Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSylwiaS

To forum to dno moralne

Polecane posty

Gość gośćSylwias
20.29 ja grzeszę myślą? a co ty mi w głowie siedzisz? skąd ty możesz znać moje myśli? i kto tu kogo ocenia hmm? odbiegacie od tematu.Chciałam poczytać tu coś przyzwoitego i normalnego a nie da się,po prostu się nie da.Dno.Odpowiesz mi za wyzwiska od ,,k**********w''!!!!nie życzę sobie .Jakim trzeba być dnem moralnym żeby tak kobiecie -porządnej matce i żonie pisać.!Jestem po stokroć bardziej czysta i wierna niż wy wszyscy do kupy.Jednego mia łam-jednemu jestem wierna mimo że właśnie mój własny mąż groził mi śmiercią a wy co? brud i zgnilizna moralna,codziennie to udowadniacie tymi swoimi tematami.

Gość gość
Jakby moja kobieta kochala innego to bym jej oklepal morde.Nikt nie siedzi w Twojej glowie,sama wszystko piszesz.Bez trudu mozna Cie znalezc na fb,bo sama umiescilas swoje dane.Lecz sie bo sie pograzasz coraz bardziej.

Gość gość
Jestem po stokroć bardziej czysta i wierna niż wy wszyscy do kupy. A co ty nam wszystkim w majtkach siedzisz?Ale popierttolona :D Ja jeszcze nie mialam faceta NIGDY!!Mam 23 lata.

Gość gość
Ta kobieta najprawdopodobniej ma schizofrenię wiec rozmowa z nią nie ma sensu. Kto normalny opisuje ze szczegółami swoje życie prywatne w takim miejscu? Odpowiedzi chyba nie trzeba udzielać...

Gość gość
Jestem po stokroć bardziej czysta i wierna niż wy wszyscy do kupy. A co ty nam wszystkim w majtkach siedzisz?Ale popierttolona smiech.gif Ja jeszcze nie mialam faceta NIGDY!!Mam 23 lata. X Szkoda z nią pisać.

Gość sylwia s
20.35 szmato?? rozpustnico ??? zdradzasz????co ty piszesz człowieku? jak śmiesz! jakim prawem? w tym momencie mam pełne prawo podać cię do sądu za obrazę,obmowę oraz zniesławienie!!!Nie życzę sobie! Miałam być zakonnicą ale poznałam męża któremu jestem wierna mimo że mnie zostawił,zdradza i niszczy ,stosuje przemoc-zawadzam mu -chce się mnie pozbyć a mimo to nadal jestem mu wierna! bo przysięgałam zastanów się co i do kogo piszesz ,wiele już takich osób za moją krzywdę Bóg ukarał.Kogo kocham?????dowiem się?kiedy zdradziłam? -NIE MÓW FAŁSZYWEGO ŚWIADECTWA PRZECIW BLIŻNIEMU SWEMU ,mówi ci to co?Czy wy zawsze musicie zmieniać temat? czy zawsze musicie wchodzić w moją prywatę i wywracać kota ogonem?? nie o moim życiu jest ten temat .Brak argumentów ?

Gość gość
HAHAHAHA ona jest naprawde piertolnieta.Argumenty masz wyzej,nie nasza wina,ze ich nie rozumiesz.

Gość gość
Boże co za debilka. Tobie kobieto psycholog potrzebny jeśli nie psychiatra. Mąż cię traktuje jak g****o a ty jesteś dumna z bycia z nim. To ma być dowód wiary? Katolicy to p****y.

Gość gośćSylwias
zbaczacie z tematu bo? bo ktoś wam wreszcie wytknął prawdę? jak się w tym momencie zachowujecie? jak się do mnie odzywacie? Obraz nędzy i rozpaczy,szkoda gadać .Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy .Napisz kiedy zdradziłam?? dzień miesiąc godzina! czekam! napisz kogo kocham ? imię nazwisko adres!

Gość gość
20:49 to już pisałam na poprzedniej stronie, tez tak uważam. Lokalna wobec meza co jej śmiercią groził?? Haha toz to musi byc chora kobieta

Gość gość
Zajmij się dziećmi bo mogą zacząć się tobą zajmować gdy zobaczą te wpisy. Naprawdę. Pomysl o dzieciach i o tym co im robisz swoją głupota na kafeterii opisując szczegóły z życia. Jesteś niedojrzała totalnie. Idź do psychiatry.

Gość gośćSylwias
kolejne wyzwiska? o chociaż na temat -co kolejny raz potwierdza moją tezę o was ,argumenty się skończyły bo zbaczacie z tematu.No i widzicie ,nie mam racji w temacie? mam jasne że mam ! nic sobą nie reprezentujecie ,zero kultury ,moralności poziom dno! Zmartwię was mnie to nie dotyka bo to nie o mnie tylko o was ,sami wystawiacie świadectwo o sobie ,nie potraficie używać innych słów ? aż tak ubogi jest wasz język ? szok.Kalectwo języka ojczystego łącznie z łamaniem prawa .

