Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSylwiaS

To forum to dno moralne

Polecane posty

Gość gość
Przezywasz jak potluczona. To tylko forum i net a ty się srasz jakbyś była w realu. Nie pasuje poziom forum? To idź na inne. Tobie nie pasuje cudzy język a komuś innemu twoje religijne pierdy i pozowanie na niezwykłą. Rozumiesz? Wątpię.

Gość gość
o i już zwada w wykonaniu sylwiisuchy myślisz, że ja ci się pozwolę wciągnąć w twoją gehennę po to, żebyś zrobiła ze mnie idiotkę? spadaj!

Gość gośćSylwias
14.44 Moralność jest ściśle powiązana z czystością duchową i cielesną a ta ściśle związana z wiarą.Potrzeba jednego i drugiego.Spokojnego wieczoru lecę się kąpać.;-)

Gość gośćSylwias
no i po co te wyzwiska? nie można inaczej?Po co ta irytacja agresja i jad?myślisz ze dam się sprowokować? niedoczekanie twoje ;-)nie robisz na mnie wrażenia.

Gość gość
19.58 podzielam twoją idee, ale niestety to ty ludzi prowokujesz wrażeniem wyższości ludzie się nawracają, gdy widzą pokorę!!!

Gość gość
Typowa schizolka manipulantka ktoś najpierw sama podjudza i robi z siebie wysoko moralna osobę ktatakowana przez wrednych podlych ludzi po czym robi z siebie ofiarę losu i myśli że jest lepsza. Otóż nie jesteś. Jestes żałosna baba z wypranym przez ślepa wiarę mózg która ma czelnosc kogokolwiek pouczać. Zacznij się leczyć bo na oko widać że jesteś psychiczna mocno.

Gość gość
Ignorujcie autorkę - to schizofreniczka. Szkoda czasu. Sama wywala gnój, nie panuje nad sobą i pisze tak od rzeczy, ze na pewno jest chora.

Gość gość
Wpiszcie sobie nawet w wyszukiwarkę "gosc Sylwia", to zobaczycie, ze o niej tematy zakładano, nie wierząc co to za dziwadło:O opowiedziała tu całe swoje chore zycie, całe bagno, a ostatnio nawet pisała, Ze rzekomo Ktos z Kafe groził śmiercią jej synowi i mężowi:D takze to na pewno chora Osoba - uderzcie w stół, a nożyce sie odezwa - tworzy niesamowite historie, jak schizo.

Gość gośćSylwias
20.03 podkreślam ze nie chodzi tu o mnie,chciałabym chociaż raz móc wejść na to forum i poczytać czegoś normalnego,jakieś kulturalne tematy na poziomie a nie tylko wyzwiska,wulgaryzmy i ogólne zgorszenie ,odraża mnie to forum ,w każdym temacie jad ,agresja i brak poszanowania drugiego człowieka.Tu już nie da się czytać.W każdym dziale coraz gorzej.Czemu z nikim nie można tutaj podyskutować w kulturalny sposób na jakikolwiek temat bo od razu napaść słowna?dlaczego brak rozmów na tematy naukowe ,historyczne ,kulturowe czy z dziedzin ścisłych tj.pozyskiwanie energii odnawialnej hmm?czy aż tak niski poziom tu musi być?serio nie ma już o czym czytać...zeby się nie zniesmaczyć.Idę

Gość gość
Ale jedno zrobiła dobrze wyrzuciła wam wyzwiska, nieczystość rytualną, obrażanie, osądzanie! Jednak dobrze by było, gdyby = jesli ktoś przemawia w takim tonie, sam się tego trzymał i postępował wg zasad, które głosi

Gość gośćSylwias
20.04 -20.07 potwierdzasz moją tezę jedynie .Brak słów./

Gość gość
Nie osądzaj ludzi, skoro święta nie jesteś

Gość gośćSylwias
12.20 zawsze trzymam się swoich zasad i nie rzucam słów na wiatr ,daję przykład i napominam.

Gość gość
tak się zirytowałaś, że aż się z godziną pomyliłaś idę stąd

Gość gość
Idz szmato na forum katolickie,duchowo jestes dzivka,miec męża któremu przysięgalaś milość a kochać innego.Jak ty sie nie wstydzisz grzesznico!!

Gość gość
Dajesz przykład?Mężatka ma kochać męża a ty qrwisz się na kafeterii.Moralne dno.

