Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze jedno o wyrzuceniu z pracy

Polecane posty

Gość gość

- oczywiscie moj watek ma zawsze kilka co najmniej podwatkow chcialam napisac ze sa wyrzucenia tzw. niepokojace. i byc moze te sa najgorsze i ja za to chce paczke moja jako - mimo wszystko -kiedys tam nauczycielka roku. sa to sytuacje gdzie np. no nie w tej samej pracy ale slyszymy???? lub nie - moj przypadek - rozne dziwne rzeczy ze np. ktos wrocil. ale nic wiecej. i wtedy nalezy sie zaniepokoic bo ja np. tez tak wylecialam. i coz... kogo to obchodzi? no i tyle smutas.gif no co kogo obchodzi? nic nikogo nie obchodzi prawda. takie zycie jestsmutas.gif

Gość gość
wylecialas bo nie robilas loda szefowi

Gość gość
ja sie zastanawiam jak tu NORMALNIE zyc. naprawde. jakie wartosci miec,zeby jakos normalnie zyc. w Polsce sie nie da. ja sie nie dam. nie da sie . tu nie ma ZADNYCH ZASAD. same bzdury. i sie dowiem, ale ja to jedna rodzina - tak jestem wykonczona. no a ten kk wasz. nie mogl jakos zasad wprowadzic w zycie? po co wam ten IDIOTYCZNY czy MASAKRYCZNY uklad. nie wiem. pewnie historycznie no ale... kogo to obchodzi. co ja tu robie? :( tyle :(

Gość amBrożyk
wg powieści Tadeusza Dołęgi - Mostowicz (fenomenalny polski powieściopisarz) Doktor Murek wyleciał na zbity ryj z pracy z powodu jakiejś bzdury i insuacji, z powodu podpuchy , jest serial telewizyjny , Dołęga - Mostowicz napisał sporo fantastycznych powieści i cholera wie, nie wie NIKT, dlaczego te powieści są nadal na 'ocenzurowanym' !