Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż agreswny w trakcie połogu co robić...

Polecane posty

Gość gość
Niby dlaczego dobrze? Tragiczny typ..

Gość gość
Dziwne małżeństwo,kobieto otwórz raz buzke na niego,tak żeby sąsiedzi słyszeli,nie umiesz? jak będziesz tak dawała soba pomiatać,to tak juz zostanie.A odzywa się do Ciebie gorzej niz do smiecia,to tylko kwestia czasu jak Ci wleje,współczuję,ale otwórz oczy dziewczyno,nikt nie ma prawa Cię tak traktowac!!!! zryty łeb ma ten facet,tak to widzę.

Gość gość
proś św. Martę o pomoc , a mąż zaraz się uspokoi .

Gość gość
Jak pomagasz innym skoro nie potrafisz pomoc sobie? Nie czytałam całości. Jeśli chodzi o seks to przecież możesz zrobić mu loda czy strzepać ręką. I nas sobie tak radzilismy. Mam męża policjanta i nie jest agresywny.

Gość gość
Zapomniałaś że jestes nie tylko matką ale też i żoną. Mąż powinien uczestniczyć w opiece i obowiązkami nad dzieckiem. Powinniście jazda wolna chwile spędzić razem przytulać się i rozmawiając. Rozładować jego napięcie seksualne. Wtedy facet będzie zadowolony. Chetnie będzie Ci "pomagał". Jesteś w końcu psychologiem i masz wiedzę teoretyczną i praktyczna więc hej użyj i weź się w garść.

Gość gość
To wyżej pisał napewno facet!!

Gość gość
Zapomniałaś że jestes nie tylko matką ale też i żoną. Mąż powinien uczestniczyć w opiece i obowiązkami nad dzieckiem. Powinniście jazda wolna chwile spędzić razem przytulać się i rozmawiając. Rozładować jego napięcie seksualne. Wtedy facet będzie zadowolony. Chetnie będzie Ci "pomagał". Jesteś w końcu psychologiem i masz wiedzę teoretyczną i praktyczna więc hej użyj i weź się w garść.

Gość gość
Pisała to kobieta :) sama miałam cc i po 2-3 tygodniach były pieszczoty chociaż cieli mnie na żywca o miałam 2 znieczulenia w tym narkozę. Mąż dużo zajmował się małym a ja odpoczywają ile mogłam. Facet potrzebuje wyładowania a można to zrobić razem i tyle i nie widzę w tym nic obyrzajacego.

Gość gość
A może mąż na jakieś problemy w pracy? Porozmawiaj z nim na spokojnie.