Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak mozna lubic tych niby przebojowych ludzi?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Na mnie nie dzia艂aj膮 ci 'pozytywni wariaci' nie odpowiada mi ich poczucie humoru, nie smieszy, za to smiesza mnie ich proby popisywania sie uwazam ze to zalosne, a jeszcze procz tego sa falszywi ,wole ciche lojalne osoby ja jestem pol na pol i kocham siebie :) nie rozumiem jak mozna lubic tych wyzej wymienionych kto wyjasni mi to?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja mam takiego kolege i na poczatkk mnie to draznilo a teraz mi nie przeszkadza a wrecz nastawia pozytywnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
juz tlumacze - masz jakis uraz, jestes z powodu przeszlych wydarzen uprzedzona. powodow moze byc wiele i nie bede sie tu we wrozbite bawil, zeby jakis podac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sexy bomba
lubisz czy podoba ci si臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nigdy ich nie lubilam,ale potem sie przekonalam ze mialam racje wiec to nie do konca uprzedzenie skoro od nigdy za nimi nie przepadalam. I nie - nie zi艣cila sie samoprzepowiednia bo jestem kulturalna mila i jestem dobra aktorka z wiedza psychologiczna wiec nikt nie odczul co mysle ale widze po sobie i innych ze ci ludzie sa nic nie warci,najlepsi sa tacy w polowie tacy i tacy albo calkiem cisi, ci przebojowi moze dobre wrazenie sprawiaja na poczatku (choc jak mowie-zalezy dla kogo)a w dluzszych znajomosciach wychodzi ich falszywa podla natura, szmac膮 ludzi i nie licza sie z nimi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem niesmiala, nerwicowa. Lubie przebojowych, bo odciagaja uwage ode mnie, czesto widac, ze ich uwaga jest powierzchowna, tzn mnie akurat maja gdzies i bardzo mi to pasuje, gadaja swoje i nawet czasem cos ciekawego, takze ja ich lubie, o wiele bardziej od tych, co siedza cicho i chca zebym to ja mowila, prezentowala sie itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zale偶y jacy. Niekt贸rzy s膮 艣mieszni i chocia偶 co艣 si臋 dzieje albo si臋 po艣mia膰 mo偶na. Ale 偶eby na co dzie艅 znosi膰 to dzi臋kuj臋 postoje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lubie ma艂omownych m臋偶czyzn, chodz膮cych w艂asnymi drogami, raczej samotnika ni偶 dusz臋 towarzystwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pasuje ci ze maja cie gdzies? to pewnie nie wiesz, 偶e za plecami cie maja za frajerke bo jesli sa kims zainteresowani to to widac a jak nie sa tzn ze jestes ich frajerem i beda cie wykorzystywac, a do znajomych sie smieja z ciebie ze jestes oslem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka jedna 29
Ja pracuj臋 na tzw. o艂pen-spejsie i jest grupka takich arcyfajnych znanych i lubianych 艣miszk贸w-hiszk贸w, kt贸rzy trajkocz膮 niemal NON-STOP bite kilka godzin z wy艂膮czeniami na przerwy na szlugi, kawki, obiadki, kt贸rych sobie nie 偶a艂uj膮. Czasem cz艂owiek ma ochot臋 stopery sobie wsadzi膰 do uszu albo jeszcze lepiej zaklei膰 im japy ta艣m膮. Czasem faktycznie zapodadz膮 jaki艣 niez艂y b艂yskotliwy 偶arcik i mo偶na si臋 u艣miechn膮膰 pod nosem, ale cz臋sto gadaj膮 jakie艣 denerwuj膮ce teksty byle gada膰, zaczepiaj膮 jedni drugich, plotkuj膮, zdarzaj膮 si臋 i seksistowkie, rasistowskie przemy艣lenia, uwagi, krytykowanie, na艣miewanie si臋 z innych r贸wnie偶 na porz膮dku dziennym. Nierzadko zwyczajnie przeszkadzaj膮 w skupieniu si臋 na pracy, a jest grupa os贸b cichych, kt贸re jako艣 chyba nie maj膮 uwagi na permanentne dowci/pkowanie i dokazywanie. A dzi艣 ci jak偶e pozytywnie zakr臋ceni ludzie 艣miali si臋 z jakiej艣 nieatrakcyjnej kobiety, kt贸ra zdaje si臋 nie jest 艣wiadoma swojego po艂o偶enia, z tym 偶e ja jako ta niefajna nieprzebojowa frajerka by艂am poza tematem, ale fajni przebojowi ludzie nadawali o tym na tyle g艂o艣no, 偶e domy艣li艂am si臋, 偶e maj膮 z kogo艣 niez艂膮 bek臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli wykorzystywanie innych ich kr臋ci, to nie maja szans na bycie z kim艣, kto tego nie toleruje, wiec zostaje im podgl膮danie i macanki po ciemku. Z tego mo偶na si臋 wy艂ama膰, potrzebna odwaga i niezale偶no艣膰, czy to za du偶o? Jestem chyba zarozumia艂a i nie obchodzi mnie za kogo mnie uwazaja. Z wykorzystywaniem to jest tak, 偶e wykorzystana kobieta umyje si臋 i nadal b臋dzie czysta, wykorzystuj膮cy ja tak szybko swego brudu nie zmyje. Przeceniacie siebie i swoj膮 si艂臋, i zazdro艣cicie si艂y jej. Nie potrzebnie, rozwijajcie swoj膮, B贸g pomo偶e w tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przebojowi og贸lnie s膮 okej. Na pewno fajniejsi ni偶 jacy艣 nudni i zamuleni ludzie.

Udost臋pnij ten post