100% prawdy, od wielu miesięcy autorka zakłada te tematy 🖐️

Gość gość
Autorko podaj swoje imie

Gość gość
Moje imię to Kunegunda.

Gość gość
Boje się skretynialych kafeidiotek. Jak jakaś kobieta autentycznie będzie miała dziecko autystyczne i założy tu temat to tez napiszecie że to prowokacja, bo jakaś jedna wariatka zakładała tematy. Co się z wami dzieje ludzie, serio myślicie że tylko jedna osoba może założyć taki temat? Ja na przykład weszłam tu z ciekawości bo sama mam czterolatka z ZA i nie przyszło mi do głowy ucinać kontakty z rodzina

Gość gość
15.13 uwierz mi, że te prowokacje autorki są tak łatwe do rozszyfrowania jak nachalne reklamy luxmedu.

Gość gość
15.13 Mam takie dziecko i wyłapuję prowo tej pani na kilometr.

Gość gość
Dokładnie. Ta psycholke można rozpoznać na kilometr. Jest tak głupia, że jej prowokacje rozpozna nawet małe dziecko. Masakra kobieto nadajesz się do leczenia. Poważnie

Gość gość
11.12 tu nie chodzi o ciebie i twoją rodzinę. Widać, że jesteś egoistką. Matka przeżywa tragedię i jak będzie chciała to może odciąć się od całej rodziny, może się zamknąć w lochu i biczować godzinami lub wyjechać na koniec świata, a wam nic do tego. Spójrzcie trochę dalej niż czubek waszego nosa i uszanujcie ich decyzję, jak będą gotowi to przyjdą, a jak nie to nie. Ja mam zdrowe dzieci, sama jednak choruję na chorobę nieuleczalną i w*****a mnie jak ktoś się narzuca. Te ciągłe pytania, jak się czuję, ten wzrok czy nie padnę na ziemię za chwilę, wyrywanie z rąk naczyń i pomaganie. Od takich ludzi trzymam z daleka, zostały mi tylko przyjaźnie z ludźmi, którzy ignorują moją chorobę i zachowują się jakby nic się nie stało. Widocznie wy tej kobiecie i jej rodzinie w jakiś sposób przeszkadzacie. Uszanujcie to i zostawcie ich w spokoju.

Gość gość
co to spektrum

Gość gość
O Jezu, to Asperger to jest takie straszne zaburzenie? Że aż niektóre się odcinają i linczuja w myślach? Asperger to nic takiego, przy autyzmie i Downie to jest jak pierdnięcie.