Gość gość
dziwię się kobieto, że jeszcze nie odeszłaś stąd ze spuszczoną głową... Te wszystkie wpisy są po to, abyś stąd odeszła sylwiasuchy. Twoja ewangelizacja nie podoba się Bogu!

Gość gość
Zobacz ile tematow o tobie, bawet bys nie miała czym sie bronic, Bo sama wyłożyłas wszystko o sobie bez pytania:D tylko wk****asz wszystkich jak wk****ajacy wrzód, kazdy fajny temat rozj***esz i temat pada, bo wylewasz szambo ze swojego podwórka, twoja patologia nikogo nie interesuje!! Jesli nie jestes chora, to na pewno przygłupia, ociężała umysłowo, wiec w sumie ci współczuje, a bardziej twoim dzieciom, Bo nie wierze ze jeszcze nikt w twojej okolicy Cie nie zdemaskował i nie obrobił d**y co tu wygadujesz, skoro sie swoim nazwiskiem podpisujesz i nawet o jakichś znajomych Piszesz po nazwisku:O

Gość gośćSylwias
20.57 grozisz mi? to zaraz ja tobie pogrożę jak spotkamy się w Sądzie za obrazę i zniesławienie to raz a dwa ty się o swoje dzieci martw bo moje są dorosłe ..i w szambo ich wciągać nie będziesz! Napisałam o waszym słownictwie na kafe i ogólnej zgniliznie panującej w każdym temacie pod względem słownictwa a ty o dzieciach mi piszesz moich ? szok! jesteś chora ,jak brak wam argumentów to zmieniacie temat! Wpisy na temat mają być chyba że zacznę ja zaraz wywlekać wasze prywatne sprawy ,chcecie tego? Proszę udzielać się na temat albo nie pisać wcale !Chamstwo i brak kultury ,potwierdzacie tylko słuszność mojego tematu nic więcej.Idę stąd.Gości mam.

Gość gość123456alik
21.07 piszesz jak patologia jakaś tylko lejesz wodę na młyn,ona ma rację,nie umiecie się zachować ani wysłowić kulturalnie

Gość gość
21.11 prawie wszyscy mówią jednym głosem!!! nic to nie mówi??? (pomijając posty, które być może pisałaś na swoją obronę) x a straszenie jeśli nie karą Bożą to Sądami x ja się ciebie boję kobieto!

Gość gośćSylwias
21.04 Nie Tobie pisać w imieniu Boga! tylko On jeden wie co mu się podoba! Mam bardzo bliską więź z Jezusem i Matką Bożą,dlaczego miała bym odchodzić ze spuszczoną głową? nie robię niczego co miało by Go obrażać ,sumienie mam czyste!Odejdę z uniesioną wysoko głową i honorem bo jestem czysta i piszę prawdę,nie ma tu po co wchodzić.W każdym temacie jeden drugiego wyzywa ,pomawia ,obrażą .To forum to siedziba diabła.O tym jest ten temat a nie o mnie!

Gość gość
Odejdź w końcu. Już czas.

Gość gość
Sylwia idz zrob dzieciom kolacje chate ogarnij ty tu caly dzien siedzisz?

Gość gość
21:14 może i jak patologia, ale gdybys tu był stałym czytelnikiem, to bys ja znał, Kogo ona moralizuje, Skoro sama tysiąc razy czytałam jak obraza innych, a jakie historie tu tworzy to az oczy bolą:O mówiłam - uderz w stół:D

Gość gość
Nazwiska to tylko ty tu podajesz pojepancu.

Gość gość
Nigdy nie zapomnę jak Sylwia po raz wtory pisała o swoim życiu, jak jej maz okoliczny ***aka i Patus zapytał, czy chce dziecko i poszli do łóżka:o miała 17 Lat i za tym pierwszym razem zaszła w ciąże. Zamieszkała w domu meza, potem drugie dziecko, Przezyli wielka bieda i upokorzenia w patologicznym domu rodzinnym meza, a jej starzy odmówili pomocy mówiąc, ze "widziały gały co brały", to jakas ciemnota ze ściany wschodniej, ze im tych wnuków nie było szkoda:o i to sama Sylwia wszystko opisywała...

Gość gość
21.25 ona sama siebie broni,zawsze tak robi :D oszustka i dno moralne

Gość gość
duupa, jaja, pipa, siki, mocz, kał

Gość gość
21:26 tak tak sylwunia, Ja podaje?:D a gdzie?:D przeciez ty sie tu sama podpisujesz nazwiskiem:d a w temacie o tym, ze twoj maz i syn sa w niebezpieczeństwie, Bo ktos im grozi śmiercią, podawałas nawet imiona meza i numery telefonów chciałaś podawać:D jezu jaki zal

Gość Obiektywny gość
Sylwia tutaj widzę stalkera, powiedzcie co od niej chcecie?