Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neo_nówka

Zakochuje się w koledze z pracy

Polecane posty

Mam kłopot, ale od początku... Jakiś czas temu pojawił się w mojej pracy ON. Na początku mieliśmy sporadyczny kontakt i wydawał mi się totalnym dziwakiem, nawet myślałam, że jest gejem... Ale obok fajnej fryzury, bardzo zdrowego odżywiania się nie widzę innych symptomów. No i zdarzyło mu się kilka razy na mnie spojrzeć w sposób, który nie pasuje do układanki "gej". Teraz mamy więcej kontaktu ze sobą ze względu na realizowany projekt. Co z jednej strony mnie cieszy, ale z drugiej budzi moje obawy. Staram się podchodzić do wspólnych działań profesjonalnie / unikam dwuznacznych sytuacji / skupiam się na pracy choć jest to dla mnie coraz trudniejsze. Nic o nim nie wiem, czy ma żonę / dzieci / partnerkę. Codzienny kontakt face to face lub tele sprawia, że coraz bardziej mi się podoba :/ Nie odkrywam kart ponieważ boję się ośmieszyć, choć czasami mi się wydaje, że on wie o co chodzi. Czasem bacznie mi się przygląda np. paznokcie, zegarek. Kilka razy też zdarzyło mi się podczas rozmowy patrzeć mu prosto w oczy i wcale nie uciekł wzrokiem tylko też bacznie patrzył. Jestem atrakcyjną kobietą, ale o normalnym podejściu do życia, raczej wesołą i głośną. Wydaje mi się, że zwraca na mnie uwagę, ale nic poza tym z tego nie wynika? Czasem tylko przechadza się kilkanaście razy po korytarzu, aby zerknąć do mojego pokoju - zawsze się patrzy... Przede mną ciężki czas... Projekt się rozwinie na kolejny etap i już wiem, że będę z nim pracować codziennie. Nie wiem co z tym fantem zrobić. Jestem w związku od kilku lat. Nie układa nam się od jakiegoś czasu przez wyjazdy mojego partnera, ale nie sądziłam, że tak łatwo się zauroczę :/ Powinnam się cieszyć, że mój partner wraca już za 2 m-ce po pół roku, a ja zasypiam myśląc o innym mężczyźnie. Nie mam 20 lat i raczej zawsze kierowałam się rozsądkiem w życiu, ale ta sytuacja mnie przerosła. Zaczynam wątpić w swój związek i tęsknie za pięknymi oczami i głosem tego drugiego...

Gość gość
Daj się porwac, temu uczuciu,zycie jest jedno.

Gość gość
Tj wyżej plus czekaj na jakas imprezę służbowa. Ja dopiero na trzeciej dowiedziałam się, że wpadłam w oko koledze, ktory od poczatku mi sie podobal. Niestety ma żonę. Skoro on Ci wprost okazuje zainteresowanie to pewnie jest wolny.