Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mu powiedzieć, że jestem dziewicą?

Polecane posty

Gość gość
Gdzie to robiliście? To też jest spory problem, jakby nie patrzeć xd

Gość gość
To fajnie jeśli się tobie spodoba. Masz czerpać z kontaktu fizycznego przyjemność a nie zadowalać tylko faceta. Pogadać z nim i tak musisz bo faceci nie lubuazabawy w kotka i myszka. Lubią konkrety. Wiedzieć na czym stoją.

Gość gość
W samochodzie :) pamiętam jak zaczailismy się gdzieś na polnej drodze między drzewami że nie było nas widać. My nadzy na tylnej kanapie a widzimy że ktoś jedzie w nasza stronę. Mój facet na niską kierował. No fajnie było :)

Gość gość
Ja miałam 19 lat i wizja seksu była przez cały nastoletni okres życia czym 'bleh' nie wyobrażałam sobie jak można to zrobić i jeszcze spojrzeć temu komuś w oczy. Śmiałam się nawet z koleżankami, że ja to zrobię tylko jak będę chciała mieć dziecko. Ot takie dziecinne podejście. W końcu poznałam mojego obecnego narzeczonego. Na początku zanim jeszcze byliśmy razem wspólnie rozmawialiśmy z jednym znajomym temat zszedł na seks ja dałam wymijajaca odpowiedź, która sugerowała, że jestem już doświadczona. Było mi głupio powiedzieć, że jestem dziewica, bo dla wszystkich dookoła było to dość dziwne, wstydziłam się, myślałam, że faceci wolą 'łatwe', zawsze w czasie kontaktow z mężczyzną strasznie się blokowałam, bałam tego pierwszego razu. Kiedy zaczęłam spotykać się z moim Pawłem od razu wszytko się zmieniło on nie naciskał, wręcz przeciwnie to ja dazylam do tego pierwszego razu. Przy nim wszystko się zmieniło, strach minął, ale też nie spoeszylismy się z tym jakoś bardzo. Daliśmy sobie czas na poznanie siebie, swoich ciał, tego co lubimy. Myślę, że nie powinnaś się spieszyć jeśli nie czujesz się gotowa, Chociaż to banalne przy odpowiedniej osobie poczujesz, że to ten moment, a kochający facet będzie miał gdzieś czy jesteś dziewica czy nie chociaż na pewno to doceni :)

Gość gość
Tylko czy to ma przyszłość :/

Gość gość
A może najpierw spytam czego oczekuje? Bo tak nagle wyskocze z tym że nie chce uprawiać seksu, to dziwnie trochę xd

Gość gość
Jak nie czujesz że to jest to i nie jesteś pewna czy to odpowiedni facet to sobie odpuść i nic nie rób na siłę.

Gość gość
Albo jak mnie zacznie macać to spytam, czy chciałby czegoś więcej.. No nie wiem, to też głupio brzmi

Gość gość
Ja cxuje przy nim dreszcze i byłabym w stanie się cała oddać xd tylko boje się jednocześnie, że zrobię głupotę i będę żałować

Gość gość
Idźcie na spacer i zacznij temat. Ze dużo o tym myślałaś i chcesz szczerze porozmawiać o Was. Ze nie wiesz czy zauważył ale jesteś dziewicą. Ze zależy ci na nim ale nie chcesz się z niczym spieszyć. Czego on oczekuje od ciebie i czy jest w stanie poczekać aż będziesz gotowa. Neutralny grunt. Teraz to sobie możesz gdybac.

Gość gość
Mam pomysł. Pójdziemy na spacer. Zacznę temat, hmm, nie wiem.. "mam pytanie. Ty oczekujesz ode mnie czegoś więcej? Pewnie zauważyłeś, że strasznie się krępuje. Jesteś starszy i dla Ciebie to zupełnie normalne, ale ja nigdy nie byłam z nikim tak blisko. Nie chodzi o to, że mi się to nie podoba, po prostu mam trochę inne podejście. Potrzebuję czasu i zaufania, nie chcę tylko zabawy"

Gość gość
Nie zadawał głupiego pytania czy oczekuje od ciebie więcej bo jasne że oczekuje.

Gość gość
Ale skąd ja mogę o tym wiedzieć że oczekuje... A może odpowie że nie xd

Gość gość
Laska serio? Seks to naturalna kolej rzeczy w związku. Jeśli by nie miał ochotę n a seks to by się nie dobierał do twoich cyckow. Normalnie mnie oslabiasz.

Gość gość
Ale może on chce tylko seksu bez związku

Gość gość
A może, a może i można tak nieskończenie gdybac bez rozmowy.

Gość gość
Chciałabym mu dać do zrozumienia, że ja nie chcę seksilu bez związku

Gość gość
To on ci powie. Skarbie bądź moja dziewczyna. No i już jesteście w związku i co dalej. Przygotuj się psychicznie na rozmowę. Powiedz na czym ci zależy. Dlaczego zależy ci żeby poczekać. Nie mów o swoich objawach że cię wykorzysta o zostawi bo jeśli tak faktycznie chce zrobić to będzie wiedział jak z tobą postępować.

Gość gość
Niech poczeka tak pół roku bądź rok

Gość gość
Nie wiem w takim razie co mu powiedzieć. To trudne, ubrać w słowa to co czuje

Gość gość
Chce mi się ****ać ale musisz poczekać, bo chcę mieć pewność że będziesz ze mną na dobre i złe? xd

Gość gość
I tak Cie zostawi, wiec jak chcesz to się z nim ****aj

Gość gość
Czemu zostawi?

Gość gość
Por***** znudzisz mu się i znajdzie inna

Gość gość
To nie ppr**** nie pozwolę mu

Gość gość
Albo zacznę ukrywać kontakt i będę miała spokój.. Pomęcze się ale mi przejdzie

Gość gość
Urwij kontakt bo jeszcze nie dorosła o nie dojrzałaś do związku. Skoro boisz się rozmowy to daj sobie spokój.

Gość gość
Najlepiej po francusku mu to powiedz. Albo japońsku

Gość gość
Nie boję się rozmowy tylko odrzucenia