Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mu powiedzieć, że jestem dziewicą?

Polecane posty

Gość gość
I bas oral był długo po seksie klasycznym. A anal dopiero od roku a jesteśmy 13 lat razem. Fajnie sobie uroznaicac ale nie od razu. Potem co mu zaproponujesz?

Gość gość
Zapamiętaj, żadnego faceta nie zatrzymasz seksem. Wpadnie raz na jakiś czas na seks, ale nie będzie myślał o Tobie powaznie Będziesz dla niego d***** od lodów

Gość gość
Hahaaaa ale z ciebie hipokrytka. Masakra aaaa aa. Mam 32 lara też miałam kiedyś 18 lat. Ale ty jesteś glupsza niż myślałam. Nie no i ubawiłam się...

Gość gość
Nic dziwnego, ze Cie rodzice z domu nie chcą wypuszczać jak wpadasz na takie durne pomysły

Gość gość
Hahahaha ale ona kombinuje :D Jak temu pociągnie i ją zostawi to pójdzie do innego później jeszcze do innego i jak kiedyś trafi to NA WSZELKI WYPADEK MA BŁONĘ

Gość gość
A później wątek mam 30 lat. Jestem dziewicą o czekam na tego jedynego. A że obciągam i daję dosłownie d**y to przecież nic takiego. Przecież jestem taka fantastyczna że zostawiłam dla tego jedynego to co mam najcenniejsze. Błonę. Hahaaa. Potem się okaże że jednak tej błony nie ma co też się zdarza :) a rozdziewiczył ja np tampon. Haha a

Gość gość
To ja już nie wiem jak go zatrzymać...:/ Boje się, ze zabierze mi moje dziewictwo i ucieknie. Nie odezwie się do mnie, wyśmieje, rozpowie kolegom :/ a tak to mogę mówić, ze nic nigdy nie było, bo błonę mam.

Gość gość
Na pewno mam błonę, bo tamponów nie uzywam

Gość gość
Ale może powiedzieć że mu obciągałaś i co wtedy? Popatrz na to trzeźwo. Zależy co na nim. Proponuję szczera rozmowę. Powiedz ze jesteś dziewicą. Ze zależy ci na nim ale nie jesteś gotowa na seks. I o on na to. Czy dalej chce z tobą być czy sobie odpuszcza. Postaw kawę na ławę. Najważniejsza jest komunikacja w związku. Może cię wyśmiać że jesteś niedoswiadczona głupia gówniarą . Ale masz prawo taka być. Mialam kiedyś chłopaka. Ja 17 lat on 20. Stwierdził wprost "ty jesteś dziewicą". 15 lat temu to raczej normalne było. Nie chciałam większych pieszczot. Tylko całowanie. Szybko się zawinął. I bardzo dobrze. Po roku spotkałam swojego męża. Teraz jest taki bum że wstyd być dziewicą po 20stce. Żyj w zgodzie że sobą i nie patrz na innych. Najważniejsza to rozmowa. Dajesz facetowi sprzeczne sygnały namiętnie ho calujac, drapiąc po plecach. Więc pewnie myśli że masz ochotę na seks ale go zwidzisz.

Gość gość
gość dziś Na pewno mam błonę, bo tamponów nie uzywam x Mogłaś się urodzić bez, albo już dawno ci pękła samoistnie, bo była słaba. I tyle

Gość gość
Błonę można stracić na WFie. Robiąc szpagat itd. Ale sam fakt posuadania błony niewiele zmienia. Mając doświadczenia w innej firmie seksu dziewicą nie jesteś. Dziewictwo tobardzuej stan emocjonalny niz fizyczny.

Gość gość
Przecież może wymyślać i kłamać, ze mu o******* chyba ze nagra mnie..:/ a może on mnie już nagrywa jak ho całuje?

Gość gość
Ale popadasz w paranoję. Może sobie wszystko wymyślić.

Gość gość
Zawsze jak komuś o tym powiem to mogę powiedzieć, że on jest kłamcą/zboczeńcem/natrętem a one w razie czego mam tylko, żeby mnie nie nagrywał/zdjęć nie robił

Gość gość
Uparlas się na tą błonę.... Nowe związku nie opiera się na kłamstwie... Skóra nasz wątpliwości co do intencji tego faceta to po co cuagniesz ta znajomość? Studiuje dziennie czy zaocznie. Studia zaczynają się od października.

Gość gość
I po październiku już się do mnie pewnie nie odezwie

Gość gość
Tego loda to tylko w prezerwatywie mogę mu robić...:/

Gość gość
Po twoim toku rozumowania sądzę że nie jesteś odpowiednią dziewczyna dla tego faceta. Zachowujesz się jak dziecko. Znajdź chłopaka w swoim rurki i takich dylematów na pewno mieć nie będziesz. A tu kombinowanie zamiast szczerej rozmowy.

Gość gość
Przecież loda trzeba się nauczyć robić. Na początku boli szczęka. Przynajmniej mnie bolała. Musiałam robić przerwy. Mój facet to rozumiał. Razem poznawalismy siebie. Za pierwszym razem nie będziesz mistrzynią. Jeśli totem typ faceta to się zniechęci się i po tym nieumiejetnym oralu.

Gość gość
To podszyw.. Z tym lodem

Gość gość
Akurat chłopaki w moim wieku mowia co robią ze swoim dziewczynami...tylu, ze tak ja ze błaga by przestał, spuszczają im się na twarze, daje od tylu

Gość gość
Mam na myśli, ze z tym lodzie w prezerwatywie to podszyw...ja chce bez gumy

Gość gość
Chłopaki w tym wieku to sobie mogą gadać. Mało kto im wierzy ;)

Gość gość
Ale ja nie chce, żeby ktokolwiek tak o mnie mówił

Gość gość
Tylko oni maja dowody, bo zdjęcia maja

Gość gość
To zadawał się z porządnymi chłopakami. A nie bad boyami. Tacy zawsze się przechwalają i koloryzują.

Gość gość
Jeju ludzie, nie chce mi się nawet tego czytać. Serio nie widzicie, że to podszyw? Nie chodzi mi o głupią błonę, ktoś sobie nieźle zadrwił. Nie zamierzam mu robić loda, to obrzydliwe. Robić komuś loda, żeby tylko nie oczekiwał ode mnie seksu.wcale nie cxuje się super z myślą, że mając 18 lat jestem dziewicą. I nie muszę tego dziewictwa zachowywać jak najdłużej, nie o to mi chodzi. Napisałam w temacie, że chce poczekać aż to zrobimy, tylko nie wiem, czy powinnam z nim o tym pogadać, jak pogadać, i czy jest sens ciągnąć taka relacje. To tyle. No i ciekawa jestem, ile facet jest w stanie czekać na dziewczynę, a po jakim czasie robi się to dla niego męczące i ma ją za cnotke, z którą przecież i tak nie mógłby liczyć na seks raz na jakiś czas. A faceci jednak tego potrzebują, i nawet w związku z pewnością na to patrzą. Nie da się go zbudować, kiedy w łóżku nie iskrzy

Gość gość
To ale głupie te dziewczyny skoro dają sobie robić takie zdjęcia. Zerwią z nimi a one pojawia się na stronach erotycznych.

Gość gość
Proszę przestać się pode mnie podszywac

Gość gość
Autorko czytałaś to co napisałam wcześniej? Szczera rozmowa. Postaw wszystko na jedną kartę. I teraz decyzja będzie zależeć od niego. Czy poczeka i próbujecje byc razem czy też sobie ciebie odpuszcza.