Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak złapała takiego faceta ?

Polecane posty

Gość gość
Ta dyrektorka ma klasę?

Gość gość
A czemu ma nie mieć? Jak niby miała powiedzieć prezesowi, że jej nie będzie? "Szanowny Panie prezesie, uprzejmie przypominam, że mnie nie ma w przyszłym tygodniu, czcigodny Panie" :D nie widzę w jej zachowaniu nic dziwnego.. nie wiem gdzie wy pracujecie, skoro uważacie, ze przypomnienie szefowi o urlopie to brak klasy :D

Gość gość
Skoro powiedziała "Panie prezesie" to logiczne, że na ty nie są. Sorry, ale z opisu wyłania się obraz jakiejś karierowiczki, pozbawionej manier, dystansu, biorącej to co chce od życia i mimo pozornej "klasy" ma jej w sobie niewiele. Takie baby dobrze sobie radzą w pracy, w relacjach też często zdobywają to co chcą, ale do czasu aż facet przejrzy na oczy że puste to jak wydmuszka.

Gość gość
Ma 26 lat jest dyrektorką, pracuje w firmie od 3 lat. Haha jakie ukladziki. Przeciez to gowniara. Widac ze lodem i dupa awansowala.

Gość gość
Prezes nie obraził się, fakt faktem nie pamiętał od kiedy jej nie ma. Z tego co wiem w towarzystwie każdy dyrektor ma mówić per Panie prezesie, na osobiści wszyscy są na ty. Z nami jest innaczej.

Gość gość
Bo tylko w Polsce trzeba miec +40 by awansowac i jeszcze musisz miec skonczone szkoly,kursy i inne d**eszmele,,,mieszkam w uk i tutaj awans dostaja ludzie mlodzi ktorzy spelniaja kryteria,maja kompetencje i sie wykazuja.Liczy sie determinacja i pasja.Ah no i boli was bardzo ze to kobieta jest DYREKTOREM i w dodatku jest zimna suka no coz panienko jak sie postsrasz to tez nia zostaniesz ;)

Gość gość
11.54. Chodzi o to, że po prostu nie wypada podchodzić do swojego przełożonego i mu przypominać o czymś, czego sam ci udzielił! Tu nie ma relacji równorzędnej, tylko podległość służbowa. I jeszcze "będę pod telefonem.. "panienka niby jest niezastąpiona??? Bufonada.

Gość gość
autorko jesteś żałosna, nie masz już czego się przyczepić. Chciałbyś być jak ona ;)

Gość gość
Też mnie uderzyło, że panienka podchodzi jak równy z równym do swojego przełożonego i bez żadnego dystansu rozmawia z nim jak z partnerem biznesowym. To jest tylko korpo, jest iluś na jej miejsce, firma zwinie z Polski swoje centrum usług i panienka wyląduje na bezrobociu (korporacje mają to do siebie że się przenoszą na tańsze rynki), a ona ma się za bóg wie kogo. Sam prezes musi pamiętać o jej urlopie i do niej dzwonić, bo się MIĘDZYNARODOWA firma zawali przez jedną nieobecność! Ja cię nie mogę:D

Gość gość
Ona na innego by nie spojrzala bo kobiety patrza w gore tylko. Gdyby nie on bylaby sfrustrowana baba. Kobieta bez mezczyzny jest nieszczesliwa

Gość gość
gość dziś Tak jak ty? :D

Gość gość
gość dziś ciebie też zwolnią jak firma się przeniesie :P

Gość gość
12.15. Co najwyżej ja się sama zwolnię gdy zamknę swoją działalność, ale na to się nie zanosi :'D

Gość gość
gość dziś No to spoko :D

Gość gość
Ale się burzycie.przeciez to prowokacja tej samej autorki, co wymyślala sekretarke.

Gość gość
Ten temat już był. Do gościa dziś , ta przebojowość to tak jak ktoś wspomniał, wprawne usta.