Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSylwiaS

To forum to dno moralne

Polecane posty

Gość gośćSylwias
21.18 ja nie straszę ja uprzedzam ,niejedną już osobę za moją krzywdę Bóg ukarał .Napadliście na mnie jak zawsze choć pisałam do was z kulturą i po prośbie ,widać taka już wasza natyra zakały zła i zgorszenia ,mnie się boisz ? bez przesady to ja was się boję bo jestem jedna a was ilu ? żart nie boję się nikogo mam Boga za obrońcę zawsze;-)jesteście podli ,agresywni ,przesiąknięci radzą krwi..to nie jest normalne a sprawiedliwośći każdy nawet ja mam prawo domagać się w Sądzie jeśli jestem szkalowana,pomawiana oczerniana zniesławiana i obrażana przez bandę krwiopijców ,takie jest moje prawo a nie żadne straszenie .Bronie się a przed czym ?? nie pozwolę wypisywać nieprawdy i obrażąć mojej osoby za bardzo siebie cenię żeby na to pozwalać ,nic więcej.Wróćcie do tematu jest różnica między waszym słownictwem a moim? jest i to istotna! ja piszę z kulturą i tego samego wymagam a jeśli w żadnym temacie nie potraficie zachować się stosownie i przyzwoicie to juz nie mój problem tylko wasz!

Gość gość
kto to jest bóg ?

Gość gość
21:26 tak tak sylwunia, Ja podaje?:D a gdzie?:D przeciez ty sie tu sama podpisujesz nazwiskiem:d a w temacie o tym, ze twoj maz i syn sa w niebezpieczeństwie, Bo ktos im grozi śmiercią, podawałas nawet imiona meza i numery telefonów wasze chciałaś podawać, a pewnie i podałaś:D jezu jaki zal

Gość gość
Pisla po prosbie.jeplem :D

Gość gość
Ja jestem ciekawa czy ona tak napiertala na zywo ludziom, jakimś swoim znajomym, sąsiadom, czy nowo poznanym, tak jak tutaj:o

Gość Obiektywnygość
Jaki macie interes w tym nawet znając dane?

Gość gość
21:30 trudno na nia tu nie natrafić, jesli sie jest stałym bywalcem i ma pamięć slonia, jak ja:D nie jestem żadnym stalkerem, tylko duzo naprawde zapamiętuje, posiedź tu troche to zobaczysz jak zasyfia tematy tymi swoimi patologicznymi historiami:o Dlatego coraz cześciej myśle, ze to jest chora osoba.

Gość gośćSylwias
21.30 wiem ,powtarza się sytuacja ze stalkingu w 210 roku.na telefon ,też były wulgaryzmy i wypisywanie o rzekomej zdradzie męża łącznie z wypisywaniem tak jak tutaj ,,że mąż powinien mi obić ryj '' mąż mnie zdradza ,sądzę że stoi za tym kobieta która z nim trzyma przeciwko mnie tak samo jak wtedy.Nie o mnie jest ten temat ,jak zwykle nie potrafili wytrzymać żeby mnie nie napadać po raz kolejny.

Gość gość
21:33 a taki, ze jak to kazdy katol ona uwaza, ze jej racja jest jedyna i słuszna:o kto normalny siedzi w takim małzeństwie, gdzie maz grozi śmiercią?:o serio albo Chora albo wyprany totalnie mózg:o zreszta, najperw napiertala wszedzie na meza i opisuje wsystkie detale (dlatego tyle o niej tu wiadomo), a potem zakłada tematy, ze boi sie o meza Bo ktos mu groził, ze go zabije:d

Gość gość
ja też tylko pamiętam jak rozkładała tematy swoją wyższością i droczeniem...ale mniejsza z tym... ona i tak tu będzie - ignorować ją i już NO I ZACZĄĆ SIĘ KULTURALNIE ZWRACAĆ DO SIEBIE, BEZ OBRAŻANIA, WYZYWANIA - wtedy ona nie będzie zakładała takich tematów

Gość gośćd
21:36 Przeciez sama tu pisałaś ze sto razy ze Cie maz zdradza, ze nawet przed slubem to był babiarz i nawet sie z tym nie krył:o ze zr swoja własna kuzynka spał nawet:o ale ty jestes walnięta, juz nawet nie wiesz co piszesz i wymyślasz jakis stalking:o:o ide stad Bo nie na moje nerwy ta baba chora

Gość Obiektywnygość
Czy komuś ubliża żle się zachowuje? Czy tobie sprawia to przyjemność?

Gość gośćSylwias
21.25 cały dzień siedzę?? hmm no to ciekawe kto wujowi i mojej mamie dziś oraz rodzinie obiad podał i ugotował? wuj jest elektrykiem i cały dzień od rana robił mi w całym domu z prądem,kto z nim po wyłączniki i kontakty jechał? hmm? kto gruz zamiatał? kto morele do słoi na zimę zaprawiał hm?/ lubisz mnie oczerniać prawda? Od rana pierwszy raz tu weszłam!i kto tu ma shizofrenię i wszędzie mnie widzi hmm?

