Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mu powiedzieć, że jestem dziewicą?

Polecane posty

Gość gość
Moja ostatnia wiadomość - autorki jest z 9:18

Gość gość
Ja loda nigdy nie zrobię, bo jest to mega obrzydliwe i poniżające dla kobiety. Proszę nie czytać tego głupiego podszywa

Gość gość
To sobie poczytaj.

Gość gość
On musi mieć kochankę w Warszawie

Gość gość
Też kiedyś tak myślałam. Ale dorosłam emocjonalnie i oral jest przyjemny. Tak samo odblokowalam się o anal też jest przyjemny. Bez fajerwerek ale jest ok.

Gość gość
Ja wole nie, nie chce być obciagaczka

Gość gość
Spotykałam się z facetami w moim wieku, robili gorsze rzeczy. W dostatku obili to nieumiejętnie, posuwali się zbyt szybko, nawet nie mogłam nic zrobić. Tylko szybkie "przestań" na nich działało, i to nie zawsze. Niedawno byłam na weselu z kolegą, starszym o rok i co? Pocałował mnie o po sekundzie miałam jego rękę w majtkach. Powinien dostać po twarzy, nawet nie zaczął od dotykania mnie gdzie indziej, od razu przeszedł do rzeczy. Tutaj to wygląda tak, że on dotyka mnie i całuje po nogach, po brzuchu, potem posuwa się wyżej, ale wtedy zaczynam zabierać jego ręce, lub mówię, żeby przestał.. A i w sprawie błony, dziewictwo fizyczne mnie nie interesuje. Używam tamponow od 2 gimnazjum, masturbuje się też od wtedy, mogę sobie wsadzić nawet trzy palce. Kwestia podniecenia. Nie hejtujcie mnie za to, nigdy się nie przejmowałam czy będę taka ciasna, że igła nie przejdzie, czy mniej ciasna. W sumie to myślę, że to lepiej, że sama chce poznawać swoją fizycznośc. Mniej będzie bolało, jak już się zdecyduje :D

Gość gość
On nie ma nikogo w Warszawie. Jest mi wierny już pisałam wyżej, i Proszę nie czytać tego idiotycznego podszywacza.

Gość gość
Nie odpowiadam na to z lodem. Wszystko co z nim związane to podszyw, i byłabym wdzięczna, gdybyście olewali te wiadomości, osoby które szczerze ze mną rozmawiają:(

Gość gość
11:03 również podszyw. S********j idioto, znajdź inny wątek i tam się wypowiadaj, co Ci sprawia taki ubaw?

Gość gość
11:03 To podszyw. Nie dałabym nikomu wsadzić mi rękę do majtek, nie wsadzam sobie trzech palców itp.!

Gość gość
Jak się dowie że jesteś dziewicą to będzie udawał zaangażowanego, a potem i tak Cię porzuci. Nie bądź naiwna. On studiuje w innym mieście, niby będziecie razem ale to bd związek na odległość. Będziesz zazdrosna i nie będziesz pewna czy nie ***** innych. Będziesz zawiedziona. Nie rób tego. Jeśli zależy Ci na dobrym partnerze to znajdź kogoś w podobnym wieku, o podobnych doświadczeniach i priorytetach. Starszy *****cz nie nadaje się dla spokojnej dziewicy. Dasz się ponieść emocjom i będziesz żałować. Kiedyś poznasz wartościowego faceta i co mu powiesz? Że oddalas się dupkowi mimo tego że wiedziałas że jest chujem?

Gość gość
11:05 jesteś jakiś niepoważny z tymi lodami i masturbacją

Gość gość
A skąd wiesz że nikogo nie ma? Bo VI to powiedział? Studiuje dziennie czy zaocznie? Pracuje?

Gość gość
Czy myślicie, że jeśli złapie mnie za biust, czy tam niżej to znaczy, że chce uprawiać ze mną seks? Bo mówiąc, że jestem dziewicą i nie chcę, mogę się trochę wyglupic xd może mu chodzi tylko o takie macanki..

Gość gość
Pracuje w firmie. Studiuje dwa kierunki, ale od października, nie zaocznie tylko dziennie. Wiem, że ciężko będzie to pogodzić, ale kiedy mnie do kogoś ciągnie, to się nad tym nie zastanawiam, kiedy proponuje spotkanie to wychodzę i tyle. Co mu powiem? Daj mi spokój bo wiem że chcesz mnie tylko w******c?

Gość gość
Ty nie jesteś za bystra za to jesteś idiotką

Gość gość
On chce tylko w******* jak mi dasz to będziesz już mega idiotka, ale sama się o tym przekonasz za jakiś czas :P

Gość gość
Ale kiedy robi to u mnie w domu a za ścianą są rodzice?

Gość gość
Pogadaj. Zaproponuj petting. Poznacie swoje ciała adi pełnej penetracji nie dojdzie.

Gość gość
Skąd wiecie, że tylko tego chce? Każdy facet tego oczekuje

Gość gość
Taaa zdrowemu doświadczonemu facetowi chodzi o macanki... Ale to pogadać z nim nie umiesz? I serio uważasz się za dorosłą?

Gość gość
A dlaczego on nie chce pogadać ze mną? Widząc mój upór, nic na to nie mówi

Gość gość
Macanki tokolejny etap związku. U nas długo był sam petting. Też miałam obawy codo seksu ciąży itd. Mój facet cierpliwie czekał i mnie nie namawiał. Pierwszy raz był taki naturalny dla nas.

Gość gość
Bo dajesz mi sprzeczne sygnały. Faceci inaczej rozumieją. Do nich trzeba mówić wpust bo sami się nie domyślą. I to ty jesteś dziewicą i ty powinnaś zacząć temat nie on. O może myśleć że to gra ze go zwidzisz itd. Skoro pozwalasz na całowanie nóg i brzucha to działa dalej.

Gość gość
Ale po jakim czasie taki petting?

Gość gość
U nas było po 3 miesiącach. Mialam wtedy 18 lat. Była chemia między nami. Ale nie czułam się gotowa na pełną penetracji. Z perspektywy czasu uważam że byłam bardzo dziecinna. Na początku źle się z tym czułam że jak yo tak że szybko itd. Zauważył że coś ze mną nie tak i stwierdził że nie będziemy tego robić a ja znowu zaczynałam :)

Gość gość
Ale 3 miesiące związku czy spotykania? Bo u nas nie pojawia się temat związku... Narazie jest wszystko tak powoli, zazwyczaj po jakimś czasie już się nie przejmowałam, jak z kimś pisałam, a tutaj wciąż pilnuje każdej wiadomości, on tak samo..

Gość gość
Ciężko określić bo po 2 tygodniach się calowalismy, chodziliśmy za rękę. Zachowywalismy się jak para. A oficjalnie para byliśmy po miesiącu znajomości. Petting to 3 miesiące od poznania.

Gość gość
Zaczniemy od pettingu i jeszcze mi się spodoba, będę chciała to robić ciągle.. No nie wiem, czy to dobry pomysł