Gość gośćSylwias
20.15 chcę tu wchodzić i nie czytać w każdym zdaniu wyzwisk i wulgaryzmów ,czy to aż tak trudno zrozumieć? już nie ma ani jednego kulturalnego tematu gdzie nie byłoby potrzeby cenzury.Chyba zacznę czytać inne fora bo tutaj już się nie da .Same amoralne tematy ...i zwroty ,niektórzy tutaj taką żółć leją że aż duszne powietrze się robi kiedy się czyta.Chyb a nie chce dłużej tu przebywać.

Gość gość
Sylwio, szkoda gadać na ten temat i tak zaraz Cię zgnoją bo prawda w oczy kole a te wyzwiska właśnie piszą osoby które się odezwały

Gość gość
Jestes uzalezniona od emocjonalnego qrestwa,nigdy stad nie odejdziesz rozpustnico.

Gość gość
prawdę jej napisali na tym forum jest dla jakiejś tam zakazanej miłości a ze czuje wyrzuty sumienia, to na siłę ewngelizuje tak właśnie może być STAŃ W KOŃCU W PRAWDZIE!!!

Gość gość
Sama jesteś brak słów żenująca babo, z toba dyskutować?? Haha z chora? Co Cie boli w moich wypowiedziach, przeciez sama piszesz tu wszystko o sobie i swojej rodzinie, to o co ci chodzi?? Sama widziałam tu sto razy jak obrażasz innych, typowa katolicka k***a swietojebliwa. Kazdy temat gdzie zaczynasz pisac zaraz zasrywasz swoim gownem o swoim mężu, co Cie bawet z kuzyna zdradził Hahaha, jestes p******a, nie rozwiedziesz sie bo jestes taka wierząca, a zapomniałam dodać - popełnilas wielki grzech, bo uprawiałaś seks przedmałżeński i w dodatku od razu Cie ten zbok zapłodnił za pierwszy razem - widzksz teraz, ze napisałas wszystko o sobie obcym ludziom na forum??:O stad to wiem, Ale ty musisz byc chora na stówę, bo nikt normalny nie podpisuje sie nazwiskiem i opisuje ze szczegolami o sobie, dzieciach itp... P******a baba.

Gość gośćSylwias
kolejny przykład bezpodstawnego obrażania agresji i dna moralnego. Sądzisz mnie po sobie? to błąd ,bo ja nigdy męża nie zdradziłam i nie zdradzam,nie życzę sobie takich epitetów na temat mojej osoby.Znasz przykazania? Dla mnie NIE CUDZOŁÓŻ jest święte więc licz się ze słowami i uważaj co i do kogo piszesz bo mam prawo cie oskarżyć o zniesławienie.Nie do mnie tak wulgarne wyzwiska ! zapamiętaj to sobie.!i nie zmieniaj tematu.

Gość gość
Grzeszysz myślą, oj Sylwia Ty katoliczka jesteś i nie wiesz?

Gość gość
na nią szkoda czasu niektórzy na oczy przeglądają dopiero w godzinę śmierci albo wtedy, już będzie za późno bo na wszystko był czas...

Gość gość
jakbym mial zone co kocha innego to bym ja napierttalal co dzien,dobrze piszecie dno.

Gość gośćSylwias
20.24 uważaj co mówisz!nie masz pojęcia co robisz mam nadzieje że nikomu więcej takiej krzywdy nie zrobisz jaką w tym momencie wyrządzasz mnie i powiem Ci więcej kara Boska Cie dosięgnie wiele już osób Bóg ukarał tych którzy mnie obrażali. 20.25 jakiej PRAWDZIE ? mojej? czy waszej zmyślonej na wasze potrzeby? sprawiedliwość was dosięgnie wcześniej czy później.!co do tego nie mam żadnych wątpliwości.Nie chciałabym być w waszej skórze jak kara na was spadnie z góry serio.

Gość gość
Nie rozumiesz szmato ze jestes moralnym dnem bo zdradzasz męża poniewaz go nie kochasz a w dodatku kochasz innego?Co mu przysiegalas?Wspolczuje twojemu mezowi.Zamiast byc z nim, to gonisz za kolejnymi facetami na kafeterii,a zakochana jeszcze w innym haha módl sie o wybaczenie rozpustnico.

Gość gość
Bedziesz sie smazyc w piekle rozpustnico co kocha innego a nie tego ktoremu przysiegalas.

Gość gość
kara Boska Cie dosięgnie wiele już osób Bóg ukarał tych którzy mnie obrażali. x jesteś podłym człowiekiem i mówi ci to osoba głęboko religijna Nie mogę cię znieść!