Gość gość
21.41 jaki to ma związek z tematem?

Gość gość
21:39 masz racje, Problem w tym, ze ciezko ja ignorować, kiedy wpiertala sie na czyjś temat, człowiek ma nadzieje, ze temat sie rozwinie i sobie poczyta, Bo sie ciekawie zapowiada, a ona go zaraz rozwala i zasrywa tymi swoimi patologicznymi opowieściami:o to wkurzające co najmniej:o

Gość gość
21:44 taki ze ona i jej rzygi to to jedno wielkie gowno. Dostawała SMS ze ja rzekomo maz zdradza i nazywa to stalkingiem i oczernianiem? A Przeciez sama tu pisała Tyle razy, ze jej maz to k****arz:o sama żyje w zgniliźnie, a chce kogos biblia pouczać?:D hahaha to śmieszne:D

Gość gość
21.38 przekręcasz.Napisała że jak będzie chciała być sama to się rozwiedzie a nie działanie za jej plecami.Pamiętam ten temat

Gość gość
Czy komuś ubliża żle się zachowuje? Czy tobie sprawia to przyjemność? Wiele razy pisala do ludzi debile itp. A ty pewnie ten lovelas z forum jestes co to sylwia zawsze do tylko mu wchodzi :P

Gość gość
Nawet jak jej sie uwage kulturalnie zwróci, to zaraz wyjeżdża z jakimis tekstami typu "grozisz mi?" Itp:D chora kobieta hahaha, ona chce o sztuce i kulturze dyskutować??:D

Gość gość
Pisala ze sie nie rozwiedzie bo domem sie nie bedzie dzielila.Nie dziwie sie ze maz ja zdradza.widzieliscie ją?:D A dane sama podala nie sa mi potrzebne ani jej patologiczne brudy tez

Gość Obiektyenygość
Co zazdrosny jesteś? Lovelasòw szukasz.

Gość gość
21:48 ona w ogole nie panuje nad tym co pisze:D i sie nie rozwiedzie, bo jej wiara nie pozwala:D taka dumna z siebie, ze tkwi w małzeństwie, gdzie maz ja upokarza i traktuje jak gowno:d

Gość gośćSylwias
21.47 co za fanaberie! dostawałam esemesy typu,,Rozłorżyłaś nogi przed...''/ to mnie posądzano o zdradę podle !chamsko i bezpodstawnie ,oszkalowano wulgarnie opisując mój wygląd,moje piersi -nie wiem na jakiej podstawie i jakim prawem ,były esemesy o treści,,spędźmy razem noc dobrze wiem że tego chcesz masz to wypisane na twarzy'' oraz,,nie masz wcale piersi i twój mąż musi ich szukać jak igły w stoku siana '' oraz,,mąż powinien ci przypiertolić bo nie wie kogo trzyma po swoim dachem'' i wiele wiele innych podłych treści

Gość gość
Haha domem sie nie bedzie dzieliła? A kiedys pisała, ze dom jest przepisany na dzieci:D ona w ogole nie ogarnia rzeczywistości:D zapłodnił ja jak ze sobą chodzili i poszedł w długa, a ona potem za niego wyszła, a ten dalej chodził gdzie chciał:D dno, ona ma poważne problemy ze sobą, serio jak schizo pisze:o

Gość Obiektywnygość
To się nazywa przemoc domowa, poczytaj sobie o ofiarach dlaczego tak jest.

Gość gość
Przeciez to moralne dno tworzymy sami. O co teraz ,jak jestesmy bydlakaaami? Nie ma co filozofowac...Poszlo dalej...

Gość gość
Sama jesteś fanaberia:D marze zeby Cie zablokowali na zawsze

Gość gość
Sama atakujesz i podajesz wszystko w szczegółach, to masz! Kto normalny podpisuje sie nazwiskiem, podaje swoje dane i wyszczególnia całe swoje zycie?:o nie wiem skąd jestes, nie wiem czym sie zajmujesz, a wiem wszystko o twoim życiu, bo sama je tu ciagle wywlekasz! Kobieto wez sie za siebie i zniknij, a nie dolewasz oliwy ciagle! Żenada to mało powiedziane:o

Gość gość
O 21:55 dalej wypisujesz szczegóły! Nic do ciebie nie dociera:O dalej obsrywasz sama siebie i swoja rodzine. Twoje dzieci na pewno juz sie nasłuchaly co tu wypisujesz, o nich tez duzo pisałaś. Naprawde musisz byc chora...

Gość gośćSylwias
21.50 dlaczego kłamiesz? nie rozwiodę się bo nie zrezygnuję z Eucharystii,dom nie jest do żadnego podziału,dom jest mój i dzieci!Nic takiego nie pisałam i nie zbaczajcie z tematu,prosiłam tylko o kulturę na forum bo już nie ma czego czytać i niedobrze się robi jak się tu wchodzi.,,zajmij się dziećmi bo jak nie to się tobą zajmnie ktoś''? jak to inaczej odczytać jak nie groźbę?leczcie się.Ja swoimi dziećmi zajmuję się idealnie.