Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

farbowanie wlosow u 6latki

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A gdy będzie chciała uporczywie napić się szklanki wódy to co? dasz jej, bo to jej wybór? bo jak będzie miała kaca i puści haft to będą jej konsekwencje i nauka dla niej? dasz jej bo do zakazanego bardziej ciągnie? Niestety Ale to tak nie działa. To że dziecko czegoś chcę to nie znaczy że koniecznie trzeba mu na to pozwolić. Za kilka lat córka wejdzie ci na głowę i za przeproszeniem kupę na nią zrobi i będzie miała rację. Teraz usilnie na to pracujesz. Rób tak dalej patusko smiech.gif x Załosne zachowanie. Czy włosy są jedne na całe zycia (przyklad tatuazu), czy farbowanie włosów zabija szare komorki i uszkadza nerwy czy farbowanie wlosow to pedofilia? NIE BTW u nas nie pije sie alkoholu, wiec dzieciaki wiedzą o nim tylko z opowiadan. BTW 2 moje dzieci zyją z 4.5 metrowymi pytonami, a wy przywalacie sie o włosy? litosci :o

Gość gość
BTW 3 Od farbowania włosów stanie sie głupia? IQ jej zmaleje? Przestanie sie uczyc? Zacznie sie uganiac za chlopcami? Zacznie sie malować i chodzic na imprezy w wieku 6 lat? NIE. W sumie jak was czytam to rozumiem dlaczego kolezanki i koledzy naszych dzieci mówią nam, że chciałyby miec takich rodziów jak my :o

Gość gość
Najlepiej to ufarbowana postaw na wystawie w burdelu,bo tez jej sie tam spodoba.

Gość gość
Ciekawe czy gwałconą przez ojca 3 latke zza ściany też tak chętnie bronicie czy tylko na kafe w mordzie takie mocne :o Dajcie babie robic z jej dzieciakiem co chce.

Gość gość
O jaka bad girl ma pytona w domu. I na pohybel wszystkim jednak zafarbowala włosy dziecku! Nastoletni bunt przeżywa chyba

Gość gość
A farbowanie jest szkodliwe.

Gość gość
hahahaha mops za farbe na włosach? :D wy sie jebnijcie w te łby :D beach pleease. ja w wieku 3 lat dorwałam maszynke i opierdzieliłam sie na łyso. w wieku 8 zabrałam matce utleniacz i spaliłam sobie włosy i jakoś mops sie nie zainteresował :D Wy macie jakis wyimaginowany pogląd świata. Mops nie chce sie zajac g***tami na dzieciach, znecaniem nad zona, a zajmie sie pofarbowanymi wlosami dzieciaka? :D leczcie sie poki jeszcze cos to da :D

Gość gość
gość dziś A farbowanie jest szkodliwe. x Nie bardziej niż brak ruchu, słodycze i przetworzone produkty, ktore podajesz swoim dzieciom :)

Gość gość
haha mops za farbe :D padłam :D Autorko nie przejmuj się, jak ja pare lat temu pytałam tutaj o tęcze na włosach dziecka to dyskusja toczyła się przez 60 stron ok 3 miesiecy gdzie ja na drugi dzien młodą farbowałam i dowiedziałam sie o sobie takich rzeczy jakich nie wiedziała nawet moja matka. Takze ciebie i tak oszczędziły :D

Gość gość
O ile jeszcze zrozumiem jakieś kredy czy pianki jednodniowe, tak trwałe farbowanie i rozjaśnianie włosów 6 letniemu dziecku to jak dla mnie głupota. Może jeszcze rób jej makijaż przed wyjściem do przedszkola?